Prada-aurinkolasit

Vuonna 1913 perustetun italialaisen muotitalo Pradan aurinkolasit kuuluvat monien suosikkeihin. Pradan valikoimista löydät klassisia, aina muodissa olevia aurinkolasimalleja niin miehille kuin naisille. Prada-aurinkolasien joukossa on kantikkaita ja kissamaisia malleja, pyöreitä kehyksiä, värjättyjä peililinssejä ja myös vähän sporttisempia Prada Linea Rossa -alabrändin aurinkolaseja. Synsam on Prada-aurinkolasien valtuutettu jälleenmyyjä.

Näytetään 0-28 / 33 Tuotteet

Tuotemerkki:

Prada

Valitse sivu

Suuri valikoima Prada-aurinkolaseja

Prada-aurinkolasit tarjoavat sinulle lyömätöntä luksusta. Prada on yksi muotihistorian arvostetuimmista brändeistä ja se tunnetaan ajattomasta eleganssistaan ja laadukkaista materiaaleistaan – eikä suinkaan vähiten aurinkolaseistaan. Synsamilta löydät aina uusimmat Prada-aurinkolasit useissa eri malleissa ja väreissä.

Prada – luksusmuotia läpi vuosisadan

Prada on toiminut trendien suunnannäyttäjänä jo pitkään. Rakastettu muotitalo on niittänyt mainetta jo vuodesta 1913 lähtien ainutlaatuisen tyylinsä sekä haute couture -muotiluomuksiensa kautta. Korkealaatuinen käsityö nosti Pradan yhdeksi italialaisten rakastamista tuotemerkeistä, ja vuonna 1919 Pradasta tuli Italian kuninkaallisen hovin tavarantoimittaja. Majesteetilliset yksityiskohdat kuuluvat edelleen Pradan estetiikkaan ja muotitalo tunnistetaankin sen köysisomisteisesta logostaan.

Vuonna 1975 Miuccia Prada suuntasi katseet eteenpäin ja brändi alkoi keskittyä yhä enemmän asusteisiin. Vuodesta 1999 lähtien kaikki tyylitietoiset ovat päässeet käyttämään Pradan kehyksiä ja nykyisin nämä korkealaatuiset kehykset ovat kiinteä osa Pradan valikoimaa.

Suositut Prada-aurinkolasit

Prada-aurinkolasit tihkuvat eleganssia. Pradan tyyli on tehty ajattomuudesta, yksivärisyydestä, vahvoista muodoista ja dramaattisista malleista. Pradan aurinkolaseista löydät kaikkea värillisistä linsseistä kultakehyksiin. Prada-aurinkolasien kanssa tyylikkyys on taattu, olitpa sitten rannalla, terassilla tai kiitämässä kokouksesta toiseen.

Tässä muutama suosittu malli tuoreesta Prada-kokoelmasta. Kaikissa aurinkolaseissa on vahva aurinkosuoja ja löydät nämä kehykset Synsamilta.

Cinéma

Voit valita nämä kehykset mallin ja värin mukaan. Cinéma-aurinkolaseissa on leikkisää retrotunnelmaa ja kauniit yksityiskohdat.

Linea Rossa

Nämä trendikkäät ja sporttiset kehykset tarjoavat wow-fiiliksen. Voit valita suosikkisi eri värien ja mallien joukosta.

Symbole

Arkailemattoman kulmikkaan aurinkolasit – valitse joko ruskeankirjavat tai tyylikkäät mustat.

Voit valita aurinkolaseihisi myös linssit omilla vahvuuksillasi. Prada-aurinkolasien hinta vaihtelee riippuen kehyksistä, mallista ja linsseistä. Voit myös kokeilla laseja netissä varmistaaksesi, että löydät juuri sinulle parhaiten sopivat kehykset. Sovitusta varten tarvitset mobiililaitteen, jossa on kamera ja nettiyhteys. Meiltä saat aina nopean ja ilmaisen toimituksen.