Optikot Turku

Synsam on optikkosi Turussa. Meillä pääset ilmaiseen optikon näöntarkastukseen ja Mehiläisen silmälääkärille. Myymälöistämme löydät laajan valikoiman silmälaseja, aurinkolaseja, urheilulaseja ja piilolinssejä. Löydä lähin Synsam-myymäläsi täältä.


Myymälämme kaupungissa Turku

    Turku


Optikkosi Turussa - Silmälasit ja ilmaiset näöntarkastukset

Jos etsit optikkoa Turussa, olet tervetullut vierailemaan lähimmässä optikkoliikkeessämme. Synsamin optikkoliikkeistä löydät laajan valikoiman aurinko- ja silmälaseja sekä kaikki perinteiset optikkopalvelut, kuten erilaiset näöntarkastukset sekä piilolinssien sovituksen.

Varaa aika näöntarkastukseen täältä ⇒

Ilmainen optikon näöntarkastus Turussa

Synsam tarjoaa näöntarkastuksia ja muita optikkopalveluita eri tarpeisiin. Lisätietoa eri näöntarkastuksista ja muista palveluista löydät oheisista linkeistä. Perinteinen optikon näöntarkastus on ilmainen.

Osassa Turun seudun optikkoliikkeistä on tarjolla myös:

Aurinkolasit, piilolinssit ja silmälasit Turussa

Oletko uusia silmä- tai aurinkolaseja vailla Turussa? Synsamin Turun myymälöistä löydät myös laajan valikoiman silmä- ja aurinkolaseja. Tarjoamme luonnollisesti myös runsaasti erilaisia vaihtoehtoja piilolinssejä tai urheilulaseja etsiville. Turun optikkoliikkeemme sijaitsevat keskustassa Aurakadulla, Hansakorttelissa sekä KOP-kolmiossa. Turun seudulla palvelemme myös Raisiossa. Raision optikkoliikkeemme sijaitsee kauppakeskus Myllyssä. 

Synsamin silmälääkäripalvelut Turussa

Tarjoamme myös silmälääkäripalveluita, jotka tuotetaan yhteistyössä lääkärikeskus Mehiläisen kanssa. Ajanvaraus Turun silmälääkäripalveluihin tapahtuu Mehiläisen ajanvaraussivun kautta, mutta itse silmälääkäripalvelut toimivat Synsamin liikkeissä.

Tervetuloa optikkoliikkeisiimme Turkuun!