Ota yhteyttä

Asiakaspalvelumme auttaa sinua Synsam Lifestyle -sopimukseen sekä synsam.fi verkkokauppaan liittyvissä kysymyksissä. Asiakaspalvelumme palvelee suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.

Asiakaspalvelumme aukioloajat

Ma-pe: 10.00-19.00

Sähköposti: customerservice@synsam.com
Puhelin: 010 - 237 3996

Huom! Asiakaspalvelumme vastaa kysymyksiisi normaalisti arkena n. 24 tunnin sisällä. Pyhien aikana vastausaikamme saattaa olla keskimääräistä pidempi.

Ajanvaraus

Voit varata ajan ilmaiseen optikon näöntarkastukseen joko nettiajanvarauksemme kautta tai ajanvarausnumerostamme p. 010 237 2333. Ajanvarausnumero on avoinna 24/7 ja palvelemme suomeksi.


Omat sivut

Pääset tarkistamaan ja muuttamaan Synsam Lifestyle -sopimuksesi tietoja omilta sivuiltasi. Omilla sivuillasi pääset mm. tarkistamaan laskujasi, vaihtamaan laskutustapaa, päivittämään yhteystietojasi ja paljon muuta. Kirjaudut omille sivuillesi helposti verkkopankkitunnuksillasi alla olevan painikkeen kautta. 

Kirjaudu sisään


Ota yhteyttä liikkeeseen? 

Jos sinulla on kysymyksiä koskien liikkeestämme tehtyä ostosta, näöntarkastusreseptiäsi tai milloin tilaamasi silmälasit ovat noudettavissa, otathan yhteyttä asioimaasi liikkeeseen.

Löydä myymälä

Varaa näöntarkastus


Yritysasiakkaat

Ole yhteydessä asiantuntijoihimme sähköpostilla: tyonako@synsam.fi

Lue lisää työnäköratkaisuista sekä yrityssopimuksista alla olevan linkin kautta

Työnäköasiat


Synsam Suomen pääkonttori
Synsam Group Finland Oy
Porkkalankatu 3
00180 Helsinki
Y-tunnus: 2446347-2

Yleiset yhteystiedot
Puhelin: 010 - 237 2000