Aurinkolasit vahvuuksilla

Aurinkolasit vahvuuksilla

Tiesitkö, että voit saada aurinkolaseihisi linssit omilla vahvuuksillasi? Ne ovat täydellinen valinta aurinkoisiin päiviin, kun haluat suojella silmiäsi UV-säteilyltä ilman, että näkökykysi kärsii.

Monenlaisia vaihtoehtoja aurinkolaseille vahvuuksilla

Meiltä saat tyylikkäät aurinkolasit omilla voimakkuuksilla miehille, naisille ja lapsille. Merkkivalikoimaamme kuuluvat muun muassa Ray-Ban, Gucci, Dior, Fendi, Tom Ford ja Prada. Moniin malleihin on saatavilla linssit omilla voimakkuuksilla. Tarvitsetko aurinkolasit veneilyyn tai tyylikkäät aurinkolasit lukuvahvuuksilla riippumatossa loikoiluun? Vai haluatko kenties kokoelmaasi uudet Ray-Ban Clubmaster -aurinkolasit? 

Valikoimastamme löydät: 

Aurinkolasit moniteholinsseillä

Aurinkolaseihimme on saatavilla moniteholinssit, mikä tarkoittaa, että hiomme ne samalla tavalla kuin tavalliset silmälasit. Näet laseilla hyvin niin lähelle kuin kauas. Voit siis istuskella ja lueskella aurinkotuolissa sekä seurata samalla ympäristön tapahtumia. Moniteholinssit ovat kehittyneet huimasti vuosien saatossa. Kun valitset korkealaatuiset linssit, maailma ei tunnu keinuvan. 

Polarisoidut aurinkolasit 

Polarisoidut aurinkolasit auttavat estämään valon heijastumista ja sopivat erinomaisesti veden äärelle, esimerkiksi veneilyyn tai rannalle. Polarisoiduissa aurinkolaseissa linssien sisällä on eräänlainen sisäänrakennettu suodatin, jonka ansiosta värit näkyvät kirkkaampina ja kontrastit terävämpinä. Polarisoidut aurinkolasit sopivat myös esimerkiksi liikenteeseen, jossa valoa voi heijastua autojen konepelleiltä. Jos harrastat paljon ulkoliikuntaa, Oakleyn urheilulasit ovat hyvä vaihtoehto. Löydät meiltä kattavan valikoiman Oakleyn urheilulaseja

Fotokromaattiset aurinkolasit voimakkuuksilla

Fotokromaattiset linssit tummenevat ollessasi ulkona auringossa ja suojaavat siten silmiäsi UV-säteilyltä. Sisätiloissa linssit vaalenevat ja muuttuvat jälleen läpinäkyviksi. Voit valita fotokromaattiset linssit useimpiin aurinkolasimalleihimme. Halutessasi voit saada aurinkolaseihisi sekä fotokromaattiset että polarisoidut linssit. 

Aurinkolasit lukuvahvuuksilla

Voit myös valita lukemiseen soveltuvat aurinkolasit eli aurinkolasit omilla lukuvahvuuksillasi. Tällaiset aurinkolasit ovat erinomainen valinta, kun esimerkiksi istut puutarhassa tai terassilla ratkomassa ristisanatehtäviä, sillä ne suojaavat silmiäsi samalla UV-säteilyltä. 

Lasten aurinkolasit vahvuuksilla 

Jos kesäloma vietetään enimmäkseen ulkona, lapselle on hyvä valita aurinkolasit voimakkuuksilla. Lapsen silmät ovat erityisen herkät UV-säteilylle, ja tavallisten silmälasien ja aurinkolasien välillä vuorotteleminen voi tuntua vaivalloiselta. Aurinkolasit helpottavat silloin elämää. Meillä on laaja valikoima aurinkolasimalleja, joista löytyy myös pieniä kokoja, jotka sopivat eri-ikäisille lapsille. 

Yhdistele useampia aurinkolaseja

Kun valitset kätevän Synsam Lifestyle -sopimuksen, voit valita kolme paria silmä- tai aurinkolaseja. Voit valita esimerkiksi tavalliset silmälasit, aurinkolasit voimakkuuksilla sekä vaikkapa aurinkolasit lukuvahvuuksilla tai urheilulasit. 

Urheilulasit vahvuuksilla

Synsam Sports on urheilulasien asiantuntija. Meiltä saat tarpeisiisi räätälöidyt urheilulasit esimerkiksi golfiin, purjehdukseen, pyöräilyyn ja hiihtoon. Urheilulaseihin on saatavilla linssejä myös omilla vahvuuksillasi. Valikoimaamme kuuluvat esimerkiksi urheilulasit moniteholinsseillä tai polarisoiduilla linsseillä. Synsam on Oakleyn urheilulasien valtuutettu jälleenmyyjä.