Tietosuojakäytäntö


Yksityisyyden ja henkilötietojen suojasi ovat Synsamille tärkeitä. Synsamin tavoitteena on noudattaa kaikkia kulloinkin soveltuvia henkilötietojen suojaa koskevia lakeja ja sääntöjä. Synsamin tietosuojakäytännön tarkoituksena on informoida sinua siitä, minkälaisia tietoja Synsam kerää ja kuinka näitä tietoja käsitellään. Hyväksymällä Synsam.fi-sivuston tietosuojakäytännön ostoksesi tai henkilötietojesi luovuttamisen yhteydessä suostut siihen, että henkilötietojasi käsitellään alla kuvatulla tavalla.

1. Kuinka Synsam käsittelee henkilötietojasi
Synsam käsittelee henkilötietojasi henkilötietolain mukaisesti. Henkilötietoja, joita asiakkaanamme luovutat tai olet luovuttanut tai joita Synsam.fi-sivustolla keräämme evästeiden avulla ostostesi hoitamiseksi sekä sinua kohtaan olevien velvoitteidemme täyttämiseksi, käsittelee Synsam, taikka tarvittaessa muut Synsam-konsernin yhtiöt, jäljempänä kuvattuja tarkoituksia varten. Käsiteltäviä henkilötietoja ovat esim. nimi, osoite, henkilötunnus, puhelinnumero, sähköpostiosoite, ostos-, maksu- sekä tilaushistoria sekä IP-osoite. Lue lisää henkilötietojen käsittelystä Synsamilla rekisteriselosteestamme.

Synsam Finland Oy (2446347-2) (Porkkalankatu 20 A, 00180 Helsinki) on rekisterinpitäjä.

2. Mihin henkilötietoja käytetään?
Luovuttamalla henkilötietojasi meille suostut siihen, että henkilötietoja tallennetaan asiakasrekisteriimme ja käytetään tunnistamiseen, markkina- ja asiakasanalyyseihin, asiakasviestintään sekä palveluiden ja tuotteiden arvosteluun. Henkilötietoja käytetään myös markkinointitarkoituksiin, kuten esimerkiksi markkinointiin postitse, tekstiviestitse tai sähköpostitse, mikäli et ole kieltänyt suoramarkkinointia.

Maksu- ja luottolaitosten puolesta toimiessa tai tietyissä tilanteissa niiden niin vaatiessa, voidaan myös henkilötunnustasi käsitellä oston yhteydessä.

Suostut lisäksi siihen, että henkilötietojasi voidaan tässä tarkoituksessa luovuttaa Synsam-konserniin kuuluvalle yhtiölle taikka muille yhtiöille, joiden kanssa Synsam-konserniin kuuluva yhtiö tekee yhteistyötä, riippumatta siitä, onko tällainen yhtiö sijoittautunut EU- tai ETA-alueelle vai ei.

Henkilötietoja voidaan siirtää yhtiöille, joita Synsam käyttää osana palveluidensa tuottamista, esimerkiksi infrastruktuurin tai IT-palveluiden toimittamiseen, asiakaspalvelun tarjoamiseen, markkinointitutkimusten käsittelemiseen ja analysoimiseen sekä tilastollisten analyysien tekemiseen. Tällaiset yhtiöt voivat sijaita niin EU- ja ETA-alueen sisällä kuin sen ulkopuolellakin.

Hyväksymällä Synsam.fi-sivuston käytännön ostoksesi tai tietojen luovuttamisen yhteydessä, suostut henkilötietojesi siirtämiseen ETA-alueen ulkopuolelle soveltuvan lainsäädännön mukaisesti.

Käsittelemme lisäksi henkilötietoja täyttääksemme velvollisuutemme sinua kohtaan sekä täyttääksemme lakisääteiset velvoitteemme.

3. Kuinka kauan henkilötietoja käsitellään?
Käsittelemme henkilötietojasi henkilötietolain vaatimusten mukaisesti, minkä vuoksi tietojasi ei säilytetä pidempään kuin se on tarpeen käsittelyn tarkoituksen kannalta tai muussa lainsäädännössä meille asetettujen velvoitteiden nojalla taikka pidempään kuin mihin meillä on oikeus soveltuvan lainsäädännön nojalla.

4. Oikeus tarkastaa henkilötiedot ja oikeus saada tiedot korjatuksi
Henkilötietolain mukaisesti sinulla on oikeus kerran vuodessa tarkastaa maksutta, mitä tietojasi henkilörekisteriin on talletettu tai toisaalta ettei rekisterissä ole sinua koskevia tietoja. Voit tarkastaa nämä tiedot toimittamalla tai postittamalla kirjallisen, omakätisesti allekirjoitetun tarkastuspyynnön meille. Pyyntö tulee lähettää osoitteeseen: Synsam Finland Oy, Porkkalankatu 20 A, 00180 Helsinki. Samaan osoitteeseen voi lähettää myös suoramarkkinointikieltoa tai virheellisten, tarpeettomien, vanhentuneiden tai puutteellisten tietojen korjausta koskevan pyynnön.

Mikäli Synsamille antamissasi tiedoissa tapahtuu muutoksia (esimerkiksi sähköpostiosoitteen, nimen tai maksutietojen suhteen), pyydämme sinua ilmoittamaan Synsamille ajantasaiset tiedot lähettämällä sähköpostia Synsamille osoitteeseen webshop@synsam.com. Tähän osoitteeseen voit myös ilmoittaa, mikäli haluat irtisanoa käyttäjätilisi. Pyynnön henkilötietojen korjaamisesta tai poistamisesta voi tehdä milloin tahansa.

Tietojasi ei käytetä suoramarkkinointitarkoituksiin, mikäli olet kieltänyt tietojesi käsittelyn tällaisiin tarkoituksiin. Jos olet antanut suostumuksesi suoramarkkinointiin, voit kuitenkin milloin tahansa ilmoittaa meille ettet halua henkilötietojasi käsiteltävän markkinointitarkoituksissa.

5. Linkit
Tämä käytäntö soveltuu ainoastaan Synsam.fi-sivustoon. Synsam.fi-sivusto voi sisältää linkkejä muille internetsivustoille. Mennessäsi muille internetsivustoille, on suositeltavaa, että luet kyseisellä internetsivustolla sovellettavan tietosuojakäytännön. Synsam ei ole vastuussa muiden internetsivustojen suorittamasta henkilötietojesi käsittelystä.

6. Muutokset käytäntöön
Synsam pidättää jatkuvan oikeuden tehdä muutoksia tähän käytäntöön siinä laajuudessa kuin muutokset ovat tarpeen häiriöiden korjaamiseksi tai uusien oikeudellisten tai teknisten vaatimusten täyttämiseksi. Kaikki muutokset tähän tietosuojakäytäntöön julkistetaan internetsivustolla.