1. Synsam toimii aktiivisesti ympäristön hyväksi

  Kannamme vastuun ympäristöstä

Me Synsamilla koemme, että meillä on sekä vastuu että mahdollisuus suojella ympäristöä ja ilmastoa. Merkittävin yksittäinen aloite ympäristövaikutuksemme vähentämiseksi on ollut tuotannon siirtäminen Aasiasta Ruotsiin.

Ympäristötyömme perustana on tietoinen pyrkimys ottaa kiertovirrat käyttöön kaikissa toiminnoissamme niin pitkälle kuin mahdollista. Pyrimme kiertokulkuun, jossa tuotanto, kulutus ja uusiokäyttä ovat läpinäkyviä ja yhteydessä toisiinsa. Asetamme itsellemme ja tavarantoimittajillemme korkeat vaatimukset, ja meillä on jokaisessa arvoketjumme osassa määritetyt prosessit ja toimintatavat, jotta voimme kehittää työtämme jatkuvasti. Keskitymme jo suunnitteluvaiheessa tuotteidemme kestävyyteen ja laatuun, jotta asiakkaamme voisivat tehdä valveutuneita ja hyviä valintoja. Toimittajien käytännesäännöissämme asetamme vaatimukset hankintaprosesseille, tuotannolle ja kuljetusmuodoille. Lisäksi kiinnitämme huomiota uusiokäyttöön ja kierrätykseen.

Mitä kaikkea me teemme?

 1. Östersund Ruotsi

Tuotantomme siirtyy Pohjoismaihin


Lähitulevaisuudessa siirrämme tuotekehityksemme ja tuotantomme Pohjoismaihin. 

Lue lisää
 1. vastuulliset silmälasit

Recycling Outlet


Recycling Outletissa kierrätetyt silmä- ja aurinkolasit saavat uuden elämän samalla kun hankit laatutuotteita aina edulliseen hintaan.

Lue lisää
 1. vastuulliset silmälasit

Vanhat silmälasit saavat uuden elämän


Synsam työskentelee aktiivisesti kestävän tuotannon ja vastuullisen kulutuksen edistämiseksi. Merestä kerätystä kierrätysmuovista valmistettujen kehysten jälkeen lanseerasimme seuraavan kestävän kehityksen mallistomme: Circular Collectionin.

Lue lisää
 1. Puhdistamme meriä muovista

Puhdistamme meriä muovista


Synsam haluaa olla vastuullinen yritys ja lanseeraa silmälasimalliston, joka on valmistettu 100-prosenttisesti merestä kerätystä kierrätysmuovista.

Lue lisää

Osa EyeQ-piilolinssivalikoimasta on nyt sertifioitu muovineutraaliksi!


Synsam Group tekee jatkuvasti työtä ympäristövaikutustensa vähentämiseksi. Nyt otamme askeleen eteenpäin sertifioimalla osan EyeQ One-Day -piilolinssivalikoimastamme Plastic Bankin sertifioidun muovineutraaliusohjelman avulla*.

Lue lisää
 1. Synsam siirtää tuotantonsa Pohjoismaihin

Synsam siirtää silmälasituotantonsa Aasiasta Ruotsiin


Synsam Group siirtää tuotantoa Aasiasta Pohjoismaihin. Synsamin tuotanto- ja innovaatiokeskus toteutetaan Ruotsin Östersundiin.

Lue lisää

Esimerkkejä kestävän kehityksen aloitteistamme


Täällä voit tutustua joihinkin kestävään kehitykseen liittyviin aloitteisiin, joiden parissa Synsam on viime vuosina työskennellyt.

Lue lisää

Vähemmän ja parempia kuljetuksia


Synsam on tehostanut kuljetuksiaan, ja vähentänyt siten konsernin kokonaisilmastovaikutuksia.

Lue lisää

 

LUE LISÄÄ TYÖSTÄMME KESTÄVÄN KEHITYKSEN PARISSA 

 1. Synsam kantaa vastuun yhteiskunnasta

  Kannamme vastuun yhteiskunnasta

  Synsam haluaa olla mukana luomassa parempaa elämää ihmisille ja koko yhteiskunnalle. Sen vuoksi työskentelemme myös sosiaalisen vastuun parissa.

  sosiaalinen vastuu

 1. Näkemyksemme

  Lue lisää Synsamin näkemyksistä ja strategiasta kestävän kehityksen parissa.

  näkemyksemme