Takuut

Takuumme

Meillä Synsamilla on itsestään selvää, että olet erittäin tyytyväinen silmälaseihisi. Vain paras on kyllin hyvää - myös asiakaslupauksissamme.

Hintatakuu silmälaseille
Yhtenä Pohjoismaiden suurimmista optikkoketjusta tarjoamme aina edulliset hinnat silmälaseille – nyt takuuvarmasti! Jos löydät samanlaiset silmälasit muualta edullisemmin, hyvitämme sinulle hinnan erotuksen. Kutsumme tätä turvalliseksi kaupaksi!

Silmälaseilla tarkoitamme aina sekä silmälasikehyksiä että niissä olevia linssejä vahvuuksilla. Sekä kehysten (merkki, malli,  koko ja väri) että linssien (merkki, malli, taitekerroin ja pinnat) on oltava samanlaiset. Hintatakuu koskee myös aurinko- ja urheilulaseja vahvuuksilla. Hintatakuu ei kuitenkaan koske aurinko- ja urheilulaseja ilman vahvuuksia.

Hintatakuu toimii siten, että alennamme hinnan joko ennen silmälasien tilausta tai, jos silmälasit on jo maksettu, hyvitämme erotuksen jälkeenpäin. Synsam hintatakuu on voimassa 30 vuorokautta, alkaen silmälasien tilauksesta. Alempi vertailuhinta on pystyttävä näyttämään henkilökunnallemme. Vertailun voi tehdä optikkoliikkeiden tuotteisiin Suomessa. Hintatakuu koskee myös kilpailijoiden kampanjahintoja.

30 päivän vaihto-oikeus
Vaihto-oikeus on voimassa, jos et ole tyytyväinen uusiin silmälaseihisi. Vaihto-oikeus ei koske aurinkolaseja ilman vahvuuksia*. Vaihto-oikeus on voimassa 30 päivää noutopäivästä lukien. Voit vaihtaa kehykset ja linssit. Vaihto-oikeus ei koske voimakkuuden muutoksia. Jos korvaavien silmälasien kokonaishinta on alhaisempi kuin alkuperäisten, saat takaisin erotuksen, tai jos se on korkeampi, maksat vain erotuksen (alkuperäisen ostoksen mukaisen hinnoittelun mukaan). Vaihto-oikeutta voi hyödyntää yhden kerran kutakin ostosta kohti ja vaihto tulee suorittaa liikkeessä jossa alkuperäinen ostos on tehty.

120 päivän vahinkoturva
Aina välillä sattuu ja tapahtuu. Jos rikot silmälasisi 120 päivän kuluessa ostopäivästä, korvaamme silmälasisi samantasoisilla ja -vahvuuksisilla linsseillä / kehyksillä / tyylillä. Vahinkoturva on hyödynnettävissä kerran yhtä silmälasiostosta kohden.

  • Fashionistan ei siis kannata tuhota kehyksiään, sillä korvattavat kehykset ovat täsmälleen samat kuin alkuperäisten silmälasien.
  • Vahinkoturva koskee aikuisia ja lapsia.
  • Vahinkoturva ei koske kadonneita silmälaseja.
  • Vahinkoturva ei koske aurinkolaseja ilman vahvuuksia. 

180 päivän muutostakuu
Jos näkösi muuttuu 180 päivän kuluessa silmälasien ostosta, vaihdamme linssisi uusiin. Tietysti! Muutostakuu koskee Synsamilta ostettuja silmälaseja tai aurinkolaseja vahvuuksilla.

365 päivän korjauspalvelu
Kyllä, jos lasejasi tarvitsee vähän säätää tai ruuveja kiristää, tule meille, hoidamme lasisi kuntoon tuotapikaa.

Yleiset ehdot asiakkaalle
Asiakaslupauksemme ovat voimassa 15.1.2016 alkaen. Pidätamme oikeuden muutoksiin. Vaihto-oikeus, vahinkoturva sekä muutostakuu:

  • Koskevat vain Synsamilta ostettuja silmälaseja tai aurinkolaseja vahvuuksilla.
  • Ovat voimassa kaikissa Suomen Synsam-liikkeissä.
  • Ovat voimassa kuluttajakaupassa eli eivät kata yrityksen, organisaation tai sosiaali- ja terveysviraston maksamia silmälaseja.
  • Kuluttajan on tarvittaessa todistettava henkilöllisyytensä sekä esitettävä kassakuitti.
  • *Huom! Nämä takuut koskevat ainoastaan liikkeistämme ostettuja silmä- ja aurinkolaseja vahvuuksilla sekä yksitehosilmälaseja, jotka on ostettu verkosta. Jos olet ostanut aurinkolasit ilman vahvuuksia verkkokaupastamme, löydät ehdot täältä.