Optikot Kuopio

Synsam on optikkosi Kuopiossa. Meillä pääset ilmaiseen optikon näöntarkastukseen ja Mehiläisen silmälääkärille. Myymälöistämme löydät laajan valikoiman silmälaseja, aurinkolaseja, urheilulaseja ja piilolinssejä. Löydä lähin Synsam-myymäläsi täältä.


Myymälämme kaupungissa Kuopio

    Kuopio


Optikkosi Kuopiossa - Tervetuloa ilmaiseen näöntarkastukseen

Jos etsit optikkoa Kuopiossa, olet tervetullut vierailemaan lähimmässä optikkoliikkeessämme. Synsamin optikkoliikkeistä löydät kaikki perinteiset optikkopalvelut, kuten erilaiset näöntarkastukset sekä piilolinssien sovituksen.

Ilmainen optikon näöntarkastus Kuopiossa

Synsam tarjoaa näöntarkastuksia ja muita optikkopalveluita eri tarpeisiin. Lisätietoa eri näöntarkastuksista ja muista palveluista löydät oheisista linkeistä.

Osassa Kuopion seudun optikkoliikkeistä on tarjolla myös:

Aurinkolasit, piilolinssit ja silmälasit Kuopiossa

Oletko uusia silmä- tai aurinkolaseja vailla Kuopiossa? Synsamin Kuopion myymälöistä löydät myös laajan valikoiman silmä- ja aurinkolaseja. Tarjoamme luonnollisesti myös runsaasti erilaisia vaihtoehtoja piilolinssejä tai urheilulaseja etsiville. Kuopion optikkoliikkeemme sijaitsevat kauppakeskus Vihtorissa Puijonkadulla sekä keskustan ulkopuolella kauppakeskus Matkuksessa.

Synsamin silmälääkäripalvelut Kuopiossa

Tarjoamme myös silmälääkäripalveluita, jotka tuotetaan yhteistyössä lääkärikeskus Mehiläisen kanssa. Ajanvaraus Kuopion silmälääkäripalveluihin tapahtuu Mehiläisen ajanvaraussivun kautta, mutta itse silmälääkäripalvelut toimivat Synsamin liikkeissä.

Tervetuloa optikkoliikkeisiimme Kuopioon!