Ostoskori on tyhjä!

Optikot Espoo

Synsam on optikkosi Espoossa. Meillä pääset optikon näöntarkastukseen ja Mehiläisen silmälääkärille. Myymälöistämme löydät laajan valikoiman silmälaseja, aurinkolaseja, urheilulaseja ja piilolinssejä. Löydä lähin Synsam-myymäläsi täältä.


Myymälämme kaupungissa Espoo

    Espoo


Optikkoliikkeet Espoossa

Jos etsit optikkoa Espoossa, olet tervetullut vierailemaan lähimmässä optikkoliikkeessämme. Synsamin optikkoliikkeistä löydät kaikki perinteiset optikkopalvelut, kuten erilaiset näöntarkastukset sekä piilolinssien sovituksen.

Optikon näöntarkastukset Espoossa

Synsam tarjoaa näöntarkastuksia ja muita optikkopalveluita eri tarpeisiin. Lisätietoa eri näöntarkastuksista ja muista palveluista löydät oheisista linkeistä.

Aurinkolasit, piilolinssit ja silmälasit Espoossa

Oletko uusia silmä- tai aurinkolaseja vailla Espoossa? Synsamin Espoon myymälöistä löydät myös laajan valikoiman silmä- ja aurinkolaseja. Tarjoamme luonnollisesti myös runsaasti erilaisia vaihtoehtoja piilolinssejä tai urheilulaseja etsiville. Espoon optikkoliikkeemme sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien päässä kauppakeskus Lippulaivassa Espoonlahdessa, kauppakeskus Ainoassa Tapiolassa, kauppakeskus Isossa Omenassa Matinkylässä sekä Leppävaaran kauppakeskus Sellossa.

Synsamin silmälääkäripalvelut Espoossa

Tarjoamme myös silmälääkäripalveluita, jotka tuotetaan yhteistyössä lääkärikeskus Mehiläisen kanssa. Ajanvaraus Espoon silmälääkäripalveluihin tapahtuu Mehiläisen ajanvaraussivun kautta, mutta itse silmälääkäripalvelut toimivat Synsamin liikkeissä.

Tervetuloa optikkoliikkeisiimme Espooseen!