Synsam Trio


Osoite

Kauppakeskus Trio, Aleksanterinkatu 20
15140 Lahti

Puhelin: +358102372105
Sähköposti: trio@synsam.fi

Varaa näöntarkastus

Tänään auki
Tänään auki klo 09:00-17:00

Aukioloajat
Maanantai
09:00-19:00
Tiistai
09:00-19:00
Keskiviikko
09:00-19:00
Torstai
09:00-19:00
Perjantai
09:00-19:00
Lauantai
09:00-17:00
Sunnuntai
Suljettu

Tervetuloa optikollesi lahteen!

Synsam Trio palvelee Kauppakeskus Triossa osoitteessa Aleksanterinkatu 20.

Pääset meillä tarpeitasi vastaavaan näöntarkastukseen. Laillistetut optikkomme tutkivat näkösi perusteellisesti ja huolehtivat siitä, että saat oikeanlaista apua riippumatta siitä, millaista näönkorjausta tarvitset ja käytitpä sitten silmälaseja tai piilolinssejä. Voit kääntyä meidän puoleemme myös, jos olet muuten huolissasi silmiesi terveydestä. Synsamin optikot tekevät erilaisia näöntarkastuksia:

• näöntarkastus silmälaseja käyttäville
• näöntarkastus piilolinssejä käyttäville
• näöntarkastus ajokorttia varten
• lasten ja nuorten näöntarkastus
• piilolinssien sovitus, jos et ole aikaisemmin käyttänyt piilolinssejä

Voit varata ajan optikolle täältä. Silmälääkäripalvelut ovat yhteistyössä Mehiläisen kanssa. Varaa aika silmälääkärille täältä.


Palveleva silmälasiliike lahdessa


Synsam Trion myyjät auttavat sinua valitsemaan sopivat kehykset, joissa viihdyt. Jos haluat mieluummin vuokrata silmälasisi, valitse kätevä Synsam Lifestyle -sopimuksemme. Voit valita kolmet tai useammat silmälasit, esimerkiksi moniteholasit, lukulasit tai aurinkolasit – näöntarkastus sisältyy hintaan. Myymälästämme saat myös piilolinssinesteet, aurinkolasit, urheilulasit ja muut tarvikkeet. Tervetuloa optikollesi Lahteen!


Synsamin asiakaslupaus


Synsam Trio tarjoaa aina 30 päivän vaihto-oikeuden, mikä tarkoittaa, että vaihdamme silmälasisi, jos et ole niihin tyytyväinen tai jos ne eivät sovi sinulle. Tarjoamme myös 120 päivän maksuttoman onnettomuusturvan: jos uudet silmälasisi tai linssisi rikkoutuvat, korjaamme tai vaihdamme ne uusiin. Jos koet näkösi heikentyneen, tarjoamme myös maksuttoman kontrollikäynnin 365 päivän kuluessa viimeisimmästä näöntarkastuksestasi.