Synsam Skanssi

Kauppakeskus Skanssi, Skanssinkatu 10, 20730 Turku

010 237 2249

skanssi@synsam.fi

Varaa näöntarkastus

Avoinna tänään: 10:00 - 20:00

Synsamin optikkoliikkeissä pääset moniin erilaisiin näöntarkastuksiin. Asiantuntevat optikkomme pitävät huolen siitä, että saat juuri oikeanlaista apua taittovirheesi korjaamiseen. Voit varata näöntarkastuksen helposti verkossa. Meillä on lisäksi markkinoiden laajin valikoima silmälaseja, aurinkolaseja, urheilulaseja ja piilolinssejä. Tervetuloa paikalliselle Synsam-optikollesi!

Reittiohjeet

 


 

Silmälasit

Perinteinen näöntarkastus kestää n. 30 minuuttia. Nyt kampanjatarjouksena näöntarkastus 0 €! Synsam Lifestyle -sopimuksessa näöntarkastus sisältyy palveluun.

Piilolinssit

Meiltä saat näöntutkimukset sekä aiemmin piilolinssejä käyttäneille (vuosittainen piilolinssitarkastus) että ensimmäistä kertaa piilolinssejä hankkiville.

synundersökning barn

Lapset & nuoret

Tarjoamme räätälöityjä näöntarkastuksia yli 8-vuotiailla lapsille. Alle 8-vuotiaan näkö tutkitaan aina silmälääkärin toimesta.

Silmälääkäri

Tuotamme silmälääkäripalvelut yhteistyössä Mehiläisen kanssa. Täältä voit varata ajan silmälääkärille.

Synsam

Näöntarkastus

Pohditko silmiesi terveyttä ja hyvinvointia? Silmien terveys ja näkökyky kannattaa tutkituttaa säännöllisesti. Synsamilla voit luottaa siihen, että optikkomme ovat huippuammattilaisia ja tarkastavat näkösi tarkasti ja ammattitaitoisesti.

Synsam

Löydä lähin myymälä

Pistäydy vierailulle lähimpään Synsam-myymälääsi. Löydät kaikki Synsam-myymälän alla olevan linkin kautta. Täältä puolestaan löydät kaikki Helsingin ja Espoon myymälät.

Synsam

Silmälasisopimus – valitse kolmet lasit

SYNSAM LIFESTYLE™
Synsam

Miten kuivia silmiä voi hoitaa?

KUIVAT SILMÄT
Synsam

Piilolinssisopimus, johon kuuluu kaikki tarvittava

SYNSAM LIFESTYLE™
Synsam

Tutustu asiakaslupauksiimme

ASIAKASLUPAUKSET