Synsam on ryhtynyt useisiin toimenpiteisiin jotta sinä voisit tuntea olosi turvalliseksi liikkeessämme, huolimatta nykyisestä COVID-19 tilanteesta. Jo ennen COVID-19 puhkeamista Synsamilla on ollut kaikissa liikkeissä selvät rutiinit koskien käsihygieniaa ja laitteiden ja tarvikkeiden puhdistusta. Laitteemme desinfioidaan jokaisen käytön jälkeen, optikkomme desinfioivat kätensä useita kertoja ennen tutkimusta ja sen aikana. Tarjoamme myös asiakkaillemme käsien desinfiointiainetta. Työntekijämme eivät saa tulla töihin, jos he eivät tunne itseään terveeksi tai ennen 14 vuorokauden karanteenia, jos ovat matkustaneet ulkomailla. Emme myöskään nykyisen tilanteen takia vastaanota asiakkaita näöntarkastukseen, joilla on flunssan oireita.Peruutathan siinä tapauksessa varaamasi ajan soittamalla meille. Muilta osin näöntarkastukset ja lääkärien vastaanotot toimivat normaalisti. Seuraamme THL:n (Terveyden- ja hyvinvoinnin laitos) suosituksia. Jos sinulla on kysyttävää, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme: 010 - 237 3996.

VARAA AIKA


Optikolle voit varata ajan alla olevasta valikosta.

Hinnasto

Optikon näöntutkimus                              35€   Ilmainen näöntarkastus 30.04.2020 asti. 
Piilolinssikäyttäjän ensisovitus                  50€
Vuosittainen piilolinssitarkastus                30€
Silmälääkäripalveluiden toimistomaksu  22,60€
Kanta-maksu                                              2,10€
Tyyliasiantuntijan konsultaatio                   0€

 

Optikolle voit varata ajan valitsemalla ensin myymälä alla olevasta taulukosta. Tämän jälkeen pääset valitsemaan varauksen aiheen, sopivan päivän ja ajan. Klikkaa lopuksi "Varaa aika" ja täytä kaavake. Muista viimeistellä varaus painamalla lopuksi "Varaa aika". Ohjeet Silmälääkärin varaukseen löydät sivun lopusta. HUOM! Alla olevasta taulukosta ei voi varata aikaa silmälääkärille. 

Valitse myymälä

Valitse lähin myymälä

Ohjeita näöntarkastukseen tulijalle

Näöntarkastukseen tulee saapua ilman piilolinssejä. Henkilön, jolle on tehty silmäleikkaus tai jolla on todettu tai epäillään silmäsairautta tulee varata aika silmälääkärille. Huomaathan, että varatessasi ajan silmälääkärille varauksesi on sitova. Pidätämme oikeuden veloittaa saman päivän aikana tehtävistä silmälääkäriaikojen peruutuksista silmälääkäripalkkion. Alle 8-vuotiaiden näkö tutkitaan aina silmälääkärin toimesta.

 

Yhteistyö MehiläIsen kanssa ja Synsamin omat silmälääkärit

Tuotamme silmälääkäripalvelut yhteistyössä Mehiläisen kanssa. Yhteistyö kehittyy asteittain, 2.1.2020 alkaen suurimmassa osassa liikkeitä on Mehiläisen tarjoama silmälääköripalvelu. 

Voit varata ajan Mehiläisen silmälääkäreille osoitteesta ajanvaraus.mehilainen.fi tai suoraan myymälöistämme alla. Klikkaamalla liikkeen nimeä, siirryt suoraan Mehiläisen silmälääkäri ajanvaraukseen: 

HUOM! Älä varaa tavallista näöntutkimusta (Optikolle) alla olevien linkkien kautta. Varaukset koskevat ainoastaan Silmälääkäriaikoja. Varauksen peruuttaminen 24h ennen varattua aikaa on maksutonta, mutta tämän jälkeen se on maksullista. 

Espoo: Synsam Iso Omena, Espoo; Synsam Ainoa, Espoo

Helsinki: Synsam Optilook ITIS, Helsinki; Synsam Kamppi, Helsinki;

Tuusula: Hyrylän Optiikka Synsam

Hyvinkää: Synsam Ajan Optiikka, Hyvinkää;

Hämeenlinna: Synsam Goodman, Hämeenlinna; Synsam Turenki

Jyväskylä: Optikulma Synsam, Jyväskylä

Kirkkonummi: Synsam Silmänilo, Kirkkonummi;

Kouvola: Synsam Optiikka-Asema, Kouvola

Nummela: Optikko Nyman Synsam,Nummela;

Oulu:Synsam Optimus, Oulu;

Pori: Synsam Pori Yrjönkatu; Synsam Pori Itäkeskus

Rauma: Synsam Ylander, Rauma; 

Tampere:Synsam Ratina, Tampere; Synsam Hämeenkatu, Tampere;

Turku: Synsam Hansa, Turku;     Synsam Mylly, Raisio;

Uusikaupunki: Näkökeskus Synsam, Uusikaupunki;

Vantaa: Synsam Dixi, Vantaa.

Myös liikkeissämme joissa ei vielä ole Mehiläinen-yhteistyötä on silmälääkärin vastaanotto. Näihin liikkeisiin voit varata ajan silmälääkärille sivun ylälaidassa olevasta valikosta. 

HUOM! Helsingin, Espoon ja Vantaan kaupungin koululaisten ja neuvolaikäisten silmälääkäripotilaiden ajanvaraus ylälaidassa olevasta valikosta!