Synsamilta tyyliä, laatua ja palvelua


Synsamilta löydät kehykset ja linssit joka tyyliin, kaikille silmille, nenille ja kukkaroille. Optikkomme tekevät aina perusteellisen näöntutkimuksen palvelusta tinkimättä.
Tapaa tyylin ja muodin ammattilaiset Synsamin Tyylipäivässä, he auttavat sinua valitsemaan kehykset tyyliisi, väreihisi ja kasvoihisi sopiviksi.

Vuonna 1968 perustettu Synsam on johtava optisen vähittäiskaupan ketju Pohjoismaissa. Synsam-ketjuun kuuluu noin 500 optikkoliikettä, joista noin 30 toimii Suomessa.

Yksilöllistä palvelua ja korkeaa laatua

Synsam haluaa erottua muiden optikkoliikkeiden joukosta erityisesti asiakaslähtöisellä, yksilöllisellä palvelullaan sekä valikoimansa laadulla.

Synsamin tuotevalikoimaan kuuluvat mm. silmälasit, aurinkolasit, piilolinssit, piilolinssinesteet sekä muut optisen alan oheistuotteet. Lisäksi useimmissa liikkeissä on saatavilla silmälääkäripalvelut.

Trendejä ja brändejä

Kehyksissä ja aurinkolaseissa Synsam-optikot tarjoavat asiakkailleen laadukkaiden perusmallien lisäksi persoonallisia ja muodikkaita kehysmalleja sekä kansainvälisesti tunnettuja merkkejä. Synsam tuo kansainvälisiltä kehysmarkkinoilta Suomeen aina kulloinkin ajankohtaisimmat, trendikkäimmät ja halutuimmat brändit.

Synsam on mukana PINS-etuohjelmassa.

Yhteystiedot

Synsam Finland Oy
Porkkalankatu 20
00180 Helsinki
Puh. +358 (0)10 237 2000 (vaihteemme vastaa arkisin klo 9-18)
Fax. +358 (0)9 4789 2440
Ajanvaraus näöntarkastukseen: +358 (0)10 237 3000

010-alkuiset puhelut kiinteän verkon ja matkaviestinverkon liittymästä 8,8 snt/min.

Muovipussit synsamilla


Muovin luonnollinen hajoamisprosessi alkaa noin 18 kuukaudessa. Materiaali on saman paksuista ja sillä on samat ominaisuudet, kuin tavallisellakin muovilla, LDPE:llä.

Muoviin lisätyn lisäaineen vuoksi, se häviää vedeksi, hiilidioksidiksi ja biomassaksi kokonaan noin 2-3 vuodessa. Hajoamisaikaan vaikuttaa ulkoiset tekijät kuten lämpötila, kitka, valo, liike jne. Muovilla on EPI-lsenssi ja se voidaan kompostoida tai kierrättää.

Meidän muovipussimme on merkitty seuraavin tunnuksin: