Suodata

Acuvue-piilolinssit

Acucue on Johnson & Johnsonin piilolinssimerkki, joka tarjoaa sekä viikko- että kertakäyttöpiilolinssejä, jotka sopivat monenlaisiin tarkoituksiin. Acuvue valmistaa linssejä erilaisiin näkövirheisiin; esimerkiksi Acuvue Oasys 1-Day with HydraLuxe for Astigmatism -linssit soveltuvat heille, joilla on hajataittoa. Yksi suosituimmista linsseistä on myös monitehoinen kertakäyttölinssi 1-Day Acuvue Moist Multifocal.

 1. Acuvue Oasys 1-Day with HydraLuxe 30 linssit
  Acuvue Oasys 1-Day with HydraLuxe
  30 linssit
  25,20 €
  LIFESTYLE
 2. Acuvue Oasys 1-Day with HydraLuxe for Astigmatism 30 st/box
  Acuvue Oasys 1-Day with HydraLuxe for Astigmatism
  30 st/box
  30,70 €
  LIFESTYLE
 3. Acuvue Oasys 6 linssit
  Acuvue Oasys
  6 linssit
  20,20 €
  LIFESTYLE
 4. Acuvue Oasys for Astigmatism 6/laatikko
  Acuvue Oasys for Astigmatism
  6/laatikko
  36 €
  LIFESTYLE
 5. Acuvue Oasys 1-Day with HydraLuxe 90/laatikko
  Acuvue Oasys 1-Day with HydraLuxe
  90/laatikko
  69,90 €
  LIFESTYLE
 6. 1-Day Acuvue Moist 30/laatikko
  1-Day Acuvue Moist
  30/laatikko
  19,90 €
  LIFESTYLE
 7. 1-Day Acuvue Moist for Astigmatism 30/laatikko
  1-Day Acuvue Moist for Astigmatism
  30/laatikko
  29,20 €
  LIFESTYLE
 8. 1-Day Acuvue Moist 90/laatikko
  1-Day Acuvue Moist
  90/laatikko
  53,70 €
  LIFESTYLE
 9. 1-Day Acuvue Moist for Astigmatism 90/laatikko
  1-Day Acuvue Moist for Astigmatism
  90/laatikko
  65,50 €
  LIFESTYLE
 10. 1-Day Acuvue Moist Multifocal 30/laatikko
  1-Day Acuvue Moist Multifocal
  30/laatikko
  21,20 €
  LIFESTYLE
 11. Acuvue Oasys Max 1-Day Multifocal 30/laatikko
  Acuvue Oasys Max 1-Day Multifocal
  30/laatikko
  50 €
  LIFESTYLE
 12. 1-Day Acuvue Moist Multifocal 90/laatikko
  1-Day Acuvue Moist Multifocal
  90/laatikko
  71,20 €
  LIFESTYLE
 13. Acuvue 2 6/laatikko
  Acuvue 2
  6/laatikko
  24 €
 14. Acuvue Oasys Max 1-Day 30/laatikko
  Acuvue Oasys Max 1-Day
  30/laatikko
  40 €
  LIFESTYLE

ACUVUE®-piilolinssit

ACUVUE® on Johnson & Johnsonin piilolinssimerkki, joka tarjoaa laajan valikoiman kertakäyttöisiä ja lyhyen vaihtovälin linssejä. ACUVUE® sopii sinulle, jos tarvitset korjausta likinäköön, kaukonäköön, ikänäköön tai hajataittoon. Yksi suosituimmista linsseistämme on ACUVUE® OASYS 1-Day -kertakäyttölinssi, jota on saatavilla myös hajataiton korjaukseen.

ACUVUE® on toiminut yli 30 vuotta ja sinä aikana se on kehittänyt piilolinssivalikoiman, joka on suunniteltu sinun ainutlaatuisia silmiäsi, elämäntapaasi ja tarpeitasi ajatellen. Sen avulla voit keskittyä enemmän elämään kuin piilolinsseihin.

Koko päivän kestävää mukavuutta

Vietätkö paljon aikaa tietokoneen tai puhelimen ääressä? Onko aikataulusi kiireinen ja elämäntapasi aktiivinen? ACUVUE® OASYS 1-Day -kertakäyttölinsseissä käytettävä ainutlaatuinen teknologia jäljittelee kyynelten luonnollisia ominaisuuksia.1 Sen ansiosta voit nauttia poikkeuksellisesta mukavuudesta koko päivän – myös digilaitteiden äärellä.2

Linssit, joita et tunne juuri ollenkaan

Kaikissa ACUVUE®-piilolinsseissä on ohut, kavennettu reuna, joka mukailee silmän muotoa. Tämän ansiosta silmäluomen on helpompi liukua silmän yli niin, että et tunne mitään ylimääräistä.1

Auttaa suojautumaan UV-säteilyltä

Kaikissa ACUVUE®-piilolinsseissä on UV-suoja, joka auttaa suojaamaan silmiä haitallisilta UV-säteiltä.3*

Vakaa ja tarkka näkö hajataitosta kärsiville

ACUVUE® hajataittoa korjaavissa piilolinsseissä on neljä vakauttamisaluetta, joiden ansiosta linssi pysyy oikeassa paikassa vaikka pää ja silmät liikuvatkin. 4

Näe selvästi kaikilta etäisyyksiltä ikänäöstä huolimatta

ACUVUE® MULTIFOCAL -piilolinssien rakenne on pupillioptimoitu, minkä ansiosta näkökyky on tarkka ja luotettava lyhyillä, pitkillä ja keskipitkillä etäisyyksillä. 5

 

Usein kysyttyjä kysymyksiä ACUVUE®:sta

Onko olemassa mukavamman tuntuisia piilolinssejä?

ACUVUE® OASYS 1-Day -kertakäyttölinsseissä käytettävä ainutlaatuinen teknologia jäljittelee kyynelten luonnollisia ominaisuuksia.1 Sen ansiosta voit nauttia poikkeuksellisesta mukavuudesta koko päivän ajan - myös digilaitteiden äärellä.2 Saat nämä piilolinssit Synsamilta.

Onko olemassa hajataittoa korjaavia piilolinssejä?

ACUVUE® OASYS 1-Day for ASTIGMATISM -piilolinssit sopivat sinulle, jos sinulla on hajataittoa eli astigmatismia. ACUVUE® OASYS 1-Day for ASTIGMATISM -linssit saat Synsamilta.

Voiko ACUVUE® OASYS 1-Day -piilolinsseillä korjata hajataittoa?

Tarjolla on myös toorisia ACUVUE® OASYS 1-Day -piilolinssejä, jotka sopivat sinulle, jos sinulla hajataittoa eli astigmatismia. Saat ACUVUE® OASYS 1-Day for ASTIGMATISM -linssit Synsamilta.

Voiko ACUVUE®-piilolinssejä käyttää päivittäin?

ACUVUE®-piilolinssien käyttöaika riippuu linssivalinnastasi. Kertakäyttöiset ACUVUE® OASYS 1-Day -piilolinssit on tarkoitettu päivittäiseen käyttöön (alle 24 tuntia jatkuvan hereilläolon ajaksi), ja ne heitetään pois käytön jälkeen.

Voiko ACUVUE®-piilolinssit silmissä nukkua?

ACUVUE®-piilolinssien käyttöaika riippuu linssivalinnastasi. Lyhyen vaihtovälin ACUVUE® OASYS with HYDRACLEAR® PLUS -piilolinssejä voi käyttää kahden viikon ajan, jos ne poistaa yöksi, tai viikon ajan ympärivuorokautisessa käytössä (yli 24 tuntia, myös nukkuessa). Linssit silmissä nukkuminen ei kuitenkaan sovi kaikille, joten noudata optikkosi suosituksia linssien käyttöaikojen ja käsittelyn suhteen. Varaa aika näöntarkastukseen lähimmästä Synsam-myymälästä, niin selvitämme, mikä vaihtoehto sopii parhaiten juuri sinulle.


1. JJV Data on File 2022: Master Brand Claims on Clinical Performance and Overall Material Properties for ACUVUE Brand Soft Contact Lenses
2. JJV Data on File 2021. ACUVUE OASYS Family Digital Device Claims (ACUVUE OASYS, ACUVUE OASYS 1-Day, and ACUVUE OASYS with Transitions Light Intelligent Technology).
3. JJV Data on File 2020. ACUVUE Brand - Eye-Inspired Innovations.
4. JJV Data on File 2016. Design Enhancements and Resultant Benefits of ACUVUE OASYS Brand Contact Lenses 1-Day with HydraLuxe Technology for ASTIGMATISM.
5. JJV Data on File 2020. ACUVUE OASYS MULTIFOCAL Fit and Performance Claims.

*Kaikissa ACUVUE® Brand Contact Lenses piilolinsseissä on UV-suoja, joka auttaa suojelemaan sarveiskalvoa ja silmää haitalliselta UV-säteilyltä. UV-säteilyä suodattavia linssejä EI ole tarkoitettu korvaamaan varsinaisia UV-suojaavia laseja tai aurinkolaseja, koska ne eivät täysin peitä silmää ja sitä ympäröiviä alueita. UV-suojaavien lasien käyttöä tulisi jatkaa optikon ohjeiden mukaisesti.

Jos haluat lisätietoja asianmukaisesta käytöstä, hoidosta ja turvallisuudesta, ota yhteys näönhuollon ammattilaiseen ja lue ACUVUE®-verkkosivustolla olevat käyttöohjeet www.acuvue.fi. ACUVUE ®, ACUVUE® OASYS with HYDRACLEAR® PLUS, ACUVUE ® OASYS 1-Day ja ACUVUE ® OASYS 1-Day for ASTIGMATISM ovat Johnson & Johnsonin tavaramerkkejä.

© Janssen-Cilag OY 2022. PP2022MLT6706