1. Synsam Lifestyle™ -silmälasisopimus on helppo ja huoleton palvelu.

Synsam LifestyleValitset kolmet silmälasit

Synsam Lifestyle™ on helppo ja huoleton palvelu, joka mukautuu ajan myötä muuttuviin tarpeisiisi ilman yllättäviä kuluja. Valittavissasi on vähintään kolme tuotetta koko valikoimastamme. Kiinteä kuukausihinta sisältää kaiken tarvittavan.

 1. Silmälasit edullisesti Synsam Lifestyle™ -sopimuksella

  Alk. 5 €/kk – sisältää kaiken
   

  Synsam Lifestyle™ -sopimuksessa kaikki tarpeellinen sisältyy kuukausihintaan.

  Nyt saat Synsam Lifestyle -sopimukseen 1 kk 0€ ja -20% kuukausihinnoista! Etu voimassa 1.10. asti ja koskee uusia Synsam Lifestyle-sopimuksia. Ei voimassa Ahvenanmaalla.

 1. Silmälasit edullisesti Synsam Lifestyle™ -sopimuksella

  synsam lifestyle plus
   

  Synsam Lifestyle Plus -sopimus sisältää samat edut ja palvelut kuin normaali Synsam Lifestyle -sopimus, lisäksi siihen sisältyy Mehiläisen silmälääkäripalvelut.

  Ensimmäisen kahden vuoden aikana voit käyttää Mehiläisen silmälääkäripalveluja kahdesti ja sen jälkeen sopimukseen sisältyy silmälääkärissä käynti kahden vuoden välein.

Silmälasisopimus lapsille
alkaen 5 euroa kuukaudessa*


Valitse kolmet lasit tai yhdistä sopimukseen piilolinssit.

*Kuukausimaksu riippuu valituista kehyksistä ja linsseistä.

 

Silmälasisopimus lapsille ja nuorille

Kaikki tämä sisältyy sopimukseen

Betala ingenting idag

Kiinteä kuukausihinta

Maksat kerran kuussa kiinteän kuukausihinnan. Sopimus vastaa aina tarpeitasi.

Byt ut en produkt varje år

Rajattomasti näöntutkimuksia

Voit tulla meille näöntarkastukseen milloin vain. Pitääksemme huolta näöstäsi kutsumme sinut kerran vuodessa tarkastukseen.

Betala ingenting idag

Uudet linssit veloituksetta näön muuttuessa

Ei kalliita linssinvaihtoja näön muuttuessa.

Byt ut en produkt varje år

Vaihda yksi tuote vuosittain

Sopimus joustaa: Voit vaihtaa yhden tuotteen vuodessa niin, että sinulla on aina kaikki mitä tarvitset. Vuosivaihdon yhteydessä sopimusaika pidentyy 12 kuukaudella. 

Betala ingenting idag

Täysi vakuutus

Mielenrauhan takaamiseksi sopimus sisältää täyden vahinko-, varkaus- ja katoamisvakuutuksen.

Byt ut en produkt varje år

Sisältää puhdistustuotteet ja säädöt

Voit hakea ilmaisia puhdistustuotteita silmälasiesi hoitoon lähimmästä Synsam-myymälästä. Käydessäsi meillä säädämme samalla silmälasejasi tarvittaessa.

Yhdistele vapaasti
två glasögon ett par solglasögon

Voit valita tarpeisiisi sopivat silmälasit, aurinkolasit ja urheilulasit koko valikoimastamme. Valitse esimerkiksi kahdet yksi- tai monitehosilmälasit ja yhdet aurinkolasit vahvuuksilla.

Sinulle, joka rakastat aurinkolaseja
tre par solglasögon

Voit valita kolmet aurinkolasit, vahvuuksilla tai ilman. Näin saat kolmet aurinkolasit eri käyttötarkoituksiin.

Yhdistä sopimukseen piilolinssit

Abonnemang med glasögon och linser

Kun sinulla on piilolinssisopimus, voit valita Lifestyle-sopimukseen kahdet silmälasit. Valinta on sinun!

Sporttiselle
glasögon för barn med olika behov

Yhdistä sopimukseesi esimerkiksi yksiteho- tai monitehosilmälasit, lukulasit ja urheilulasit vahvuuksilla.

"Vaihtelua ja turvaa"


Andersson-Bernmarkerin perhe päätti tehdä silmälasisopimuksen helpottamaan arkea. "Silmälaseissahan ei ole kyse pelkästään näön korjaamisesta, vaan ne ovat myös tyylikäs asuste."

Lue lisää

Sopimusehdot


Lue Synsam Lifestyle™ -sopimusta koskevat yleiset ehdot.

Yhteistyössä PayEx – Sopimusehdot

Yhteistyössä Svea – Sopimusehdot

 

Silmälasisopimuksen hyödyt

 

Monet miettivät, onko silmälasisopimus hyvä vai huono valinta ja mitä siinä kannattaa ottaa huomioon.

Yksi silmälasisopimuksen hyödyistä on se, että voit valita erilaisia silmälaseja eri tarpeisiin tai vaihdella useampien tyylikkäiden silmälasien välillä. Toinen hyöty on se, että voit yhdistää sopimukseen silmälasit, aurinkolasit tai halutessasi piilolinssit. Monet asiakkaat pitävät myös siitä, että Synsam Lifestyle™ -sopimus on erittäin kätevä: maksat kiinteän kuukausimaksun, mikä takaa silmälasien huolettoman ja helpon käytön.

Sopimuksemme sopii sinulle, olivatpa silmälasitarpeesi minkälaiset tahansa. Silmät on tärkeää suojata myös auringolta. Voitkin yhdistää Synsam Lifestyle™ -sopimukseen esimerkiksi yhdet töissä käytettävät silmälasit, yhdet vapaa-ajan silmälasit ja yhdet aurinkolasit. Jos liikut aktiivisesti ja tarvitset urheilulasit, voit valita ne tavallisten silmälasien ja aurinkolasien rinnalle.

Synsam Lifestyle™ -sopimuksella saat valita kolmet lasit eri tarpeisiin, mutta maksat vain kiinteän kuukausimaksun. Voit myös yhdistää silmälasisopimukseen piilolinssisopimuksen. Toisin sanoen valitset kahdet lasit ja piilolinssisopimuksen, mutta maksat vain kiinteän kuukausimaksun. Se on täydellinen ratkaisu, jos tarvitset arjessasi sekä silmälaseja että piilolinssejä.

Silmälasisopimuksen plussana on myös se, ettei sinun tarvitse miettiä seuraavan optikkokäynnin ajankohtaa. Kuukausimaksuun sisältyy rajaton määrä optikkokäyntejä, mutta silmiesi terveyden varmistamiseksi kutsumme sinut aina kerran vuodessa näöntarkastukseen.

Silmälasien kestotilaus, silmälasien vuokraus tai silmälasien leasing-sopimus. Tällä kätevällä tavalla huolehtia silmälasitarpeista on monta nimeä. Me kutsumme sitä nimellä Synsam Lifestyle™ -sopimus.

 

Usein kysyttyjä kysymyksiä sopimuksestamme

Mikä on Synsam Lifestyle™ -sopimus?

Kyseessä on kattava ja huoleton palvelu, jotta silmälasien käyttö olisi mahdollisimman helppoa. Voit valita kolmet tai useammat silmälasit, aurinkolasit ja urheilulasit koko valikoimastamme – vahvuuksilla tai ilman. Yksi kolmesta tuotteesta voi olla myös Synsam-piilolinssisopimus. Sopimuksesi kuukausimaksu määräytyy sen mukaan, minkä tasoiset linssit ja minkälaiset kehykset valitset. Säännölliset näöntarkastukset ja vakuutus sisältyvät kuukausimaksuun. Lisäksi sopimukseen sisältyy linssien vaihto näön muuttuessa ja kerran vuodessa yksien silmälasien vaihto.

Kuinka paljon sopimus maksaa?

Sopimuksesi kuukausimaksu määräytyy sen mukaan, kuinka monet ja minkälaiset silmälasit valitset. Myös valitsemiesi linssien laatu vaikuttaa hintaan. Edullisimmat sopimukset ovat yksitehosilmälaseissa 5 €/kk ja monitehosilmälaseissa 19,80 €/kk, jolloin kokonaiskustannukset (24 kk) ovat 120 € ja 475,20 €. Edullisimmilla kuukausimaksuilla valittavissasi on rajallinen määrä D. Arnesenin kehyksiä ja peruslinssilaatu. Kaikkiin hintoihin sisältyy arvonlisävero, eikä niihin lisätä korkoa.

Miten teen Synsam Lifestyle™ -sopimuksen?

Voit tehdä sopimuksen valitsemassasi Synsam-myymälässä. Aluksi sinulle tehdään sopimukseen sisältyvä näöntarkastus. Optikkomme selvittävät, minkälaiset linssit tarvitset. Näöntarkastuksen jälkeen myymälän henkilökunta auttaa sinua löytämään tyyliäsi ja tarpeitasi vastaavat linssit ja kehykset.

Mitä sopimukseen sisältyy?

Kolmen tuotteen lisäksi sopimukseen sisältyvät säännölliset näöntarkastukset ja vakuutus. Tuotteet voivat olla silmälaseja, aurinkolaseja, urheilulaseja tai piilolinssisopimus. Sopimukseen sisältyy myös linssien ja kehysten vaihto näön, tyylin tai tarpeiden muuttuessa ajan myötä. Lue lisää seuraavasta linkistä: lisätietoa Synsam-sopimuksesta.

Mikä on Synsam-vakuutus?

Kaikki sopimukseen kuuluvat silmälasit on vakuutettu kattavalla Synsam-vakuutuksella 36 kuukauden ajan silmälasien luovutushetkestä alkaen. Vakuutus kattaa silmälasien vahingoittumisen, katoamisen ja varkauden. Synsam-vakuutuksella saat korjauksen, josta maksat vain omavastuun. Jos silmälasit vaurioituvat osittain, maksat vaurioituneiden silmälasien todelliset korjauskustannukset tai omavastuun, joka on enintään kolmea (3) kuukausimaksua vastaava summa, maksimissaan 150 €. Jos silmälasit vaurioituvat täysin, vaurioituneiden silmälasien omavastuu on kuutta (6) kuukausimaksua vastaava summa mutta enintään 150 €. Jos silmälasit katoavat tai varastetaan, omavastuu on aina kuutta (6) kuukausimaksua vastaava summa mutta enintään 150 €. Vahingon sattuessa autamme sinua mielellämme myymälässämme.

Milloin sopimuksesta pitää alkaa maksaa?

Sopimuksesi alkaa, kun noudat silmälasisi, tai 30 päivän kuluessa, jos et ole ehtinyt noutaa laseja ennen sitä. Ensimmäinen laskutus tehdään kuukauden kuluttua sopimuksen alkamisesta. Ensimmäinen lasku muodostuu edeltävän kuukauden päivistä. Laskutamme aina edeltävän kuukauden. Esimerkki: Noudat silmälasisi 12. kesäkuuta. Ensimmäinen lasku tulee vasta heinäkuun aikana. Maksat tällöin kesäkuusta ajalta 12.–30. kesäkuuta.

Kuinka pitkä sopimuksen sitoutumisaika on?

Sitoutumisaika on 24 kuukautta. Jos vaihdat vuoden kuluttua yhdet silmälasit tai lisäät sopimukseen uudet, sitoutumisaikaa pidennetään 12 kuukaudella.

Mitä silmälaseille tapahtuu sitoutumisajan päätyttyä?

Vuokraat silmälaseja Synsamilta sopimuksen keston ajan. Kun sitoutumisaika päättyy, asiakkaanamme voit tietenkin jatkaa sopimusta ja esimerkiksi vaihtaa yhdet silmälasit tai lisätä uudet. Jos haluat päättää sopimuksesi, palautat silmälasit meille. Voit myös lunastaa silmälasit itsellesi maksamalla niiden jäännösarvon.

Onko tuotteilla vaihto-oikeutta?

Kyllä, tuotteilla on aina 100 päivän vaihto-oikeus, jos huomaat, etteivät ne sovi sinulle.

Kuinka pitkä sopimuksen irtisanomisaika on?

Sitoutumisajan päätyttyä irtisanomisaika on yksi (1) kuukausi.

Onko sopimuksessa peruutusoikeutta?

Kyllä, sopimuksen allekirjoittamisesta alkaen sinulla on 30 päivän peruutusoikeus.

Voiko sopimuskustannusten lisäksi tulla muita kustannuksia?

Jos haluat maksaa sopimuksesi paperilaskulla, sinulta voidaan veloittaa laskutusmaksu, joka on 4 €/kk. Sinulta veloitetaan myös jäännösarvo, jos haluat lunastaa silmälasit sopimuksen päätyttyä. Muutoin sinulta ei veloiteta ennakkomaksua, korkoa tai muita maksuja.

Minkälaiset ja kuinka monet silmälasit voin valita?

Voit valita 3–10 silmälasit koko silmälasivalikoimastamme. Hinta määräytyy sen mukaan, kuinka monet ja minkälaiset kehykset ja linssit valitset. Silmälasien ohella voit valita Synsam-piilolinssitilauksen yhdeksi kolmesta tuotteesta.

Voinko valita näyttöpäätelasit?

Kyllä, voit yhdistellä erilaisia silmälaseja koko linssi- ja kehysvalikoimastamme.

Voinko valita urheilulasit vahvuuksilla?

Kyllä, voit valita urheilulasit vahvuuksilla tai ilman.

Voinko valita monitehosilmälasit?

Kyllä, se sopii hyvin.

Voinko valita sekä lukulasit yksiteholinsseillä että monitehosilmälasit?

Tämä onnistuu kyllä. Voit yhdistää sopimukseen erilaisia linssejä ja kehyksiä täysin tarpeidesi mukaan.

Voiko perheellämme olla yhteinen silmälasisopimus?

Ei, silmälasisopimus on henkilökohtainen, eikä sitä voi jakaa.

Voinko tehdä sopimuksen lapselleni?

Kyllä, mutta sopimusta ei voi yhdistää lapsille suunnattuihin tarjouksiimme.

Voinko tehdä silmälasisopimuksen Synsamin kanssa, vaikka näössäni ei ole vikaa?

Toki! Voit valita tyyliisi sopivat lasit koko silmälasi-, aurinkolasi- ja urheilulasivalikoimastamme. Saatavilla on myös laseja, jotka vähentävät silmien rasitusta, jos katselet paljon näyttöä tai vietät paljon aikaa auton ratissa.

Ovatko Synsam Lifestyle -sopimuksen kampanja-alennukset voimassa Recycling Outlet -myymälöissä?

Synsam Lifestyle kampanja-alennukset eivät koske Synsam Recycling Outlet -myymälöitämme. Näitä ovat mm. 20 % alennus uusille sopimusasiakkaillemme.

Mikä on Synsam Lifestyle Plus?

Synsam Lifestyle Plus -sopimus sisältää samat edut ja palvelut kuin normaali Synsam Lifestyle -sopimus, sen lisäksi siihen sisältyy Mehiläisen silmälääkäripalvelut. Ensimmäisen kahden vuoden aikana voit käyttää Mehiläisen silmälääkäripalveluja kahdesti ja sen jälkeen sopimukseen sisältyy silmälääkärissä käynti kahden vuoden välein.

Jos olet jo sopimusasiakas

 

Onko minun pakko vaihtaa silmälasit joka vuosi?
Sopimus on joustava, joten saat itse päättää, vaihdatko silmälasit. Voit myös odottaa ja vaihtaa seuraavana vuonna kahdet silmälasit tai lunastaa yhdet silmälasit itsellesi ja samalla lisätä sopimukseesi uudet silmälasit. Sopimusta pidennetään 12 kuukaudella, jos lisäät tai vaihdat täysin uuden tuotteen. 

Mistä tiedän, milloin vuosittainen vaihtoajankohta on?
Autamme sinua pysymään ajan tasalla vuosittaisesta vaihtoajankohdasta kutsumalla sinut vuosittaiseen näöntarkastukseen.

Olen jo sopimusasiakas. Voinko sisällyttää piilolinssitilauksen yhdeksi Lifestyle-sopimuksen kolmesta tuotteesta? 
Ehdottomasti. Sopimusasiakkaana voit vuosittaisen vaihdon yhteydessä vaihtaa yhden silmälasipareistasi piilolinsseiksi. Tämä edellyttää ainoastaan sitä, että sinulla on jo entuudestaan voimassa oleva piilolinssisopimus tai että teet uuden Synsam-piilolinssisopimuksen. Kun tuote vaihdetaan silmälaseista piilolinssisopimukseen, sopimusta jatketaan 12 kuukaudella aivan kuten tavallisen vuosittaisen vaihdon tapauksessa. 

Kuinka voin hyötyä itse, kun suosittelen ja ”värvään” ystäviäni uudeksi Lifestyle-asiakkaiksi?

”Värvää ystävä tai perheenjäsen” antaa Lifestyle-asiakkaille mahdollisuuden toimia Lifestyle-lähettiläinämme ja saada itselleen etua uuden asiakkaan rekrytoimisesta. Uusi asiakas, joka värvätään sopimusasiakkaaksi, saa kolme veloituksetonta kuukautta ja nykyinen asiakas saa yhden kuukauden.

Miten teen E-laskusopimuksen verkkopankissani? 

Alta löydät lisätiedot, miten teet E-laskusopimuksen verkkopankissasi. Valitse oikeat ohjeet alta. 


Synsam Lifestyle - E-laskun tilaaminen - PayEx

E-lasku on kätevä tapa vastaanottaa laskut sähköisesti suoraan omaan verkkopankkiisi.

Näin otat E-laskun käyttöösi:

 1. Kirjaudu verkkopankkiisi ja etsi valikoista kohta ”E-lasku”, ”E-laskusopimukset” tai Tee e-laskusopimus” ja klikkaa sitä.
 2.  Hae laskuttaja nimellä ”Synsam”
 3. Tämän jälkeen saat kaksi eri vaihtoehtoa: Synsam / Payex ja Synsam Finland Oy. Valitse Synsam / Payex
 4. Kirjaa henkilötunnus ja vahvista E-lasku tilaus

Lisätietoja E-laskun asetuksia ja kytkennästä saat tarvittaessa pankistasi.


Synsam Lifestyle - E-laskun tilaaminen - SVEA

E-lasku on kätevä tapa vastaanottaa laskut sähköisesti suoraan omaan verkkopankkiisi.

Näin otat E-laskun käyttöösi:

 1. Kirjaudu verkkopankkiisi ja etsi valikoista kohta ”E-lasku”, ”E-laskusopimukset” tai Tee e-laskusopimus” ja klikkaa sitä.
 2.  Hae laskuttaja nimellä ”Synsam”
 3. Tämän jälkeen saat kaksi eri vaihtoehtoa: Synsam Finland Oy. Valitse Synsam Finland Oy
 4. Kirjaa uusimman laskun viite ja vahvista E-lasku tilaus

Lisätietoja E-laskun asetuksia ja kytkennästä saat tarvittaessa pankistasi.


Lisätietoa saat lähimmästä Synsamin myymälästä tai Synsamin asiakaspalvelusta.

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme, jos sinulla on kysyttävää Synsam Lifestyle-sopimuksesta tai laskuistasi liittyen sopimukseesi. 

Sähköposti: customerservice@synsam.com
Puhelin: 010 - 237 3996

Aukioloajat

Ma-pe: 10:00 - 20:00

Lähimmän myymäläsi löydät täältä.

Omat Sivuni

Pääset tarkistamaan ja muuttamaan Synsam Lifestyle silmälasi- tai piilolinssisopimuksesi tietoja omilta sivuiltasi. Omilla sivuillasi pääset mm. tarkistamaan laskujasi, vaihtamaan laskutustapaa, päivittämään yhteystietojasi ja paljon muuta. Kirjaudut omille sivuillesi helposti verkkopankkitunnuksillasi alla olevan painikkeen kautta. 

Kirjaudu sisään