SAMALLA VIIVALLA JUHLII 4. VUOTTA!

Neljä vuotta sitten lanseerasimme Samalla viivalla -kampanjan. Olemme jakaneet jo yli 46 200 paria urheilulaseja lapsille Pohjoismaissa. Paikallaan istuminen on yksi aikamme suurimmista haasteista, ja lapset ja nuoret liikkuvat entistä vähemmän. Synsamilla haluamme kannustaa aktiiviseen vapaa-aikaan. Näköongelmien ei pitäisi koskaan olla esteenä aktiiviselle elämälle, ja kaikkien pitäisi olla #samallaviivalla.

Lapsilla on usein vain yhdet silmälasit, ja me aikuiset kehotamme helposti lapsia olemaan varovaisia silmälasiensa kanssa. Haluamme kuitenkin, että lapset voivat olla aktiivisia ilman rajoituksia. Siksi Synsam jakaa ilmaisia urheilulaseja kaikille näönkorjausta tarvitseville 5–12-vuotiaille lapsille. Urheilulasit ovat kestävät ja tarkoitettu liikuntaharrastuksiin, ulkoleikkeihin, hyppelyyn ja hauskanpitoon! Jos et ole vielä hyödyntänyt tätä tarjousta, olet tervetullut myymäläämme ja me autamme sinua.

Ehdot: Ilmaiset urheilulasit tarjotaan kaikille 5-12-vuotiaille, näönkorjausta tarvitseville lapsille. Max. yhdet urheilulasit per lapsi, ennalta määritellystä valikoimasta. Synsam ei korvaa silmälasien katoamista tai rikkoutumista. Alle 8-vuotiaiden lasten näkö tulee tarkastaa silmälääkärillä. Tarjouksen hyödyntäminen edellyttää huoltajan hyväksyntää, jonka otamme liikkeessä.

Mitä tarjous sisältää


  • Kestävät ja kevyet urheilulasit 5-12-vuotiaille lapsille
  • Iskunkestävät polykarbonaatti-linssit 
  • Kevyt materiaali
  • Naarmuuntumisen esto, sekä täydellinen UV-suoja
  • Veloitukseton näöntarkastus 8-12-vuotiaille lapsille (Silmälääkäri tarkastaa alle 8-vuotiaiden näön.)