Optikot Pori

Synsam on optikkosi Porissa. Meillä pääset ilmaiseen optikon näöntarkastukseen ja Mehiläisen silmälääkärille. Myymälöistämme löydät laajan valikoiman silmälaseja, aurinkolaseja, urheilulaseja ja piilolinssejä. Löydä lähin Synsam-myymäläsi täältä.


Myymälämme kaupungissa Pori

    Pori


Optikkosi Porissa - Tervetuloa ilmaiseen näöntarkastukseen

Jos etsit optikkoa Porissa, olet tervetullut vierailemaan lähimmässä optikkoliikkeessämme. Synsamin optikkoliikkeistä löydät laajan valikoiman aurinko- ja silmälaseja sekä kaikki perinteiset optikkopalvelut, kuten erilaiset näöntarkastukset sekä piilolinssien sovituksen.

Varaa aika näöntarkastukseen täältä ⇒

Ilmainen optikon näöntarkastus Porissa

Synsam tarjoaa näöntarkastuksia ja muita optikkopalveluita eri tarpeisiin. Lisätietoa eri näöntarkastuksista ja muista palveluista löydät oheisista linkeistä.

Aurinkolasit, piilolinssit ja silmälasit Porissa

Oletko uusia silmä- tai aurinkolaseja vailla Porissa? Synsamin Porin myymälöistä löydät myös laajan valikoiman silmä- ja aurinkolaseja. Tarjoamme luonnollisesti myös runsaasti erilaisia vaihtoehtoja piilolinssejä tai urheilulaseja etsiville. Myymälämme sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien äärellä Porin Itäkeskuksessa sekä keskustassa Yrjönkadulla. Porin lähiseudulla palvelevat myös Synsam Ylander Raumalla sekä myymälämme Uudessakaupungissa.

Synsamin silmälääkäripalvelut Porissa

Tarjoamme myös silmälääkäripalveluita, jotka tuotetaan yhteistyössä lääkärikeskus Mehiläisen kanssa. Ajanvaraus Porin silmälääkäripalveluihin tapahtuu Mehiläisen ajanvaraussivun kautta, mutta itse silmälääkäripalvelut toimivat Synsamin liikkeissä.

Tervetuloa optikkoliikkeisiimme Poriin!