Optikot Oulu

Synsam on optikkosi Oulussa. Meillä pääset ilmaiseen optikon näöntarkastukseen ja Mehiläisen silmälääkärille. Myymälöistämme löydät laajan valikoiman silmälaseja, aurinkolaseja, urheilulaseja ja piilolinssejä. Löydä lähin Synsam-myymäläsi täältä.


Myymälämme kaupungissa Oulu

    Oulu

  • Oulu


Optikkosi Oulussa - Tervetuloa ilmaiseen näöntarkastukseen

Jos etsit optikkoa Oulussa, olet tervetullut vierailemaan lähimmässä optikkoliikkeessämme. Synsamin optikkoliikkeistä löydät laajan valikoiman aurinko- ja silmälaseja sekä kaikki perinteiset optikkopalvelut, kuten erilaiset näöntarkastukset sekä piilolinssien sovituksen.

Varaa aika näöntarkastukseen täältä ⇒

Ilmainen optikon näöntarkastus Oulussa

Synsam tarjoaa näöntarkastuksia ja muita optikkopalveluita eri tarpeisiin. Lisätietoa eri näöntarkastuksista ja muista palveluista löydät oheisista linkeistä.

Osassa Oulun seudun optikkoliikkeistä on tarjolla myös:

Aurinkolasit, piilolinssit ja silmälasit Oulussa

Oletko uusia silmä- tai aurinkolaseja vailla Oulussa? Synsamin Oulun myymälöistä löydät myös laajan valikoiman silmä- ja aurinkolaseja. Tarjoamme luonnollisesti myös runsaasti erilaisia vaihtoehtoja piilolinssejä tai urheilulaseja etsiville. Oulun optikkoliikkeemme sijaitsevat keskustassa Kauppurienkadulla sekä keskustan ulkopuolella Ideapark Oulussa.

Synsamin silmälääkäripalvelut Oulussa

Tarjoamme myös silmälääkäripalveluita, jotka tuotetaan yhteistyössä lääkärikeskus Mehiläisen kanssa. Ajanvaraus Oulun seudun silmälääkäripalveluihin tapahtuu Mehiläisen ajanvaraussivun kautta, mutta itse silmälääkäripalvelut toimivat Synsamin liikkeissä.

Tervetuloa optikkoliikkeisiimme Ouluun!