Tietoa Synsamista

Tietoa Synsamista

Synsam Group on Pohjoismaiden johtava optikkoketju, jolla on laaja ja edullinen Lifestyle-tarjonta. Synsam Group tarjoaa laajan valikoiman silmien terveyteen ja silmälasimuotiin liittyviä tuotteita ja palveluja, jotka perustuvat asiakkaiden erilaisiin elämäntyyleihin ja tarpeisiin. Konsernilla on noin 4 000 työntekijää ja sen liikevaihto on noin 5 miljardia Ruotsin kruunua (2022). Synsam Groupilla on Pohjoismaissa noin 500 myymälää, jotka toimivat Synsam, Synsam Recycling Outlet ja Tanskassa Profil Optik brändien alla. Digitalisaation, sopimusmyynnin ja muiden innovatiivisten konseptien myötä Synsam Groupilla on vahva asema pohjoismaisilla optiikkamarkkinoilla, mm. asiakastyytyväisyydessä, tuotetarjonnassa ja ESG:ssä. Synsam Group on listattu Nasdaq Stockholmiin (SYNSAM). www.synsamgroup.com

Synsamilta tyyliä, laatua ja palvelua
Synsamilta löydät kehykset ja linssit joka tyyliin - kaikille silmille, nenille ja kukkaroille. Optikkomme tekevät aina perusteellisen näöntutkimuksen palvelusta tinkimättä. Tapaa tyylin ja muodin ammattilaiset Synsamin tyylipäivissä, he auttavat sinua valitsemaan tyyliisi, väreihisi ja kasvoihisi sopivat kehykset.

Yksilöllistä palvelua ja korkeaa laatua
Synsam haluaa erottua muiden optikkoliikkeiden joukosta erityisesti asiakaslähtöisellä, yksilöllisellä palvelullaan sekä valikoimansa laadulla. Synsamin tuotevalikoimaan kuuluvat mm. silmälasit, aurinkolasit, piilolinssit, piilolinssinesteet sekä muut optisen alan oheistuotteet. Synsam-liikkeissä on saatavilla optikon näöntarkastuspalveluiden lisäksi tyylineuvontaa sekä silmälääkäripalvelut, jotka tuotamme yhdessä Mehiläisen kanssa.

Trendejä ja brändejä
Kehyksissä ja aurinkolaseissa Synsamin optikot tarjoavat asiakkailleen laadukkaiden perusmallien lisäksi persoonallisia ja muodikkaita kehysmalleja sekä kansainvälisesti tunnettuja merkkejä. Synsam tuo kansainvälisiltä kehysmarkkinoilta Suomeen aina kulloinkin ajankohtaisimmat, trendikkäimmät ja halutuimmat brändit.

Synsam Lifestyle

Synsam Lifestyle

Synsam Lifestyle -sopimus alk. 5 €/kk.

Lue lisää
Tyylipäivät

Synsamin tyylineuvonta

Varaa aika tyylineuvontaan.

Lue lisää
Hintatakuu

Hintatakuu

Aina edulliset hinnat silmälaseille.

Lue lisää
Osamaksu

Osamaksu

Osta nyt, maksa myöhemmin!

Lue lisää