Ostoskori on tyhjä!

Motocross-lasit - Meiltä ajolasit motocrossiin

Tutustu motocross-ajolasien valikoimaan!

Motocross-lasien ominaisuuksia

Ajolasit Suojaavat roiskeilta ja pölyltä: Motocross-ajolasit on suunniteltu suojaamaan silmiä roiskeilta, pölyltä ja hiekalta, joita lentää kuljettajan päälle väistämättä ajon aikana.

Niissä on vahvistettu rakenne: Niissä on yleensä vahvistettu rakenne, joka kestää iskuja ja mahdollisia kaatumisia. Ajolaseissa on yleensä kestävät linssit sekä kehysmateriaalit.

Hyvä ilmanvaihto on tärkeää: Monissa motocross-ajolaseissa on ilmanvaihtoaukkoja, jotka auttavat vähentämään huurtumista ja pitävät linssin selkeänä.

Pannan säätövara: Niissä on yleensä säädettävä panta, joka mahdollistaa istuvuuden mukauttamisen eri kypärämallien kanssa.

UV-suoja: Laadukkaat motocross-ajolasit tarjoavat UV-suojan, joka suojaa silmiä auringon haitallisilta UV-säteiltä.

Vaihdettavat linssit: Jotkut mallit tarjoavat vaihdettavia linssejä eri sääolosuhteisiin, kuten aurinkoiseen, pilviseen tai sateiseen säähän.

Motocross-ajolaseja käytetään lähtökohtaisesti juuri motocrossissa, mutta niitä voidaan myös käyttää muissa suojausta vaativissa lajeissa, kuten maastopyöräilyssä ja moottorikelkkailussa. Ajolasit auttava kuljettajaa näkemään paremmin ja ne suojaavat silmiä mahdollisilta vaaroilta ajon aikana.