1. Synsam Recycling Outlet - vastuulliset silmälasit

merkkikehyksiä EDULLISESTI JA YMPÄRISTÖYSTÄVÄLLISESTI

 

Kun hankit itsellesi tai perheenjäsenillesi laadukkaat silmä- tai aurinkolasit Synsam Recycling Outletista, niin teet samalla hyvää ympäristölle. Konseptin myötä Synsamin kierrätetyt silmä- ja aurinkolasit saavat uuden elämän samalla kun hankit laatutuotteita aina edulliseen hintaan. Synsam Recycle Outlet -myymälästä voit ostaa merkkikehykset aina edullisesti, hinnat 10/30/50/70 euroa. 

Synsam tuo vastuullisen silmälasimuodin Suomeen, kun ensimmäinen Recycling Outlet -myymälä avattiin Lempäälän Ideaparkiin 10. joulukuuta 2021. Massiivinen noin 5000 kehyksen ja aurinkolasin valikoima koostuu alan tunnetuimmista brändeistä kuten Gucci, Tom Ford, Ray-Ban ja Oakley.

Kierrätettyjä kehyksiä ja materiaaleja

Myymälän valikoima koostuu kolmesta silmä- ja aurinkolasikokonaisuudesta: käytetyistä kehyksistä, Circular Collectionista sekä Outlet-mallistosta.

Käytettyjen kehyksien valikoima sisältää kehyksiä, joita Synsamin asiakkaat ovat tuoneet ja palauttaneet meille vuosien varrella mm. Synsam LifestyleTM -sopimusten vuosivaihtojen yhteydessä. Kehykset puhdistetaan ja muokataan, jonka jälkeen ne näyttävät ja toimivat kuin uudet.

Circular Collectionin kehykset koostuvat kierrätettäviksi tuoduista silmä- ja aurinkolaseista, joiden materiaalit on käytetty uudelleen täysin uuden kokoelman luomiseksi. Tältä osastolta löydät myös ilmastoystävällisen Fellepini x Sea2See -malliston, joka on valmistettu 100-prosenttisesti merestä kerätystä kierrätysmuovista

Outlet-osastolta löytyy puolestaan useita erilaisia silmä- ja aurinkolasikehyksiä, jotka ovat huippubrändien aiemmista kokoelmista. 

Halvemmat hinnat JOKA PÄIVÄ

Recycling Outlet -myymälöissä on aina edulliset hinnat. Merkkikehyksien hinnat ovat 10, 30, 50 ja 70 euroa. Silmälasit (yksi- tai monitehot) alkaen 70 euroa, sis. kehykset ja linssit.

Liikkeessä voit tehdä myös supersuositun Synsam Lifestyle™ -sopimuksen, jossa valittavissasi on vähintään kolme tuotetta koko valikoimastamme. Kiinteä kuukausihinta sisältää kaiken tarvittavan, hinta alkaen 5 euroa kuukaudessa.  Synsam Lifestyle™ -sopimus- ja kampanja-alennukset eivät ole voimassa Recycling Outlet -myymälöissämme.

Mitkä tahansa ja kuinka monet erilaiset kehykset valitsetkin, voit olla täysin varma, että saat silmä- tai aurinkolasit, jotka ovat taattua korkeatasoista Synsam-laatua. Tervetuloa!