Synsam on ryhtynyt useisiin toimenpiteisiin jotta sinä voisit tuntea olosi turvalliseksi liikkeessämme, huolimatta nykyisestä COVID-19 tilanteesta. Olemme entisestään tehostaneet hygieniakäytäntöjämme, mm. kaikki tutkimuksiin käytettävät laitteet desinfioidaan huolellisesti ja säännöllisesti ennen käyttöä että sen jälkeen. Silmälääkärimme, optikkomme ja muut ammattilaisemme huolehtivat hygieniasta terveysviranomaisten ohjeistusten mukaisesti. Terveysviranomaisten ohjeistusten mukaisesti pyrimme rajoittamaan lähikontaktissa asiakkaaseen tehtävien tutkimustoimenpiteiden pituudeksi 15 min. Seuraamme koko ajan THL:n (Terveyden- ja hyvinvoinnin laitos) suosituksia. Jos sinulla on kysyttävää, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme: 010 - 237 3996 / customerservice@synsam.com.

VARAA AIKA


Voit varata ajan Optikolle tai yksityiseen tyylineuvontaan alla olevasta valikosta. 

Sivun alalaidasta löydät ohjeet silmälääkärin ajanvaraukselle. 

Hinnasto

 

  • Optikon näöntarkastus                             35 €   Ilmainen näöntarkastus 31.12.2021 asti (ei voimassa Ahvenanmaalla).
  • Piilolinssikäyttäjän ensisovitus                50 €
  • Vuosittainen piilolinssitarkastus             30 €
  • Silmälääkäripalveluiden toimistomaksu  23,60 €
  • Kanta-maksu                                                2,30 €
  • Tyyliasiantuntijan konsultaatio                 0 €
  • Silmänpaineenmittaus                                5,00 €
  • Värinäkötutkimus                                        10,00 €
  • Stereonäkötutkimus                                    10,00 €

Voit varata ajan optikolle, tai tyylineuvojalle valitsemalla ensin myymälän alla olevasta valikosta. Pääset tämän jälkeen valitsemaan varauksen aiheen, sopivan päivän ja ajan. Klikkaa lopuksi "Varaa aika" ja täytä kaavake. Muista viimeistellä varaus painamalla lopuksi "Varaa aika".


Huom. Terveysviranomaisten ohjeistusten mukaisesti pyrimme rajoittamaan lähikontaktissa asiakkaaseen tehtävien tutkimustoimenpiteiden pituudeksi 15 minuuttia.


Ohjeet silmälääkärin varaukseen löydät sivun lopusta. Huom. Alla olevasta taulukosta ei voi varata aikaa silmälääkärille.


 

Valitse myymälä

Valitse lähin myymälä


Ohjeita näöntarkastukseen tulijalle

Näöntarkastukseen tulee saapua ilman piilolinssejä. Henkilön, jolle on tehty silmäleikkaus tai jolla on todettu tai epäillään silmäsairautta, tulee varata aika näöntarkastukseen silmälääkärille. Huomaathan, että varatessasi ajan silmälääkärille varauksesi on sitova. Pidätämme oikeuden veloittaa saman päivän aikana tehtävistä silmälääkäriaikojen peruutuksista silmälääkäripalkkion. Alle 8-vuotiaiden näkö tutkitaan aina silmälääkärin toimesta.

Huom.  Edellytämme kaikilta yli 12-vuotiailta asiakkailta maskin käyttöä tutkimushuoneessa. Jos asiakkaalla on saattaja mukana tutkimushuoneessa, edellytämme myös häneltä maskin käyttöä.

Jos sinulla ei ole omaa maskia, annamme sinulle sellaisen näöntarkastuksen yhteydessä.

Arvostamme yhteistyötäsi tavoitteessamme varmistaa niin asiakkaiden kuin henkilökuntamme turvallisuus.

Mikäli jostain syystä et voi käyttää maskia, pyydämme sinua varaamaan ajan tarkastukselle valtioneuvoston määräämään poikkeustilan päätyttyä.

 


Varaa aika mehiläisen silmälääkäreille

Tuotamme silmälääkäripalvelut yhteistyössä Mehiläisen kanssa. Suurimmassa osassa liikkeitämme on Mehiläisen tarjoama silmälääkäripalvelu. 

Voit varata ajan Mehiläisen silmälääkäreille osoitteesta ajanvaraus.mehilainen.fi tai suoraan myymälöistämme alla. Klikkaamalla liikkeen nimeä, siirryt suoraan Mehiläisen silmälääkäri ajanvaraukseen: 

Huom. Älä varaa tavallista näöntutkimusta (optikolle) alla olevien linkkien kautta. Varaukset koskevat ainoastaan silmälääkäriaikoja. Varauksen peruuttaminen 24 tuntia ennen varattua aikaa on maksutonta, mutta tämän jälkeen se on maksullista. Synsamin omat silmälääkärit

Myös liikkeissämme, joissa ei vielä ole Mehiläinen-yhteistyötä, on silmälääkärin vastaanotto. Näihin liikkeisiin voit varata ajan silmälääkärille sivun ylälaidassa olevan valikon kautta.