Lifestyle-sopimus™ - Valitse kolmet silmälasit

Synsam Lifestyle

Synsam Lifestyle™ on helppo ja huoleton palvelu, joka mukautuu ajan myötä muuttuviin tarpeisiisi ilman yllättäviä kuluja. Valittavissasi on vähintään kolme tuotetta koko valikoimastamme. Kiinteä kuukausihinta sisältää kaiken tarvittavan.
Synsam Lifestyle -sopimus

Synsam Lifestyle -sopimus alk. 5 €/kk

Synsam Lifestyle™ -sopimuksessa kaikki tarpeellinen sisältyy kuukausihintaan. Nyt saat Synsam Lifestyle -sopimukseen 1 kk 0 € ja -20% kuukausihinnoista!

Etu voimassa 31.5. asti ja koskee uusia Synsam Lifestyle -sopimuksia. Ei voimassa Ahvenanmaalla eikä koske pakettituotteita.

lifestyle plus

Synsam Lifestyle Plus

Synsam Lifestyle Plus -sopimus sisältää samat edut ja palvelut kuin normaali Synsam Lifestyle -sopimus, lisäksi siihen sisältyy Mehiläisen silmälääkäripalvelut.

Ensimmäisen kahden vuoden aikana voit käyttää Mehiläisen silmälääkäripalveluja kahdesti ja sen jälkeen sopimukseen sisältyy silmälääkärissä käynti kahden vuoden välein.

näöntarkastus lapselle

Silmälasisopimus lapsille alk. 5 €/kk*

Valitse kolmet lasit tai yhdistä sopimukseen piilolinssit.

*Kuukausimaksu riippuu valituista kehyksistä ja linsseistä.

 

Tämä kaikki sisältyy sopimukseen

kk hinta

Kiinteä kuukausihinta

Maksat kerran kuussa kiinteän kuukausihinnan. Sopimus vastaa aina tarpeitasi.

näöntutkimukset

Rajattomasti näöntutkimuksia

Voit tulla meille näöntarkastukseen milloin vain. Pitääksemme huolta näöstäsi kutsumme sinut kerran vuodessa tarkastukseen.

vakuutus

Täysi vakuutus

Mielenrauhan takaamiseksi sopimus sisältää täyden vahinko-, varkaus- ja katoamisvakuutuksen.

vaihto

Uudet linssit veloituksetta näön muuttuessa

Ei kalliita linssinvaihtoja näön muuttuessa.

vaihto

Vaihda yksi tuote vuosittain

Sopimus joustaa: Voit vaihtaa yhden tuotteen vuodessa niin, että sinulla on aina kaikki mitä tarvitset. Vuosivaihdon yhteydessä sopimusaika pidentyy 12 kuukaudella.

puhdistus

Sisältää puhdistustuotteet ja säädöt

Voit hakea ilmaisia puhdistustuotteita silmälasiesi hoitoon lähimmästä Synsam-myymälästä. Käydessäsi meillä säädämme samalla silmälasejasi tarvittaessa.

sopimus

Sopimusehdot

Lue Synsam Lifestyle™ -sopimusta koskevat yleiset ehdot.

Yhteistyössä PayEx – Sopimusehdot

Yhteistyössä Svea – Sopimusehdot

Usein kysytyt kysymykset

Kyseessä on kattava ja huoleton palvelu, jotta silmälasien käyttö olisi mahdollisimman helppoa. Voit valita kolmet tai useammat silmälasit, aurinkolasit ja urheilulasit koko valikoimastamme – vahvuuksilla tai ilman. Yksi kolmesta tuotteesta voi olla myös Synsam-piilolinssisopimus. Sopimuksesi kuukausimaksu määräytyy sen mukaan, minkä tasoiset linssit ja minkälaiset kehykset valitset. Säännölliset näöntarkastukset ja vakuutus sisältyvät kuukausimaksuun. Lisäksi sopimukseen sisältyy linssien vaihto näön muuttuessa ja kerran vuodessa yksien silmälasien vaihto. 

Sopimuksesi kuukausimaksu määräytyy sen mukaan, kuinka monet ja minkälaiset silmälasit valitset. Myös valitsemiesi linssien laatu vaikuttaa hintaan. Edullisimmat sopimukset ovat yksitehosilmälaseissa 5 €/kk ja monitehosilmälaseissa 24 €/kk, jolloin kokonaiskustannukset (24 kk) ovat 120 € ja 576 €. Edullisimmilla kuukausimaksuilla valittavissasi on rajallinen määrä D. Arnesenin kehyksiä ja peruslinssilaatu. Kaikkiin hintoihin sisältyy arvonlisävero, eikä niihin lisätä korkoa.

Voit tehdä sopimuksen valitsemassasi Synsam-myymälässä. Aluksi sinulle tehdään sopimukseen sisältyvä näöntarkastus. Optikkomme selvittävät, minkälaiset linssit tarvitset. Näöntarkastuksen jälkeen myymälän henkilökunta auttaa sinua löytämään tyyliäsi ja tarpeitasi vastaavat linssit ja kehykset.

Kolmen tuotteen lisäksi sopimukseen sisältyvät säännölliset näöntarkastukset ja vakuutus. Tuotteet voivat olla silmälaseja, aurinkolaseja, urheilulaseja tai piilolinssisopimus. Sopimukseen sisältyy myös linssien ja kehysten vaihto näön, tyylin tai tarpeiden muuttuessa ajan myötä.

Kaikki sopimukseen kuuluvat silmälasit on vakuutettu kattavalla Synsam-vakuutuksella 36 kuukauden ajan silmälasien luovutushetkestä alkaen. Vakuutus kattaa silmälasien vahingoittumisen, katoamisen ja varkauden. Synsam-vakuutuksella saat korjauksen, josta maksat vain omavastuun. Jos silmälasit vaurioituvat osittain, maksat vaurioituneiden silmälasien todelliset korjauskustannukset tai omavastuun, joka on enintään kolmea (3) kuukausimaksua vastaava summa, maksimissaan 150 €. Jos silmälasit vaurioituvat täysin, vaurioituneiden silmälasien omavastuu on kuutta (6) kuukausimaksua vastaava summa mutta enintään 150 €. Jos silmälasit katoavat tai varastetaan, omavastuu on aina kuutta (6) kuukausimaksua vastaava summa mutta enintään 150 €. Vahingon sattuessa autamme sinua mielellämme myymälässämme.

Sopimuksesi alkaa, kun noudat silmälasisi, tai 30 päivän kuluessa, jos et ole ehtinyt noutaa laseja ennen sitä. Ensimmäinen laskutus tehdään kuukauden kuluttua sopimuksen alkamisesta. Ensimmäinen lasku muodostuu edeltävän kuukauden päivistä. Laskutamme aina edeltävän kuukauden. Esimerkki: Noudat silmälasisi 12. kesäkuuta. Ensimmäinen lasku tulee vasta heinäkuun aikana. Maksat tällöin kesäkuusta ajalta 12.-30. kesäkuuta.

Sitoutumisaika on 24 kuukautta. Jos vaihdat vuoden kuluttua yhdet silmälasit tai lisäät sopimukseen uudet, sitoutumisaikaa pidennetään 12 kuukaudella. 

Vuokraat silmälaseja Synsamilta sopimuksen keston ajan. Kun sitoutumisaika päättyy, asiakkaanamme voit tietenkin jatkaa sopimusta ja esimerkiksi vaihtaa yhdet silmälasit tai lisätä uudet. Jos haluat päättää sopimuksesi, palautat silmälasit meille. Voit myös lunastaa silmälasit itsellesi maksamalla niiden jäännösarvon. 

Sitoutumisajan päätyttyä irtisanomisaika on yksi (1) kuukausi. 

Kyllä, sopimuksen allekirjoittamisesta alkaen sinulla on 30 päivän peruutusoikeus. 

Kyllä, tuotteilla on aina 100 päivän vaihto-oikeus, jos huomaat, etteivät ne sovi sinulle.

Jos haluat maksaa sopimuksesi paperilaskulla, sinulta voidaan veloittaa laskutusmaksu, joka on 4 €/kk. Sinulta veloitetaan myös jäännösarvo, jos haluat lunastaa silmälasit sopimuksen päätyttyä. Muutoin sinulta ei veloiteta ennakkomaksua, korkoa tai muita maksuja.

Voit valita 3-10 silmälasit koko silmälasivalikoimastamme. Hinta määräytyy sen mukaan, kuinka monet ja minkälaiset kehykset ja linssit valitset. Silmälasien ohella voit valita Synsam-piilolinssitilauksen yhdeksi kolmesta tuotteesta. 

Kyllä, voit yhdistellä erilaisia silmälaseja koko linssi- ja kehysvalikoimastamme.

Kyllä, voit valita urheilulasit vahvuuksilla tai ilman.

Kyllä, se sopii hyvin. 

Tämä onnistuu kyllä. Voit yhdistää sopimukseen erilaisia linssejä ja kehyksiä täysin tarpeidesi mukaan.

Ei, silmälasisopimus on henkilökohtainen, eikä sitä voi jakaa.

Kyllä voit. Lasten Lifestyle-sopimuksessa on myös kasvutakuu.

Toki! Voit valita tyyliisi sopivat lasit koko silmälasi-, aurinkolasi- ja urheilulasivalikoimastamme. Saatavilla on myös laseja, jotka vähentävät silmien rasitusta, jos katselet paljon näyttöä tai vietät paljon aikaa auton ratissa.

Sopimus on joustava, joten saat itse päättää, vaihdatko silmälasit. Voit myös odottaa ja vaihtaa seuraavana vuonna kahdet silmälasit tai lunastaa yhdet silmälasit itsellesi ja samalla lisätä sopimukseesi uudet silmälasit. Sopimusta pidennetään 12 kuukaudella, jos lisäät tai vaihdat täysin uuden tuotteen. 

Autamme sinua pysymään ajan tasalla vuosittaisesta vaihtoajankohdasta kutsumalla sinut vuosittaiseen näöntarkastukseen.

Ehdottomasti. Sopimusasiakkaana voit vuosittaisen vaihdon yhteydessä vaihtaa yhden silmälasipareistasi piilolinsseiksi. Tämä edellyttää ainoastaan sitä, että sinulla on jo entuudestaan voimassa oleva piilolinssisopimus tai että teet uuden Synsam Lifestyle -piilolinssisopimuksen. Kun tuote vaihdetaan silmälaseista piilolinssisopimukseen, sopimusta jatketaan 12 kuukaudella aivan kuten tavallisen vuosittaisen vaihdon tapauksessa.

”Värvää ystävä tai perheenjäsen” antaa Lifestyle-asiakkaille mahdollisuuden toimia Lifestyle-lähettiläinämme ja saada itselleen etua uuden asiakkaan rekrytoimisesta. Uusi asiakas, joka värvätään sopimusasiakkaaksi, saa kolme veloituksetonta kuukautta ja nykyinen asiakas saa yhden kuukauden.

Alta löydät lisätiedot, miten teet E-laskusopimuksen verkkopankissasi. Valitse oikeat ohjeet alta.


Synsam Lifestyle - E-laskun tilaaminen - PayEx

E-lasku on kätevä tapa vastaanottaa laskut sähköisesti suoraan omaan verkkopankkiisi.

Näin otat E-laskun käyttöösi:

  1. Kirjaudu verkkopankkiisi ja etsi valikoista kohta ”E-lasku”, ”E-laskusopimukset” tai ”Tee e-laskusopimus” ja klikkaa sitä.
  2. Hae laskuttaja nimellä ”Synsam”.
  3. Tämän jälkeen saat kaksi eri vaihtoehtoa: Synsam / Payex ja Synsam Finland Oy. Valitse Synsam / Payex.
  4. Kirjaa henkilötunnus ja vahvista E-lasku tilaus.

Lisätietoja E-laskun asetuksia ja kytkennästä saat tarvittaessa pankistasi.


Synsam Lifestyle - E-laskun tilaaminen - SVEA

E-lasku on kätevä tapa vastaanottaa laskut sähköisesti suoraan omaan verkkopankkiisi.

Näin otat E-laskun käyttöösi:

  1. Kirjaudu verkkopankkiisi ja etsi valikoista kohta ”E-lasku”, ”E-laskusopimukset” tai ”Tee e-laskusopimus” ja klikkaa sitä.
  2. Hae laskuttaja nimellä ”Synsam”.
  3. Tämän jälkeen saat kaksi eri vaihtoehtoa: Synsam / Payex ja Synsam Finland Oy. Valitse Synsam Finland Oy.
  4. Kirjaa uusimman laskun viite ja vahvista E-lasku tilaus.

Lisätietoja E-laskun asetuksia ja kytkennästä saat tarvittaessa pankistasi.