Polaroid-aurinkolasit

Voit hankkia Polaroid-aurinkolasit Synsamin verkkokaupasta. Valikoimastamme löydät aurinkolasit niin naisille, miehille kuin lapsille. Lasten Polaroid-aurinkolaseissa on kätevä nauha, jonka avulla lasit pysyvät paikoillaan – nämä aurinkolasit sopivat myös vauvoille. Polaroid-mallistoon kuuluu myös niin sanottuja suncovers-aurinkolaseja, jotka asetetaan silmälasien päälle. Polaroid-aurinkolasivalikoimasta löytyy pilotti- ja wayfarer-tyylisiä sekä klassisen pyöreitä kehyksiä, mutta myös sporttisempia aurinkolaseja, jotka sopivat esimerkiksi golfiin, kalastukseen tai muihin ulkolajeihin.

Näytetään 0-28 / 33 Tuotteet

Tuotemerkki:

Polaroid

Valitse sivu

Polaroid-aurinkolasit: Mukavat ja tyylikkäät

Polaroid-aurinkolasit
Polaroid-aurinkolasit mallissa PLD 9011/S 807 5417.Caption

Polaroid-aurinkolasit tunnetaan niiden käyttömukavuudesta ja taidokkaista ominaisuuksista. Kuten nimestä voi päätellä, Polaroid tarjoaa aurinkolaseja polarisoivilla linsseillä. Polaroid on tämän tekniikan edelläkävijä ja yritys on valmistanut älykkäällä valonsuodatuksella varustettuja aurinkolaseja jo 1930-luvulta lähtien. Löydä omat suosikkisi Synsamilta – saat aina nopean ja maksuttoman toimituksen!

Valokeilassa Polaroid-lasit

Polaroid aloitti matkansa vuonna 1937. Yritys ja sen perustaja Edwin Land tunnetaan parhaiten ensimmäisestä Polaroid-kamerasta, jota kutsutaan myös pikakameraksi. Moni ei tiedä, että Polaroid-kameroiden tekniikkaa testattiin ensin aurinkolaseilla. Polaroid-aurinkolasien tekniikka estää pystysuuntaisen valon, mutta päästää läpi vaakasuuntaista valoa. Pystysuuntaista valoa on esimerkiksi se valo, joka heijastuu vedestä ja muilta kiiltäviltä pinnoilta. Kun voimakkaat heijastukset suljetaan pois, näöstä tulee kontrastisempi ja terävämpi.

Polaroid on edelleen johtava polarisoitujen linssien valmistaja. Yritys on jo pitkään jalostanut lasejaan Thermofusion-tekniikalla, joka tarjoaa entistä terävämmän näkökokokemuksen. Polaroid-laseissa on sataprosenttinen UV-suodatin, joka suodattaa haitallisen ultraviolettisäteilyn kaikilta aallonpituuksilta unohtamatta UVA-, UVB- ja UVC-säteitä. Polaroid-lasit ovat erittäin iskunkestävät, sillä linsseissä on iskuja vaimentava ja naarmuuntumaton pinta.

Miksi Polaroid-aurinkolasit?

Polarisoiduilla aurinkolaseilla on monia etuja. Polaroid-laseilla suojaat silmäsi haitalliselta valolta ja säteiltä. Polarisoidut aurinkolasit parantavat näkyvyyttä kirkkaassa auringonvalossa ja ovat kätevät erityisesti silloin kun:

  • Ajat autoa tai venettä
  • Oleskelet rannalla
  • Hiihdät tai ulkoilet hohtavilla hangilla
  • Olet herkkä valolle 

Tyylikkäät ja toimivat

Kun valitset polarisoidut aurinkolasit sinun ei tarvitse tehdä kompromisseja toimivuuden ja tyylin välillä. Polaroid-laseja löytyy useissa eri malleissa ja väreissä. Saisiko olla pyöristetyn tyylikäs Wayfarer-malli tai kenties kissamaisen vinkeät cat eye -kehykset?

Synsamilta löydät suuren valikoiman Polaroid-aurinkolaseja. Laaja valikoimamme takaa sen, että löydät joukosta juuri sinulle sopivat aurinkolasit. Kokeile laseja netissä tai vieraile jossain myymälöistämme ja asiantunteva henkilökuntamme opastaa sinut oikeiden aurinkolasien äärelle.

Muistathan, että voit hankkia Polaroid-aurinkolasit myös omilla vahvuuksillasi!