Silmälasit maksutta alle 14-vuotiaille, jotka tarvitsevat näönkorjausta


Otamme vastuuta lapsista ja heidän yhtäläisistä mahdollisuuksistaan leikkiä ja oppia, ja tarjoamme silmälasit maksutta lapsille jotka tarvitsevat näönkorjausta. Tietysti!

Maksat itse vain optikon tai silmälääkärin näöntutkimuksen. Alle 8-vuotiaiden lasten näkö tutkitaan aina silmälääkärin toimesta. Tarjoamme alle 14-vuotiaalle lapselle silmälasit maksutta näönvoimakkuudeen muuttuessa (vähintään +/-0,5) tai kerran vuodessa.

Kehysten ja linssien arvo yhteensä alkaen 105 €:

Kehykset 39-70 € liikekohtaisesta tarjousmallistosta ja linssit 66 € (valmistusrajat halk.65 mm +0,25/+4 cyl2 tai halk.70mm -4/+0 cyl2) tai rx-linssit 136 € (valmistusrajat +0/+8 cyl4 tai halk.65mm -9,5/+8 cyl4)

Voit valita myös muut kuin edellä mainitut kehykset ja linssit ja linssit lisäominaisuuksilla maksamalla hinnanerotuksen:

Lisäominaisuusluokka 1: Linssit kova- ja heijastamattomilla pinnoitteilla. Lisämaksu: 65 €.

Lisäominaisuusluokka 2: Linssit ohennetuilla, kovapinnoitteisilla, heijastamattomilla ja  likaa hylkivillä pinnoitteilla. Lisämaksu: 130 €

Etu ei koske lapsia, jotka tarvitsevat silmälaseja hoidollisista syistä. Näissä tapauksissa kunta / kaupunki maksaa lapsen silmälasit. 

Etu astuu voimaan 15.1.2016 ja koskee uusia silmälasitilauksia. Ei yhdistettävissä muihin tarjouksiin.