Maastopyöräilylasit

Harrastatko maastopyöräilyä ja tarvitsetko lasit, jotka pysyvät menossa mukana? Valitsetko urheilu- tai ajolaseihisi mieluummin fotokromaattiset vai polarisoidut linssit? Verkkokaupastamme löydät naisille, miehille ja lapsille tarkoitettuja Oakleyn, Rigelin ja Rudy Projectin pyöräilylaseja nopealla toimituksella.

Näytetään 0-15 / 15 Tuotteet

Urheilu:

Maastopyöräily

Valitse maastopyöräilylaseihisi eri värisiä linssejä

Kun on ajamassa metsässä maastopyörällä, voi sää muuttua nopeasti. Valitse siis sellaiset urheilulasit, joissa on useita erilaisia linssejä, joita on helppo vaihtaa sään mukaan. Tummia polarisoivia linssejä käytetään aurinkoisina päivinä ja oransseja puolestaan silloin, kun on pilvisempää. Voit myös panostaa fotokromaattisiin linsseihin, joiden väri muuttuu ulkona auringonvalon mukaan.

Pyöräilylasit keltaisilla tai oransseilla linsseillä

On olemassa myös vaaleampia keltaisen/oranssin sävyisiä linssejä, jotka yhdistetään usein peilipinnoitteeseen, ja niitä voidaan käyttää koko päivän ajan valon määrästä riippumatta. Fotokromaattisilla tai vaaleammilla linsseillä ei saavuteta absoluuttisen tummaa taikka kirkasta näkymää, mutta toisaalta niillä pärjää lähes kaikissa valaistusolosuhteissa ilman, että linssejä tarvitsee alkaa vaihtaa.

Toimiva ilmanvaihto pyöräilylaseissa

Kun ajetaan lujaa metsäpoluilla, niin on tärkeää, että pyöräilylaseissa on hyvä ilmanvaihto. Tällöin linssit eivät huurru rankemmassakaan treenissä.

Maastopyöräilylasit omilla vahvuuksilla

Tarvitsetko lasit omilla vahvuuksillasi? Lue lisää erilaisista urheilulasivaihtoehdoista urheilulasioppaastamme.

Urheilulasit vai ajolasit (goggles)?

On olemassa kehyksiä, joissa yhdistyvät niin ajolasien kuin urheilulasienkin parhaat puolet ja urheilulaseista saadaan rakennettua ajolasit tarpeen mukaan. Tämä vaihtoehto ei välttämättä kuitenkaan sovellu kaikille.

Ajolasit (goggles) voivat olla hyvä vaihtoehto maastopyöräilyyn, jos haluaa silmille mahdollisimman hyvän suojan tapaturman varalta. Niihin voidaan tehdä myös linssit omilla vahvuuksillasi adapterin avulla. Valikoimassamme on myös ajolaseja, joita voi käyttää omien silmälasien päällä. Jos kypärässäsi on visiiri, niin urheilulasit saattaa olla parempi vaihtoehto, koska niitä voi käyttää muussakin urheilussa kuin vain maastopyöräilyssä. Oikeanlaisilla linsseillä voit käyttää lasejasi esimerkiksi kesällä maastopyöräilyssä ja talvella lumilautailussa.