Synsamilta tyyliä, laatua ja palvelua


Synsamilta löydät kehykset ja linssit joka tyyliin - kaikille silmille, nenille ja kukkaroille. Optikkomme tekevät aina perusteellisen näöntutkimuksen palvelusta tinkimättä. Tapaa tyylin ja muodin ammattilaiset Synsamin Tyylipäivässä, he auttavat sinua valitsemaan kehykset tyyliisi, väreihisi ja kasvoihisi sopiviksi.

Varaa näöntarkastus

Synsam Group on Pohjoismaiden johtava optikkoketju, jolla on laaja ja edullinen Lifestyle-tarjonta. Synsam Group tarjoaa laajan valikoiman silmien terveyteen ja silmälasimuotiin liittyviä tuotteita ja palveluja, jotka perustuvat asiakkaiden erilaisiin elämäntyyleihin ja tarpeisiin. Konsernilla on noin 4 000 työntekijää ja sen liikevaihto on noin 5 miljardia Ruotsin kruunua (2022). Synsam Groupilla on Pohjoismaissa noin 500 myymälää, jotka toimivat Synsam, Synsam Recycling Outlet ja Tanskassa Profil Optik brändien alla. Digitalisaation, sopimusmyynnin ja muiden innovatiivisten konseptien myötä Synsam Groupilla on vahva asema pohjoismaisilla optiikkamarkkinoilla, mm. asiakastyytyväisyydessä, tuotetarjonnassa ja ESG:ssä. Synsam Group on listattu Nasdaq Stockholmiin (SYNSAM). www.synsamgroup.com

Yksilöllistä palvelua ja korkeaa laatua

Synsam haluaa erottua muiden optikkoliikkeiden joukosta erityisesti asiakaslähtöisellä, yksilöllisellä palvelullaan sekä valikoimansa laadulla. Synsamin tuotevalikoimaan kuuluvat mm. silmälasit, aurinkolasit, piilolinssit, piilolinssinesteet sekä muut optisen alan oheistuotteet. Synsam-liikkeissä on saatavilla optikon näöntarkastuspalveluiden lisäksi tyylineuvontaa sekä silmälääkäripalvelut, jotka tuotamme yhdessä Mehiläisen kanssa.

Trendejä ja brändejä

Kehyksissä ja aurinkolaseissa Synsamin optikot tarjoavat asiakkailleen laadukkaiden perusmallien lisäksi persoonallisia ja muodikkaita kehysmalleja sekä kansainvälisesti tunnettuja merkkejä. Synsam tuo kansainvälisiltä kehysmarkkinoilta Suomeen aina kulloinkin ajankohtaisimmat, trendikkäimmät ja halutuimmat brändit.

Yhteystiedot

Synsam Group Finland Oy
Porkkalankatu 3
00180 Helsinki

Synsamin puhelinkeskus

Puhelin: 010 - 237 2000
Sähköposti: info@synsam.fi

Asiakaspalvelu: 

Sähköposti: customerservice@synsam.com
Puhelin: 010 - 237 3996