ILmaiset urheilulasit näönkorjausta tarvitseville 5-12-vuotiaille lapsille

 

Paikallaan istuminen on yksi aikamme suurimmista haasteista. Lapset ja nuoret liikkuvat entistä vähemmän. Yhdessä Suomen Olympiakomitean, Helsingin Sanomien ja Essilorin kanssa Synsam haluaa olla mukana lisäämässä lasten ja nuorten motivaatiota aktiiviseen vapaa-aikaan. Huono näkö ei saa koskaan estää aktiivista elämää!

Lapsilla on usein vain yhdet silmälasit, ja me aikuiset kehotamme lapsia olemaan varovaisia niiden kanssa. Haluamme, että kaikki lapset voivat liikkua ja olla aktiivisia ilman heikon näön tuomia rajoitteita, olla
 #samallaviivalla

Toivomme voivamme auttaa lapsia olemaan aktiivisia tarjoamalla maksuttomat urheilulasit kaikille 5–12-vuotiaille lapsille, jotka tarvitsevat näönkorjausta. Urheilulasit on mukautettu erityisesti kestämään urheiluharrastuksia, ulkoleikkejä, hyppimistä ja pomppimista!

Ehdot: Ilmaiset urheilulasit tarjotaan kaikille 5-12-vuotiaille, näönkorjausta tarvitseville lapsille. Max. yhdet urheilulasit per lapsi, ennalta määritellystä valikoimasta. Synsam ei korvaa silmälasien katoamista tai rikkoutumista.  Alle 8-vuotiaiden lasten näkö tulee tarkastaa silmälääkärillä. Tarjouksen hyödyntäminen edellyttää huoltajan hyväksyntää. Tämän otamme liikkeessä.

Katso filmi täällä

 

Mitä tarjous sisältää


  • Kestävät urheilulasit 5-12-vuotiaille lapsille
  • Rikkoontumattomat polykarbonaatti-linssit 
  • Kevyt materiaali
  • Täydellinen UV-suoja ja naarmuuntumisen esto
  •  Veloitukseton näöntarkastus 8-12-vuotiaille lapsille*

*Silmälääkäri tarkastaa alle 8-vuotiaiden näön.

Rikkoontumattomat linssitYhteistyökumppanimme Essilor – johtava linssitoimittaja maailmanlaajuisesti – toimittaa lasten urheilulaseihin korkealuokkaiset rikkoontumattomat linssit.

 

Samalla viivalla!


 

 

Varaa näöntarkastus

Löydä myymälä


 

 

Tervetuloa meille