1. Synsam Recycling Outlet - vastuulliset silmälasit

SYNSAM RECYCLING OUTLET

MERKKIKEHYKSIÄ EDULLISESTI JA YMPÄRISTÖYSTÄVÄLLISESTI

 

Kun hankit itsellesi tai perheenjäsenillesi laadukkaat silmä- tai aurinkolasit Synsam Recycling Outletista, teet samalla hyvää ympäristölle. Lisäksi saat hankittua merkkikehykset aina edulliseen hintaan. 

Synsam Rycycling Outlet -myymälät löytyvät Lempäälästä, Turusta ja Helsingistä. Myymälöiden laaja silmä- ja aurinkolasivalikoima koostuu kolmesta kokonaisuudesta: kierrätetystä materiaalista valmistetut kehykset, outlet-valikoima sekä käytettyjen kehysten second hand -mallisto. Mitkä tahansa valitsetkin, voit olla varma, että saat lasit, jotka ovat taattua korkeatasoista Synsam-laatua. Tervetuloa!

 1. merkkikehykset edullisesti

  LÖYDÄ SUOSIKKISI 5000 KEHYKSEN JOUKOSTA


  Myymälöistämme löydät massiivisen valikoiman merkkikehyksiä ja aurinkolaseja. Valikoima koostuu alan tunnetuimmista brändeistä kuten Gucci, Tom Ford, Ray-Ban ja Oakley.

 1. edulliset silmälasit

  Aina edulliset hinnat


  Recycling Outlet -myymälöissä on aina edulliset hinnat. Merkkikehyksien hinnat ovat 10, 30, 50 ja 70 euroa. Silmälasit (yksi- tai monitehot) alkaen 70 euroa, sis. kehykset ja linssit.

 1. Ekologiset silmälasit

  CiRCULAR COLLECTION


  Circular Collectionin kehykset koostuvat kierrätettäviksi tuoduista silmä- ja aurinkolaseista, joiden materiaalit on käytetty uudelleen täysin uuden kokoelman luomiseksi. Tältä osastolta löydät myös ilmastoystävällisen Fellepini x Sea2See -malliston, joka on valmistettu merestä kerätystä kierrätysmuovista. 

 1. second hand -silmälasit

  SECOND HAND


  Käytettyjen kehyksien valikoima sisältää kehyksiä, joita Synsamin asiakkaat ovat tuoneet ja palauttaneet meille vuosien varrella mm. Synsam Lifestyle™ -sopimusten vuosivaihtojen yhteydessä. Kehykset puhdistetaan ja muokataan, jonka jälkeen ne näyttävät ja toimivat kuin uudet.

JATKUVAT EDUT SYNSAM RECYCLING OUTLET -MYYMÄLÖISSÄ:

Synsam-liikkeiden kampanja-alennukset eivät ole voimassa Synsam Recycling Outlet -myymälöissämme.