1. Synsam Recycling Outlet - vastuulliset silmälasit

Synsam Recycling Outlet 

Merkkikehyksiä edullisesti ja ympäristöystävällisesti alk. 40 €

 

Kun hankit itsellesi tai perheenjäsenillesi laadukkaat silmä- tai aurinkolasit Synsam Recycling Outletista, teet samalla hyvää ympäristölle. Lisäksi saat hankittua merkkikehykset aina edulliseen hintaan. 

Synsam Rycycling Outlet -myymälät löytyvät Lempäälästä, Turusta ja Helsingistä. Myymälöiden laaja silmä- ja aurinkolasivalikoima koostuu kahdesta kokonaisuudesta: käytettyjen kehysten second hand -mallisto sekä outlet-valikoima. Mitkä tahansa valitsetkin, voit olla varma, että saat lasit, jotka ovat taattua korkeatasoista Synsam-laatua. Tervetuloa!

 1. merkkikehykset edullisesti

  Löydä suosikkisi 5000 kehyksen joukosta


  Myymälöistämme löydät massiivisen valikoiman merkkikehyksiä ja aurinkolaseja. Valikoima koostuu alan tunnetuimmista brändeistä kuten Gucci, Tom Ford, Ray-Ban ja Oakley.

 1. edulliset silmälasit

  Aina edulliset hinnat


  Recycling Outlet -myymälöissä on aina edulliset hinnat. Merkkikehyksien hinnat ovat 10, 30, 50 ja 70 euroa. Silmälasit (yksi- tai monitehot) alkaen 40 euroa, sis. kehykset ja linssit.

 1. second hand -silmälasit

  Second hand


  Käytettyjen kehyksien valikoima sisältää kehyksiä, joita Synsamin asiakkaat ovat tuoneet ja palauttaneet meille vuosien varrella mm. Synsam Lifestyle™ -sopimusten vuosivaihtojen yhteydessä. Kehykset puhdistetaan ja muokataan, jonka jälkeen ne näyttävät ja toimivat kuin uudet.

Jatkuvat edut Synsam Recycling Outlet -myymälöissä:

Synsam-liikkeiden kampanja-alennukset eivät ole voimassa Synsam Recycling Outlet -myymälöissämme.