Optikot Vantaa

Synsam on optikkosi Vantaalla. Meillä pääset optikon näöntarkastukseen ja Mehiläisen silmälääkärille. Myymälöistämme löydät laajan valikoiman silmälaseja, aurinkolaseja, urheilulaseja ja piilolinssejä. Löydä lähin Synsam-myymäläsi täältä.


Myymälämme kaupungissa Vantaa

    Vantaa


Optikkosi Vantaalla - Tervetuloa ilmaiseen näöntarkastukseen

Jos etsit optikkoa Vantaalla, olet tervetullut vierailemaan lähimmässä optikkoliikkeessämme. Synsamin optikkoliikkeistä löydät laajan valikoiman aurinko- ja silmälaseja sekä kaikki perinteiset optikkopalvelut, kuten erilaiset näöntarkastukset sekä piilolinssien sovituksen.

Varaa aika näöntarkastukseen täältä ⇒

Ilmainen optikon näöntarkastus Vantaalla

Synsam tarjoaa näöntarkastuksia ja muita optikkopalveluita eri tarpeisiin. Lisätietoa eri näöntarkastuksista ja muista palveluista löydät oheisista linkeistä.

Osassa Vantaan optikkoliikkeistä on tarjolla myös:

Aurinkolasit, piilolinssit ja silmälasit Vantaalla

Oletko uusia silmä- tai aurinkolaseja vailla Vantaalla? Synsamin Vantaan myymälöistä löydät myös laajan valikoiman silmä- ja aurinkolaseja. Tarjoamme luonnollisesti myös runsaasti erilaisia vaihtoehtoja piilolinssejä tai urheilulaseja etsiville. Myymälämme sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien äärellä kauppakeskus Jumbossa, kauppakeskus Myyrmannissa sekä Tikkurilassa, kauppakeskus Dixissä.

Synsamin silmälääkäripalvelut Vantaalla

Tarjoamme myös silmälääkäripalveluita, jotka tuotetaan yhteistyössä lääkärikeskus Mehiläisen kanssa. Ajanvaraus Vantaan silmälääkäripalveluihin tapahtuu Mehiläisen ajanvaraussivun kautta, mutta itse silmälääkäripalvelut toimivat Synsamin liikkeissä.

Tervetuloa optikkoliikkeisiimme Vantaalle!