1. Synsam kantaa vastuun yhteiskunnasta

  Kannamme vastuun yhteiskunnasta

  Synsam haluaa olla mukana luomassa parempaa elämää ihmisille ja koko yhteiskunnalle. Sen vuoksi työskentelemme myös sosiaalisen vastuun parissa.

Sosiaalinen vastuu kattaa Synsam Groupin vastuun työntekijöistämme, toimitusketjun henkilöstöstämme sekä ihmisistä niissä yhteisöissä, joissa harjoitamme liiketoimintaa.

Yhteiskunnallinen tehtävämme ja kaiken toimintamme ydin on auttaa ihmisiä ylläpitämään heidän silmiensä terveyttä. Osa kestävän kehityksen ohjelmaamme ovat myös kestävä ja hyvinvoiva työyhteisö sekä vastuun ottaminen työehdoista ja -olosuhteista toimitusketjussa toimittajien käytännesääntöjemme mukaisesti.

MITÄ KAIKKEA ME TEEMME

Uusi tuotanto- ja innovaatiokeskuksemme on avattu


Synsam on avannut ovet uuteen tuotanto- ja innovaatiokeskukseensa Ruotsin Östersundissa.

Lue lisää

Kaikilla on oikeus liikkua – Samalla viivalla


Paikallaan istuminen on yksi aikamme suurimmista haasteista. Synsam haluaa olla mukana lisäämässä lasten ja nuorten motivaatiota aktiiviseen vapaa-aikaan Samalla viivalla -aloitteen avulla.

Samalla viivalla
 1. Lahjoitamme silmälaseja Vision for All -järjestölle

Lahjoitamme silmälaseja Vision for All -järjestölle


Synsam on Vision for All -järjestön jäsen, ja tukee organisaatiota avustuksilla ja myymälöihimme kerätyillä silmälaseilla. 

Lue lisää

Haluamme auttaa ihmisiä ylläpitämään silmien terveyttä


Tuoreiden laskelmien mukaan vuoteen 2050 mennessä puolet maapallon väestöstä on likinäköisiä. Meidän on suhtauduttava tähän ongelmaan entistä vakavammin.

Lue lisää

Ammattitaidon varmistaminen ja osaamisen kehittäminen


Ammattitaitoisten ja motivoituneiden työntekijöiden houkutteleminen, kehittäminen ja sitouttaminen ovat keskeisiä menestystekijöitämme. Tavoitteemme on tulla toimialamme houkuttelevimmaksi yhtiöksi. 

Lue lisää

 

LUE LISÄÄ TYÖSTÄMME KESTÄVÄN KEHITYKSEN PARISSA 

 1. Synsam toimii aktiivisesti ympäristön hyväksi

  Kannamme vastuun ympäristöstä

  Me Synsamilla koemme, että meillä on sekä vastuu että mahdollisuus osallistua YK:n asettamien globaalien ilmastotavoitteiden saavuttamiseen. Lue lisää, kuinka Synsam toimii aktiivisesti ympäristön hyväksi.

  synsamin ympäristötyö

 1. Näkemyksemme

  Lue lisää Synsamin näkemyksistä ja strategiasta kestävän kehityksen parissa.

  näkemyksemme