Linssit, jotka tummuvat automaattisesti


Essilorin uuden sukupolven Transitions-linssit tummuvat automaattisesti ulkona, joten sinun ei tarvitse vaihtaa silmälasejasi aurinkolaseihin, vaan voit käyttää samoja laseja niin sisällä kuin ulkona. Tummuvat linssit sopivat täydellisesti myös autoiluun.

Transitions-linssit eli tummuvat linssit mukautuvat ympäröivään valoon: sisätiloissa ne ovat yhtä kirkkaat kuin tavalliset silmälasit, ja ulkona ne tummenevat ja suojaavat auringon UV-säteilyltä. Essilorin Transitions-linssien ansiosta yhdet lasit toimivat sekä tavallisina silmälaseina että aurinkolaseina. Toisin kuin tavalliset aurinkolasit, joiden sävy pysyy aina samana, Transitions-linssit vaihtavat älykkäästi tummuutta valaistuksen mukaan.

Linssit tummuvat nopeasti

Tranisitionsin kaltaiset linssit on tunnettu jo jonkin aikaa. Väriä vaihtavista muovilinsseistä Transitions on alkuperäistuote, jonka ensimmäinen versio julkistettiin jo vuonna 1991. Sen jälkeen kehitys on edennyt vauhdilla.

– Moderni linssi tummenee todella nopeasti ulkona. Sisätiloihin siirryttäessä linssit kirkastuvat pienellä viiveellä, mutta huomattavasti nopeammin kuin 15 vuotta sitten, kertoo Håkan Broman, Synsamin kliinisten tuotteiden tuotepäällikkö Pohjoismaissa.

Bromanin mukaan nykyteknologia takaa tasaisen ja laadukkaan värjätyn linssin. Väri voidaan nykyään valita useista vaihtoehdoista.

– Essilor Transitions on monelle asiakkaalle erinomainen vaihtoehto, joka täydentää hyvin tavallisten kirkkaiden silmälasien valikoimaa.

 

Transitions Signature GEN 8

Tummuvien linssien kehitys on edennyt pitkälle. Uusin linssimalli on Essilor Transitions Signature GEN 8. Uudet Transitions-linssit poikkeavat edeltäjistään paljon, sillä linssit tummuvat jopa 30 prosenttia aiempaa nopeammin ja suodattavat entistä enemmän haitallista valoa.

Xtractive-linssit – sinulle joka autoilet

Transitions XTRActive -linssit voivat olla erittäin tummat kirkkaassa auringonvalossa, ja ne tummuvat myös autossa. Linssit sopivatkin erinomaisesti autoilijoille sekä moottoripyöräilijöille, jotka käyttävät visiirillä varustettua kypärää. XTRActive-linsseissä on aavistus sävyä myös sisätiloissa. 

Trasitions-linssit voivat olla erityisen hyödylliset loppukesästä ja syksyllä, kun aurinko on matalalla. XTRActive-linssejä käyttäessäsi voit olla varma siitä, että aurinko ei häikäise.

Tummuvat linssit useissa väreissä

Essilor® Transitions®-linssejä on saatavilla useissa eri väreissä, kuten ruskeinä, sinisinä, violetteina ja vihreinä. Linssit sopivat kaikenlaisiin silmälasikehyksiin. Linsseihin on saatavilla on myös peilitehoste eri väreissä.

Tummuvat linssit monitehosilmälaseihin

Voit käyttää tummuvia linssejä, vaikka käyttäisit monitehosilmälaseja tai sinulla olisi jokin taittovirhe. Tule käymään liikkeessämme, niin optikkomme kertovat lisää Transitions-linsseistä. Voit myös varata ajan näöntarkastukseen.

Varaa näöntarkastus


 

Huolehdimme silmistäsi

Synsam Lifestyle -sopimukseen kuuluvat vuosittaiset näöntarkastukset ja aina ilmaiset käynnit, jos sinulla on esimerkiksi ongelmia tai jotakin kysyttävää.

Lue lisää