lasten silmälasit

Lasten silmälasit edulliseen pakettihintaan

Kannamme vastuun lapsista ja heidän yhtäläisistä mahdollisuuksistaan leikkiä ja oppia. Siksi tarjoamme lasten silmälasit edulliseen pakettihintaan.

Synsam tarjoaa edullisen silmälasipaketin kaikille 0–18-vuotiaille lapsille ja nuorille. Tarjous koskee valikoituja linssejä sekä kehyksiä 70 euroon asti. Paketin hinta on alkaen 100 euroa (normaalisti 250 euroa). Lisämaksusta voit valita myös muut kuin tarjoukseen kuuluvat kehykset tai ohuemmat ja kevyemmät linssit lisäominaisuuksilla.

*Ohuemmat: Standard-linssit ovat ohuemmat kuin Basic-pakettiin kuuluvat linssit. Ne voivat olla jopa 35 % ohuemmat kuin peruslinssit. Linssin paksuus riippuu monesta eri tekijästä, esimerkiksi linssien vahvuudesta, silmien välisestä etäisyydestä sekä valituista kehyksistä. Kysy henkilökunnaltamme lisätietoa ja he auttavat sinua valitsemaan lapsellesi sopivat linssit ja kehykset.

*Ohuimmat: Premium-linssit ovat valikoimamme ohuimmat linssit. Ne voivat olla jopa 45 % ohuemmat kuin peruslinssit. Linssin paksuus riippuu monesta eri tekijästä, esimerkiksi linssien vahvuudesta, silmien välisestä etäisyydestä sekä valituista kehyksistä. Kysy henkilökunnaltamme lisätietoa ja he auttavat sinua valitsemaan lapsellesi sopivat linssit ja kehykset.

Maksat itse optikon tai silmälääkärin näöntarkastuksesta (näöntarkastuksen kampanjatarjous tällä hetkellä 0 €, norm. 35 €). Alle 8-vuotiaiden lasten näkö tutkitaan aina silmälääkärin toimesta.

Tule vierailulle lähimpään myymälään, niin kerromme sinulle lisää ja voit tutustua kehysvalikoimaan.

Samalla viivalla: Ilmaiset urheilulasit näönkorjausta tarvitseville 5–12-vuotiaille

Synsam haluaa yhdessä Essilorin kanssa olla mukana edistämässä lasten aktiivista vapaa-aikaa. Näköongelmien ei pitäisi koskaan olla esteenä aktiiviselle elämälle, ja kaikkien pitäisi olla #samallaviivalla.

Siksi haluamme auttaa ja tarjoamme ilmaiset urheilulasit 5–12-vuotiaille lapsille, jotka tarvitsevat näönkorjausta. Urheilulasit on tarkoitettu liikuntaharrastuksiin, ulkoleikkeihin, hyppelyyn ja hauskanpitoon! Tutustu täältä tarkemmin Samalla viivalla -hankkeeseen.

Synsam Lifestyle™ -sopimus lapsille ja nuorille

Synsam Lifestyle™ -sopimus lapsille ja nuorille

Silmälasisopimus lapsille alk. 5 €/kk. Valitse 3 lasit tai yhdistä sopimukseen piilolinssit.

Lue lisää
Lasten silmälasit

Lasten silmälasit

Synsamilta löydät laajan valikoiman silmälaseja lapsille.

Selaa valikoimaa
Silmälasit lapselle

Tarvitseeko lapsesi silmälasit?

10 merkkiä, jotka kertovat lapsesi tarvitsevan silmälasit.

Lue lisää