Optikot Helsinki

Synsam on optikkosi Helsingissä. Meillä pääset ilmaiseen optikon näöntarkastukseen ja Mehiläisen silmälääkärille. Myymälöistämme löydät laajan valikoiman silmälaseja, aurinkolaseja, urheilulaseja ja piilolinssejä. Löydä lähin Synsam-myymäläsi täältä.


Myymälämme kaupungissa Helsinki

    Helsinki


Optikkosi Helsingissä - Tervetuloa ilmaiseen näöntarkastukseen

Jos etsit optikkoa Helsingistä, olet tervetullut vierailemaan yhdessä monista optikkoliikkeistämme. Synsamin optikkoliikkeistä löydät laajan valikoiman aurinko- ja silmälaseja sekä kaikki perinteiset optikkopalvelut, kuten erilaiset näöntarkastukset sekä piilolinssien sovituksen. 

Varaa aika näöntarkastukseen täältä ⇒

Ilmainen optikon näöntarkastus Helsingissä

Synsam tarjoaa näöntarkastuksia ja muita optikkopalveluita eri tarpeisiin. Lisätietoa eri näöntarkastuksista ja muista palveluista löydät oheisista linkeistä. Perinteinen optikon näöntarkastus on ilmainen.

Osassa Helsingin optikkoliikkeistä on tarjolla myös:

Aurinkolasit, piilolinssit ja silmälasit Helsingissä

Oletko aurinkolasien, piilolinssien tai silmälasien tarpeessa Helsingin seudulla? Synsamin Helsingin myymälöistä löydät myös laajan valikoiman silmä- ja aurinkolaseja. Tarjoamme luonnollisesti myös runsaasti erilaisia vaihtoehtoja piilolinssejä tai urheilulaseja etsiville Helsingin parhailla paikoilla. Myymälämme sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien päässä Helsingin keskustassa, Kampissa, Pasilan Triplassa, Kalasataman Redissä sekä Itäkeskuksessa.

Synsamin silmälääkäripalvelut Helsingissä

Tarjoamme myös silmälääkäripalveluita, jotka tuotetaan yhteistyössä lääkärikeskus Mehiläisen kanssa. Ajanvaraus Helsingin silmälääkäripalveluihin tapahtuu Mehiläisen ajanvaraussivun kautta, mutta itse silmälääkäripalvelut toimivat Synsamin liikkeissä.

Helsingin Lippulaivamyymälä

Helsingin ydinkeskustassa, Aleksanterinkadulla, sijaitsee lippulaivamyymälämme Synsam Aleksi, josta löydät valtavan valikoiman erilaisia kehyksiä jokaiseen makuun ja tyyliin. 

Tervetuloa optikkoliikkeisiimme Helsinkiin!