Gucci-aurinkolasit

Gucci-aurinkolasit

Italialainen Gucci tarjoaa aurinkolaseja jokaiseen makuun, ajattomista malleista klassiseen kilpikonnanruskeaan ja räiskyviin trendimalleihin, joista ei glitteriä puutu! Guccilta löytyy pyöräitä aurinkolaseja, kehyksiä suoralla yläreunalla, ylisuuria malleja, klassisia pilottikehyksiä sekä kissamaisia cat eye -kehyksiä. Synsam on Guccin aurinkolasien valtuutettu jälleenmyyjä. Meiltä saat Guccin aurinkolasit luonnollisesti sekä naisille että miehille. Voit myös vierailla missä tahansa liikkeessämme ja saada aurinkolasisi voimakkuuksilla.

Näytetään 0-28 / 241 Tuotteet

Tuotemerkki:

Gucci

Valitse sivu

Gucci-aurinkolasit ovat aina oikea valinta

Gucci solglasögon
Gucci-aurinkolasit mallia GG0900S 002 609

Etsitkö aurinkolaseja, jotka aiheuttavat välittömän wau-efektin? Siinä tapauksessa Guccin aurinkolasit ovat täysosuma! Kohtaa aurinko tyylillä ja löydä omat Gucci-suosikkisi Synsamilta – tarjoamme nopean ja ilmaisen toimituksen.

Vain harvat brändit tihkuvat yhtä paljon luksusta ja ajatonta eleganssia kuin Gucci. Guccio Gucci perusti muotitalo Guccin vuonna 1921 Italian Florencessa. Tuolloin brändi tuli tunnetuksi ainutlaatuisista nahkatuotteistaan. Nykyää Gucci on vahva muodin suunnannäyttäjänä kengissä, vaatteissa ja erityisesti aurinkolaseissa. Gucci yhdistää ajattoman eleganssin räjähtävään trendikkyyteen. Merkin suunnittelufilosofiaan kuuluvat runsaat yksityiskohdat ja vankka ammattitaito. Nämä seikat yhdessä takaavat sen, että Guccin valikoimista löytyy aurinkolasit, jotka ovat sekä käytännölliset että tyylikkäät.

Löydä juuri sinulle sopiva malli

Meiltä löydät laajan valikoiman Gucci-kehyksiä. Voit valita satojen kehysten joukosta juuri ne aurinkolasit, jotka vievät tyylisi uudelle tasolle. Kävisikö vahvat oversize-kehykset tai klassiset pilottilasit luonnon inspiroimissa väreissä? Vai saisiko olla kissamainen cat eye -malli? Valitsetpa mitkä kehykset tahansa, eleganssi on taattu vuodesta toiseen. Haluatko panostaa täysillä omaan tyyliisi? Löydät Guccin aurinkolasit Synsamilta.

Etsitkö vielä oikeita kehyksiä? Tervetuloa kokeilemaan kehyksiä mihin tahansa myymäläämme – asiantuntijamme ovat siellä aina sinua varten. Liikeistä voit hankkia myös aurinkolasit omilla voimakkuuksillasi.

Muista myös uniikki Gucci-kokoelma – vain Synsamilta!

Olemme suunnitelleet yhdessä Guccin kanssa uniikin kokoelman aurinkolaseja ja silmälaseja, jotka sopivat sekä miehille että naisille. Kokoelmaan mahtuu kaikkea kissamaisesta cat eye -mallista aaltoileviin kehyksiin ja unisex-malleista keveisiin asetaattikehyksiin.

 


Viisi suosituinta mallia