Mikä on Synsam Lifestyle™-sopimus?


Sopimukseen kuuluu kolmet silmälasit / aurinkolasit

Synsam Lifestyle™ on kuukausimaksullinen sopimus, jolla saat käyttöösi kolmet silmä- tai aurinkolasit. Maksat laseista ja kattavasta palvelusta kiinteän kuukausimaksun. Maksu määräytyy sen mukaan minkä hintaryhmän kehykset ja linssit valitset. Voit valita moniteholasit tai yksiteholasit ja niihin esimerkiksi aurinkolasit vahvuuksilla.

Myymälöissämme on laadukas ja trendikäs valikoima kehyksiä sekä aina asiantunteva ja tyylitietoinen henkilökunta, joka auttaa valitsemaan juuri sinulle sopivan "silmälasivalikoiman".
Tästä pääset katselemaan kehysvaihtoehtojamme.

Voit vaihtaa yhdet lasit joka vuosi

Kun solmit Synsam Lifestyle™ -sopimuksen, käytössäsi on aina ajanmukaiset tyyliisi sopivat lasit. 12 kuukauden kuluttua sopimuksen solmimisesta voit vaihtaa yhdet lasit uusiin. Ehkä olet kyllästynyt joihinkin niistä tai haluatkin kokeilla uutta tyyliä tai väriä? Tervetuloa vaihtamaan - sopimuksella se onnistuu!
Teemme näöntutkimuksen lasien vaihdon yhteydessä, koska näkösi on saattanut muuttua.

Uudet linssit aina näönmuutosten yhteydessä

Jos näössäsi on tapahtunut muutoksia sopimusaikana, vaihdamme linssit kaikkiin kolmiin laseihisi ilman eri kustannuksia ja riippumatta siitä, milloin muutokset tapahtuvat! 

Näöntarkastukset kuuluvat hintaan

Synsam Lifestyle™-sopimusasiakkaana saat näöntarkastukset aina veloituksetta. Toivotamme sinut tervetulleeksi milloin tahansa ja vähintäänkin vuoden välein tarkistuttamaan, ettei näkösi ole huonontunut. 
Voit varata näöntarkastuksen myös tästä

Uudet lasit aina näönmuutosten yhteydessä

Jos näkökyvyssäsi on tapahtunut muutoksia sopimusaikana, vaihdamme kaikki kolmet lasisi uusiin. Ilman eri kustannuksia ja riippumatta siitä milloin muutokset tapahtuvat! 

Veloitukseton huolto ja korjaus

Silmälasit kaipaavat aika-ajoin huoltoa. Laseista saattaa olla ruuvi löystynyt tai pieni osa pitäisi säätää paikoilleen tai vaihtaa uuteen. Sopimusasiakkaana saat kaikki pienet huollot veloituksetta. 

Kiinteä kuukausimaksu alkaen 14,90€ /kk.

Solmiessasi Synsam Lifestyle™-sopimuksen, maksat kiinteän kuukausimaksun. 

Synsam Lifestyle™-sopimus- hinnasto