ILmaiset urheilulasit näönkorjausta tarvitseville 5-12-vuotiaille lapsille

 

Paikallaan istuminen on yksi aikamme suurimmista haasteista, ja lapset ja nuoret liikkuvat entistä vähemmän. Synsam haluaa yhdessä Suomen Olympiakomitean, Helsingin Sanomien ja Essilorin kanssa olla mukana edistämässä aktiivista vapaa-aikaa. Näköongelmien ei pitäisi koskaan olla esteenä aktiiviselle elämälle, ja kaikkien pitäisi olla #samallaviivalla.

Olemme jakaneet jo lähes 25 000 urheilulasit lapsille eri puolille Pohjoismaita.

Synsam jakaa edelleen ilmaisia urheilulaseja 5–12-vuotiaille lapsille. Urheilulasit on tarkoitettu liikuntaharrastuksiin, ulkoleikkeihin, hyppelyyn ja hauskanpitoon! Jos et ole vielä hakenut/hankkinut/hyödyntänyt tätä tarjousta, niin olet tervetullut myymäläämme ja autamme sinua.

Ehdot: Ilmaiset urheilulasit tarjotaan kaikille 5-12-vuotiaille, näönkorjausta tarvitseville lapsille. Max. yhdet urheilulasit per lapsi, ennalta määritellystä valikoimasta. Synsam ei korvaa silmälasien katoamista tai rikkoutumista.  Alle 8-vuotiaiden lasten näkö tulee tarkastaa silmälääkärillä. Tarjouksen hyödyntäminen edellyttää huoltajan hyväksyntää. Tämän otamme liikkeessä.

Katso VIDEO täältä

 

Mitä tarjous sisältää


  • Kestävät urheilulasit 5-12-vuotiaille lapsille
  • Rikkoontumattomat polykarbonaatti-linssit 
  • Kevyt materiaali
  • Täydellinen UV-suoja ja naarmuuntumisen esto
  •  Veloitukseton näöntarkastus 8-12-vuotiaille lapsille*

*Silmälääkäri tarkastaa alle 8-vuotiaiden näön.

Rikkoontumattomat linssitYhteistyökumppanimme Essilor – johtava linssitoimittaja maailmanlaajuisesti – toimittaa lasten urheilulaseihin korkealuokkaiset rikkoontumattomat linssit.

 

Samalla viivalla!


 

 

Varaa näöntarkastus

Löydä myymälä


 

 

Tervetuloa meille