Optikot Tampere

Synsam on optikkosi Tampereella. Meillä pääset ilmaiseen optikon näöntarkastukseen ja Mehiläisen silmälääkärille. Myymälöistämme löydät laajan valikoiman silmälaseja, aurinkolaseja, urheilulaseja ja piilolinssejä. Löydä lähin Synsam-myymäläsi täältä.


Myymälämme kaupungissa Tampere

    Tampere


Optikkosi Tampereella - Tule ilmaiseen näöntarkastukseen

Jos etsit optikkoa Tampereella, olet tervetullut vierailemaan lähimmässä optikkoliikkeessämme. Synsamin optikkoliikkeistä löydät laajan valikoiman aurinko- ja silmälaseja sekä kaikki perinteiset optikkopalvelut, kuten erilaiset näöntarkastukset sekä piilolinssien sovituksen.

Varaa aika näöntarkastukseen täältä ⇒

Ilmaiset optikon näöntarkastukset Tampereella

Synsam tarjoaa näöntarkastuksia ja muita optikkopalveluita eri tarpeisiin. Lisätietoa eri näöntarkastuksista ja muista palveluista löydät oheisista linkeistä.

Osassa Tampereen seudun optikkoliikkeistä on tarjolla myös:

Aurinkolasit, piilolinssit ja silmälasit Tampereella

Oletko uusia silmä- tai aurinkolaseja vailla Tampereella? Synsamin Tampereen myymälöistä löydät myös laajan valikoiman silmä- ja aurinkolaseja. Tarjoamme luonnollisesti myös runsaasti erilaisia vaihtoehtoja piilolinssejä tai urheilulaseja etsiville. Tampereen optikkoliikkeemme sijaitsevat keskustassa Hämeenkadulla sekä kauppakeskus Ratinassa. Lähiseudulla palvelevat myös Kangasalan toimipisteemme sekä myymälämme Lempäälän Ideaparkissa.

Synsamin silmälääkäripalvelut Tampereella

Tarjoamme myös silmälääkäripalveluita, jotka tuotetaan yhteistyössä lääkärikeskus Mehiläisen kanssa. Ajanvaraus Tampereen silmälääkäripalveluihin tapahtuu Mehiläisen ajanvaraussivun kautta, mutta itse silmälääkäripalvelut toimivat Synsamin liikkeissä.

Tervetuloa optikkoliikkeisiimme Tampereelle!