silmälasit netistä

Osta silmälasit netistä

Haluatko ostaa silmälasit verkosta? Aloita tilaaminen tästä tai lue tilausohjeet.

Silmälasien tilaaminen netistä on helppoa

1. Valitse kehykset

Meillä on laaja valikoima malleja, värejä ja muotoja. Voit myös kokeilla kehyksiä kotoa käsin Synsam StyleLabin avulla.

2. Valitse vahvuus

Uudet kehyksesi ovat vain muutaman klikkauksen päässä. Jos sinulla on resepti, voit ostaa silmälasisi helposti tästä. Lisäät vain reseptilläsi olevan vahvuuden.

3. Jos sinulla on vanha resepti

Jos reseptisi on vanha, varaa tästä ensin näöntarkastus. Muista, että näkö muuttuu jatkuvasti ja näköviat kehittyvät usein salakavalasti. Äkkiä vain totutkin huonompaan näkökykyyn.

4.  Valitse linssi

Suosittelemme sinulle linssiä vahvuutesi perusteella. Tarjoamme korkealaatuisen peruslinssin, joka on hieman premium-linssiä paksumpi. Pienemmille vahvuuksille suosittelemme usein peruslinssiä. Valikoimaamme kuuluu myös premium-linssi. Se on luja ja ohut linssi, jossa on 100-prosenttinen UV-suoja ja korkeampi taittoindeksi. Premium-linssimme tarjoaa paremman näkökokemuksen – erityisesti sinulle, joka tarvitset suuremman vahvuuden.

Lue lisää: Katso täältä kaikki silmälasit, jotka voit ostaa netistä

5. Lisää sinisen valon suoja

Jos istut paljon näytön ääressä, suojan lisääminen näytön haitallista valoa vastaan voi olla hyvä ajatus, kun ostat silmälasit verkosta. Käsittely heijastaa osan sinisestä valosta ja parantaa näin mukavuutta ja silmien terveyttä.

Lue lisää: Suojaa silmäsi näyttöjen siniseltä valolta

Silmälasisi ovat nyt valmiina kassalla.

Osta silmälasit netistä

Usein kysyttyä silmälasien ostamisesta netistä

Emme tarjoa moniteholaseja netissä. Moniteholinssit ovat yksiteholinssejä vaativammat, ja virheettömän näkökokemuksen saavuttamiseksi pätevän optikon on sovitettava ne. Meille Synsamilla on tärkeää, että saat parhaan mahdollisen näkökokemuksen, emmekä siksi tarjoa tällä hetkellä mahdollisuutta moniteholasien tilaamiseen verkosta. Varaa näöntarkastus, niin opastamme sinut lähimpään liikkeeseen.

Näyttöpäätelinssit ovat usein moniteholinssit ja siten vaativammat kuin yksiteholinssit. Pätevän optikon on siis sovitettava ne, jotta saat virheettömän näkökokemuksen. Meille Synsamilla on tärkeää, että saat parhaan mahdollisen näkökokemuksen.  Varaa näöntarkastus tästä, niin opastamme sinut lähimpään liikkeeseen.

Lue lisää: Näin hankit näyttöpäätelasit

Verkkokaupassamme on laaja valikoima kehyksiä eri värisinä ja muotoisina. Mikäli löydät kehykset, joita ei myydä verkossa, olet tervetullut liikkeeseen, jossa henkilökuntamme auttaa sinua tilaamaan haluamasi kehykset omilla vahvuuksillasi.

Kun ostat silmälasit verkkokaupasta, voit valita kehyksiisi joko perus- tai premium-linssit. Suosittelemme vahvuutesi perusteella jompaakumpaa näistä vaihtoehdoista. Suuremmille vahvuuksille on parempi valita ohuempi premium-linssimme, joka on tehty nykyaikaisimmista materiaaleista. Pienemmille vahvuuksille (+2...-2) suosittelemme peruslinssiä. Asiakkaana sinulla on kuitenkin vahvuudesta riippumatta aina mahdollisuus valita premium-linssi parhaan näkökokemuksen saamiseksi.

Jokaiset silmälasit ovat ainutkertaiset ja tehdään tilauksesta. Linssit hiotaan vahvuutesi mukaan ja sovitetaan valitsemiisi kehyksiin. Kaikki tehdään käsityönä! Siksi voi kestää 7–14 päivää, ennen kuin saat silmälasisi kotiin toimitettuna. Toimitus kestää yhtä pitkään kuin liikkeestä tilattuna.

Jos netistä tilaamasi kehykset eivät istu kuten haluaisit, olet tervetullut liikkeeseen, jotta voimme yrittää auttaa kehysten säätämisessä.

Synsam tarjoaa yhteistyössä Klarnan kanssa seuraavat maksuvaihtoehdot: lasku, osamaksu, luottokorttimaksu ja suoraveloitus. Lue lisää maksutavoista.

Kyllä, sinulla on 90 päivän vaihto-oikeus. Muista käyttää paketista löytyvää palautuslipuketta.

Silmälaseillasi on 365 päivän vahinkoturva. Kaikki tapaukset käsitellään liikkeessämme kuittia vastaan.