1. KESTÄVÄ KEHITYS – OSA SYNSAMIN DNA:TA

Synsam Groupilla on selkeä näkemys siitä, kuinka haluamme työskennellä kestävän kehityksen parissa: haluamme olla johtava ja vastuullisin lifestyle-yhtiö optisella ja silmäterveyden alalla. Annamme jokaiselle asiakkaallemme parasta mahdollista palvelua ja tarjoamme vastuullisia ratkaisuja, jotka myös näyttävät hyvältä.

Huomioimme kestävän kehityksen myös liiketoimintakonseptissamme: olemme asiakaslähtöinen ja vastuullinen yritys, joka tarjoaa kohtuuhintaisia ratkaisuja näkemiseen, tyyliin ja silmien terveyteen koko perheelle ja kaikkiin elämäntilanteisiin ainutlaatuisten ja innovatiivisten konseptien avulla.

Lue lisää näkemyksistämme

TÄLLÄ HETKELLÄ

MITÄ KAIKKEA ME TEEMME

 1. KANNAMME VASTUUN YMPÄRISTÖSTÄ

  Me Synsamilla koemme, että meillä on sekä vastuu että mahdollisuus osallistua YK:n asettamien globaalien ilmastotavoitteiden saavuttamiseen. Lue lisää, kuinka Synsam toimii aktiivisesti ympäristön hyväksi.

  synsamIN YMPÄRISTÖTYÖ

SOSIAALINEN VASTUU

 1. KANNAMME VASTUUN YHTEISKUNNASTA

  Synsam haluaa olla mukana luomassa parempaa elämää ihmisille ja koko yhteiskunnalle. Sen vuoksi työskentelemme myös sosiaalisen vastuun parissa.

  soSIAALINEN VASTUU

NÄKEMYKSEMME

 1. NÄKEMYKSEMME

  Lue lisää Synsamin näkemyksistä ja strategiasta kestävän kehityksen parissa.

  NÄKEMYKSEMME

Esimerkkejä kestävän kehityksen aloitteistamme

Täällä voit tutustua joihinkin kestävään kehitykseen liittyviin aloitteisiin, joiden parissa Synsam on viime vuosina työskennellyt.

Lue lisää