Ostoskori on tyhjä!
Viikkolinssit

Acuvue Oasys for Astigmatism

6/laatikko

Johnson & Johnsonin tuottamat Acuvue Oasys for Astigmatism-linssit ovat hajataittoisuutta korjaavat viikkolinssit/yötäpäivää-linssit, jotka ovat erityisesti suunniteltu vastaamaan aktiivisen elämän asettamia vaatimuksia.

Sopimushinta

35,85 €per pakkaus

Kappalehinta

35 €per pakkaus

Nopea toimitus

Ilmainen palautus

Aina 30 päivän peruuttamisoikeus

Huoletonta: Asiantuntijamme liikkeissä ja asiakaspalvelussa ovat aina käytettävissäsi, jos sinulla on kysyttävää

HYDRACLEAR PLUS-teknologian ansiosta piilolinssit ovat erittäin sileät ja kosteuttavat, ja sinusta tuntuu, kuin silmissäsi ei olisi piilolinssejä lainkaan. Tämän takia linssit sopivat erittäin hyvin, jos esimerkiksi työskentelet kuivassa ympäristössä tai tietokoneen ääressä. Koska linssit ovat valmistettu ainutlaatuisesta silikonihydrogeelistä nimeltä Senofilcon A, ne mahdollistavat silmien erinomaisen hapensaannin, minkä ansiosta silmäsi pysyvät kirkkaina ja valkoisina.

Acuvue Oasys for Astigmatism antavat helpotusta väsyneille ja kuiville silmille ja tarjoavat parhaan mahdollisen UV-suojan, jonka nykyiset markkinoilla olevat tooriset piilolinssit voivat suoda.

Viikkolinssejä käytetään korkeintaan kahden viikon ajan. Ne puhdistetaan joka ilta ja laitetaan takaisin silmiin seuraavana aamuna. Yötäpäivää käytettyinä yhden linssiparin käyttöaika on korkeintaan 6 yötä. Noudata aina optikon antamia käyttö- ja käsittelyohjeita.