1. aurinkolasit 2023

Aurinkolasit 2023 – Näihin tyyleihin kannattaa panostaa

 

Minkälaiset aurinkolasit ovat trendikkäät vuonna 2023? Synsamin trendiasiantuntija Wai Chan antaa ainutlaatuisen kurkistuksen Euroopan eloisan muotimaailman sykkeeseen. 

 


Tänä vuonna muotimaailma ja katukuva täyttyvät mitä jännittävimmistä aurinkolasitrendeistä. Synsamin trendiasiantuntija Wai Chan on kolunnut läpi Euroopan suurimmat muotitapahtumat ja nostaa nyt esiin kolme trendiä, jotka nousevat tänä vuonna ylitse muiden.

Rohkeita värejä ja villejä muotoja 

Tänä keväänä annetaan selvästi lisää tilaa aurinkolaseille, jotka hehkuvat trendiväreissä, kuten sininen, vihreä, violetti ja kirsikka. Maksimaalinen ja näyttävä tyyli näkyy myös kehyksien muodoissa.

– Suunnittelijat ympäri maailman tarjoavat kehyksiä, joissa on keskitytty entistä enemmän muotokieleen ja näyttävyyteen. Monien kehysten materiaalit ovat todella paksuja ja se korostaa trendiä, Wai kertoo.

Bottega Veneta BV1142S 004 4922
Värikkäät aurinkolasit Bottega Venetalta, voiko olla coolimpaa?
Moschino MOS119/S W6I 5913
Moschino MOS119/S W6I 5913 -kehyksissä yhdistyvät vuoden suurimmat trendit: asennetta kirkkaissa väreissä.
Circular Collection S6 C65 5024
Suosittu klassikko Circular Collection -mallistostamme, joka valmistetaan kierrätysmateriaalista.

Takaisin luontoon

Myös hieman vaatimattomammallakin tyylillä on oma paikkansa tämän kevään trendikattauksessa.

– Tämä näkyy turvallisina ja klassisina väreinä ja sävyinä, jotka vievät meidät luontoon. Monissa kehyksissä on myös uniikkeja kerroksellisia ja osittain läpinäkyviä kuvioita ja kun niistä tulee valo läpi, ne luovat vaikutelman elävästä pinnasta.

Luonto näkyy myös materiaalivalinnoissa, joissa korostuvat biomateriaalit sekä merestä kerätty muovi.

 

90-luvun paluu ja pilottilasien uusi tuleminen

Wain trendikatsaus sisältää useita selkeitä muotoja, jotka korostavat kasvojen luonnollista anatomiaa. Esimerkkinä mainittakoon linjat ja voimakkaat kulmikkaat leikkaukset, jotka ovat saaneet inspiraatiota 90-luvulta. Toinen suosikkimalli on pilotti:

– Me olemme Pohjoismassa pitäneet jo pitkään pilottimallista ja nyt se saa myös kansainvälistä huomiota. Tulemme näkemään epäsäännöllisen muotoisia reunoja, metallisia kehyksiä sekä laseja, joissa on yhdistelty erilaisia materiaaleja, Wai kertoo.

Bottega Veneta BV1142S 004 4922
Alexander McQueen AM0404S 005 5418 -ysärikehykset kuuluvat Synsamin Flagship Collectioniin.
Moschino MOS119/S W6I 5913
Oscar Eiden tyylikkäässä pilottimallissa on sitä jotain.

 

Haluatko tietää lisää vuoden 2023 aurinkolasitrendeistä? Pidempi ja kattavampi raportti Wain vinkeistä on tulossa pian, joten pysy kuulolla! Sitä odotellessa voit tutustua meidän laajaan aurinkolasivalikoimaamme!

Wai Chan kertoo vuoden 2023 aurinkolasitrendeistä.
Wai Chan kertoo vuoden 2023 aurinkolasitrendeistä.