1. Östersund Ruotsi

  TUOTANTOMME SIIRTYY

  POHJOISMAIHIN

Katso tulevaisuuteen. Näet siellä jotakin sellaista, jota ei ole vielä edes olemassa. Haaveestamme on nimittäin tulossa lähitulevaisuudessa totta, kun siirrämme tuotekehityksemme ja tuotantomme Pohjoismaihin. Uusi silmälasitehtaamme ja innovaatiokeskuksemme rakennetaan Pohjois-Ruotsin Östersundiin.


Muuttomme saa aikaan näkyviä muutoksia. Se luo useita uusia työpaikkoja ja lisää kierrätysmateriaaleista ja paikallisesti hankituista raaka-aineista valmistettavien silmälasiemme tuotantokapasiteetin miljoonaan vuodessa. Kaiken tämän tavoitteena on tehdä ympäristökuormastamme mahdollisimman pieni. 

Östersund
Tänne Synsam Groupin uusi tehdas ja innovaatiokeskus nousevat: Östersundin kaupunkiin Pohjois-Ruotsiin.

 

LUKUISIA UUSIA TYÖPAIKKOJA

Oletko haaveillut elämänmuutoksesta? Nyt sinulla on mahdollisuus muuttaa Pohjois-Ruotsiin, Östersundin kauniisiin maisemiin. Tarvitsemme työntekijöitä ja esihenkilöitä tuotantoon sekä virkailijoita ja hallintohenkilöstöä tiimiin, jonka ansiosta silmälasitehtaamme ja innovaatiokeskuksemme perustamisesta Östersundiin tulee mahdollista.

Rekrytointi alkaa pian, mutta voit ilmoittaa kiinnostuksestasi jo nyt lähettämällä sähköpostia osoitteeseen madeinsweden@synsam.com

TIETOJA


Tuotantokapasiteetti: Yli miljoonat silmälasit vuodessa
Rakennus: Synsamin tehdas ja innovaatiokeskus perustetaan Ruotsin Östersundiin, Frösö Parkin entiseen Hangar 90 -rakennukseen. Tiloja on yhteensä 8 100 neliömetriä. Rakennuksen vanhoista sisä- ja ulkotiloista säästetään mahdollisimman paljon.

NÄIN SYNSAM GROUPIN TOIMITUSJOHTAJA HÅKAN LUNDSTEDT KERTOO HANKKEESTA:

 

Miksi aiotte siirtää tuotannon Aasiasta Pohjoismaihin?
– Synsam Groupin uusi tehdas ja innovaatiokeskus Östersundissa keskittyy vastuulliseen tuotantoon ja suunnitteluun sekä kiertotalouteen. Haluamme edistää kestävää tuotantoa ja kulutusta koko arvoketjussa. Uudistus pienentää ilmastovaikutustamme merkittävästi. Tuotannon siirto Aasiasta Ruotsiin on paitsi historiallinen muutos, myös tärkeä askel Synsam Groupin pyrkimyksissä olla entistä vastuullisempi yritys ja tarjota asiakkailleen vastuullisia vaihtoehtoja.

Kerro hieman Synsam Groupin uudesta tehtaasta ja innovaatiokeskuksesta.

Håkan Lundstedt
Håkan Lundstedt, Synsam Groupin toimitus- ja konsernijohtaja

– Tilat ovat aivan Östersundin lähellä Jämtlandin lennoston entisessä Hangar 90 -rakennuksessa Frösö Parkissa. Tuotantolaitoksen kapasiteetin arvioidaan olevan miljoona silmälasiparia vuodessa, ja se tulee olemaan Pohjoismaiden ensimmäinen nykyaikainen silmälasien tuotantolaitos. Tiloja on yhteensä 8 100 neliömetriä. Meille on tärkeää pystyä hyödyntämään olemassa olevia tiloja, sillä se on järkevää kestävyysnäkökulmasta. Rakennusvaiheessa käytetään mahdollisimman paljon ympäristöystävällisiä vaihtoehtoja ja rakennuselementtejä, ja olemassa olevan rakennuksen ulko- ja sisätiloista säästetään niin paljon kuin mahdollista. Tuotannossa keskitytään kiertotalouteen, kierrätykseen ja paikallisten materiaalien hyödyntämiseen liittyviin innovaatioihin. Tavoitteena on, että tuotantolaitoksesta tulee koulutus- ja vierailukeskus, joka on avoinna niin läheltä ja kaukaa tuleville vieraille kuin elinkeinoelämän toimijoille ja silmäterveyden koulutuksista kiinnostuneille. 

 

LUE LISÄÄ TYÖSTÄMME KESTÄVÄN KEHITYKSEN PARISSA

 

 1. Synsam toimii aktiivisesti ympäristön hyväksi

  KANNAMME VASTUUN YMPÄRISTÖSTÄ

  Me Synsamilla koemme, että meillä on sekä vastuu että mahdollisuus osallistua YK:n asettamien globaalien ilmastotavoitteiden saavuttamiseen. Lue lisää, kuinka Synsam toimii aktiivisesti ympäristön hyväksi.

  synsamin ympäristötyö

 1. Synsam kantaa vastuun yhteiskunnasta

  KANNAMME VASTUUN YHTEISKUNNASTA

  Synsam haluaa olla mukana luomassa parempaa elämää ihmisille ja koko yhteiskunnalle. Sen vuoksi työskentelemme myös sosiaalisen vastuun parissa.

  sosiaalinen vastuu

 1. NÄKEMYKSEMME

  Lue lisää Synsamin näkemyksistä ja strategiasta kestävän kehityksen parissa.

  näkemyksemme