Kestävä kehitys

Kestävä kehitys

Pidetään yhdessä huolta tulevaisuudesta

Synsam Groupilla on selkeä näkemys siitä, kuinka haluamme työskennellä kestävän kehityksen parissa. Haluamme olla johtava ja vastuullisin lifestyle-yhtiö optisella ja silmäterveyden alalla. Annamme jokaiselle asiakkaallemme parasta mahdollista palvelua ja tarjoamme vastuullisia ratkaisuja, jotka myös näyttävät hyvältä.

Huomioimme kestävän kehityksen myös liiketoimintakonseptissamme. Olemme asiakaslähtöinen ja vastuullinen yritys, joka tarjoaa kohtuuhintaisia ratkaisuja näkemiseen, tyyliin ja silmien terveyteen koko perheelle ja kaikkiin elämäntilanteisiin ainutlaatuisten ja innovatiivisten konseptien avulla.

Synsamin arvoketju

Kohokohtia työstämme kestävän kehityksen parissa

  • Synsam lanseerasi ensimmäisen Pohjoismaissa valmistetut Jämtö-mallistot 
  • Käytettyjen silmälasien tarjontaa ja Outlet-saatavuutta on laajennettu – kestävämpiä vaihtoehtoja on nyt saatavilla useissa Synsam-myymälöissä
  • Samalla viivalla -projekti on auttanut yli 55 000 lasta saamaan tasa-arvoisemmat lähtökohdat liikuntaan vuodesta 2019 alkaen
     

"Tarve Synsamin lääkinnällisille palveluille ja tuotteille kasvaa. Tärkeä tehtävämme kansanterveyden edistämisessä on olennainen osa koko konsernin sosiaalista tehtävää. Haluamme myös keskittyä yhdessä työntekijöidemme sujuvaan arkeen työpaikalla. Tämän lisäksi huomioimme ympäristön liiketoiminnassamme, muun muassa kierrättämällä ja valmistamalle kestävämpiä tuotteita. Haluamme lisäksi keskittyä tukemaan paikallista kehitystä Pohjoismaisilla markkinoillamme. Nämä tavoitteet ovat Synsamin kestävän kehityksen aloitteiden keskiössä."

Håkan Lundstedt, Toimitusjohtaja, Synsam Group

 

Agenda 2030 - Tuemme YK:n globaaleja kestävän kehityksen tavoitteita 

Synsam-konsernilla on mahdollisuus sekä vastuu edistää useita globaaleja kestävän kehityksen tavoitteita. Keskeisimmät painopisteemme ovat tavoite 12 ”Kestävä kulutus ja tuotanto” sekä tavoite 3 “Terveys ja hyvinvointi”. Lisäksi Synsam tukee vastuullisen yritystoiminnan UN Global Compact -periaatteita.

 

Kestävä kehitys

Ruotsissa valmistetuilla kehyksillä pienempi ilmastovaikutus

Lue lisää
Kestävä kehitys

Puhdistamme meriä muovista

Lue lisää
Kestävä kehitys

Synsam jälleen vastuullisin optikkoliike

Lue lisää
Kestävä kehitys

Vähemmän ja parempia kuljetuksia

Lue lisää
Ympäristötyö

Ympäristötyömme

Lue lisää vastuustamme ja mahdollisuuksistamme suojella ympäristöä.
Sosiaalinen vastuu

Sosiaalinen vastuu

Synsam haluaa olla mukana luomassa parempaa elämää koko yhteiskunnalle.
Näkemyksemme

Näkemyksemme

Lue lisää Synsamin näkemyksistä ja strategiasta kestävän kehityksen parissa.