Aurinkolasit miehille - Tutustu miesten aurinkolaseihin

Aurinkolasit eivät ole vain tyylikäs asuste, vaan ne tarjoavat myös välttämättömän suojan silmille haitallisilta UV-säteiltä. Suositut merkit, kuten Ray-Ban, Oakley ja Persol, tarjoavat laajan valikoiman malleja jokaiseen makuun. Voit valita Wayfarer- tai Aviator-mallien kaltaisista klassikoista tai kenties haluat silmillesi jotain modernimpaa, hillitympää tai urheilullisempaa. Valitse polarisoidut linssit terävään näkyvyyteen ja maksimaaliseen suojaukseen tai kokeile peililinssejä saavuttaaksesi uudenlaisen ilmeen. Muista valita kehykset, jotka sopivat kasvojesi muotoon ja edustavat henkilökohtaista tyyliäsi. Voit tutustua malleihin merkeittäin tai löytää mieleisesi koko aurinkolasivalikoimastamme.

Suosittuja miesten aurinkolasimerkkejä

Miesten aurinkolasit jokaiseen tyyliin

Etsitpä sitten klassista, intellektuellia tai rentoa tyyliä, markkinoilla on tyyliin sopivia tai tyyliä korostavia miesten aurinkolasimalleja. Vuosien mittaan markkinoille on tullut kaikenmallisia ja -värisiä miesten aurinkolaseja, jotka ovat kasvattaneet suosiotaan tyyli-ikonien, kuten Steve McQueenin, George Clooneyn ja Brad Pittin, ansiosta.

Jotkin mallit ovat vakiinnuttaneet asemansa klassikoina, kuten Ray-Banin Wayfarer, joka mullisti aurinkolasimarkkinat tullessaan niille 1950-luvulla. Vaikka Wayfarerien suosio on vaihdellut vuosikymmenten kuluessa, niiden retrotyyli ei petä koskaan. Myös pilottilasit isoine, tummine linsseineen ja ohuine metallikehyksineen ovat yhä tänä päivänäkin miesten aurinkolasien myyntimenestys.

Lisäksi kaikkein vanhimpia aurinkolasimalleja,pyöreitä aurinkolaseja, on edelleen markkinoilla. Ne ovat pienemmät kuin pilottilasit sekä tekevät yleisilmeestä pehmeämmän ja kiltimmän ja tyylistä klassisen ja jokseenkin eksentrisen. Mainittavan arvoisia ovat myös D-kirjaimen muotoiset, vuosien mittaan takuuvarmalla tyylillään huomiota herättäneet aurinkolasit, jotka huokuvat futuristisuutta ja maskuliinisuutta.