Synsam Pori Yrjönkatu


Osoite

Liisankatu 2-4, Sokos Pori
28100 Pori

Puhelin: 010 237 3994
Sähköposti: pori.yrjonkatu@synsam.fi

Varaa näöntarkastus

Tänään auki
Aukeaa tänään klo 14:00

Poikkeavat aukioloajat
Lyhennetty aukioloaika 18/6
10:00-16:00

Aukioloajat
Maanantai
14:00-18:00
Tiistai
14:00-18:00
Keskiviikko
14:00-18:00
Torstai
14:00-18:00
Perjantai
14:00-18:00
Lauantai
10:00-14:00
Sunnuntai
Suljettu

Tervetuloa optikollesi porin keskustaan!

 

Huom! Haluamme palvella asiakkaitamme parhaalla mahdollisella tavalla Covid-19 pandemian aikana. Huomioithan liikkeemme tilapäisesti poikkeavat aukioloajat. 

Synsam Pori Yrjönkatu palvelee Porin keskustassa osoitteessa Liisankatu 2-4.

Pääset meillä tarpeitasi vastaavaan näöntarkastukseen. Laillistetut optikkomme tutkivat näkösi perusteellisesti ja huolehtivat siitä, että saat oikeanlaista apua riippumatta siitä, millaista näönkorjausta tarvitset ja käytitpä sitten silmälaseja tai piilolinssejä. Voit kääntyä meidän puoleemme myös, jos olet muuten huolissasi silmiesi terveydestä. Synsamin optikot tekevät erilaisia näöntarkastuksia:

• näöntarkastus silmälaseja käyttäville
• näöntarkastus piilolinssejä käyttäville
• näöntarkastus ajokorttia varten
• lasten ja nuorten näöntarkastus
• piilolinssien sovitus, jos et ole aikaisemmin käyttänyt piilolinssejä


Palveleva silmälasiliike Porin keskustassa


Synsam Pori Yrjönkatu -myymälän myyjät auttavat sinua valitsemaan sopivat kehykset, joissa viihdyt. Jos haluat mieluummin vuokrata silmälasisi, valitse kätevä Synsam Lifestyle -sopimuksemme. Voit valita kolmet tai useammat silmälasit, esimerkiksi moniteholasit, lukulasit tai aurinkolasit – näöntarkastus sisältyy hintaan. Myymälästämme saat myös piilolinssinesteet, aurinkolasit, urheilulasit ja muut tarvikkeet. Tervetuloa optikollesi Porin keskustaan!


Synsamin asiakaslupaus


Synsam Pori Yrjönkatu tarjoaa aina 30 päivän vaihto-oikeuden, mikä tarkoittaa, että vaihdamme silmälasisi, jos et ole niihin tyytyväinen tai jos ne eivät sovi sinulle. Tarjoamme myös 120 päivän maksuttoman onnettomuusturvan: jos uudet silmälasisi tai linssisi rikkoutuvat, korjaamme tai vaihdamme ne uusiin. Jos koet näkösi heikentyneen, tarjoamme myös maksuttoman kontrollikäynnin 365 päivän kuluessa viimeisimmästä näöntarkastuksestasi.

Varaa tästä aika optikolle.

Silmälääkäräripalvelut yhteistyössä Mehiläisen kanssa. Varaa aika silmälääkärille tästä.