1. Synsam Lifestyle

  –  silmälasit kaikkiin tilanteisiin

   

Haluaisitko solmia kaiken kattavan silmälasisopimuksen? Synsam Lifestyle on palvelu, joka tekee silmälasien käyttämisestä helppoa ja huoletonta. Sinä maksat kuukausimaksun, ja me huolehdimme siitä, että saat sopivat silmälasit. Sinun ei enää koskaan tarvitse sietää rikkinäisiä kehyksiä, ja saat aina tarpeitasi vastaavat silmälasit. Useammat silmälasit – yksi kuukausimaksu.

synsam LIFESTYLE -SOPIMUksen hyödyt

Laaja valikoima

Tarvitsetko silmälasit, jotka sopivat kaikkeen – työhön, vapaa-aikaan, autolla ajoon tai urheiluun? Elämäntyylisi asettaa erilaisia vaatimuksia, eikä sinun tarvitse enää tyytyä yksiin silmälaseihin. Synsam Lifestylen avulla voit hankkia itsellesi silmälasit sekä yhdistellä vapaasti valikoimamme tuotteita (urheilulasit, silmälasit ja aurinkolasit voimakkuuksilla tai ilman). Sopimukseen sisältyy vähintään kolme paria laseja. Voit halutessasi vaihtaa yhdet silmälaseistasi uusiin joka vuosi.

Ei ylimääräistä vaivannäköä

Silmälasien käyttämisen tulee olla helppoa. Siksi kutsumme sinut automaattisesti vuosittaiseen näöntarkastukseen, joka sisältyy sopimukseen. Huolehdimme myös siitä, että silmälaseillasi on kaiken kattava vakuutus, ja tarjoamme sinulle puhdistustuotteet. Jos näkösi muuttuu ja tarvitset uudet linssit, vaihdamme ne kaikkiin silmälaseihisi.

Sopimus alkaen 14,90 euroa kuussa

Kiinteän kuukausimaksun ansiosta sinun ei tarvitse huolehtia odottamattomista kuluista siinä tapauksessa, että jotakin sattuu. Sopimuksen hinta on alkaen 14,90 euroa kuussa. Hintaan vaikuttavat valitsemiesi silmälasien määrä, linssien laatu ja se, millaiset kehykset valitset. Vakuutukset kuuluvat myös pakettiin.

Tämä kaikki sisältyy Synsam Lifestyle -sopimukseen:


 

Välj tre eller fler par glasögon – Synsam Lifestyle

1. Valitse kolmet tai useammat silmälasit

Voit yhdistellä vapaasti valikoimamme tuotteita (urheilulasit, silmälasit ja aurinkolasit joko voimakkuuksilla tai ilman).

Nya glas vid ändrad syn – Synsam Lifestyle

2. Uudet linssit näön muuttuessa

Jos näkösi muuttuu sopimuksen voimassaoloaikana, saat uudet päivitetyt linssit kehyksiisi.

Kostnadsfria synundersökningar – Synsam Lifestyle

3. Näöntarkastus vuosittain

Sopimukseen sisältyy näöntarkastus, johon kutsumme sinut vuosittain. Varmistamme, että silmälasisi ovat edelleen oikeanlaiset ja että silmäsi voivat hyvin. Jos näkösi muuttuu, vaihdamme linssisi uusiin.

Möjlighet att byta glasögon – Synsam Lifestyle

4. Silmälasit vaihtoon vuosittain

Jos haluat vaihdella tyyliäsi, voit vaihtaa yhdet silmälaseistasi joka vuosi. Jos sen sijaan haluat vanhan parin omaksi, voit ostaa sen itsellesi. Voit myös lisätä useampia silmälaseja sopimukseesi.

Heltäckande försäkring av dina glasögon – Synsam Lifestyle

5. Vakuutetut silmälasit

Sopimukseemme sisältyy kaiken kattava vakuutus vaurioiden, katoamisen ja varkauden varalle. Voit siis olla turvallisin mielin ja varma siitä, että sinulla on aina ehjät lasit, eikä mitään odottamatonta tapahdu.

6. Ilmaiset puhdistustuotteet

Sopimusasiakkaanamme voit noutaa puhdistustuotteet neljästi vuodessa lähimmästä Synsam-myymälästäsi. Voit valita joko Synsamin puhdistusliinat tai -suihkeen silmälaseillesi.

Kaikki alkaa näöntarkastuksesta


Ennen sopimuksen alkua sinulle tehdään näöntarkastus, jotta optikko osaa määrätä oikeanlaiset silmälasit oikeilla voimakkuuksilla. Optikko auttaa sinua tarpeidesi mukaan, tarvitsitpa sitten moniteholasit, auringossa tummuvat linssit tai sinivalosuojan linsseihin. Sopimukseen sisältyy näöntarkastus, johon sinut kutsutaan kerran vuodessa. Koska näkö muuttuu koko elämän ajan, on paras käydä säännöllisesti optikon luona tarkistuttamassa, että silmälasit ovat oikeanlaiset ja että silmät voivat hyvin. Jos näkösi muuttuu, uudet linssit sisältyvät aina sopimukseen.

Varaa aika

Näin pääset alkuun


1. Aloita varaamalla aika näöntarkastukseen. Optikkomme selvittävät, millaiset linssit tarvitset.

2. Valitse valikoimistamme 3–10 paria silmälaseja, aurinkolaseja tai urheilulaseja. Kuukausimaksusi riippuu valitsemistasi kehyksistä ja linsseistä.

3. Nouda silmälasisi, niin sopimuksesi alkaa. Laskutus alkaa seuraavan kuukauden lopussa.

 

Ympäristöystävällinen sopimus


Me Synsamilla uskomme, että myös silmälasisopimuksen on tuettava kestävää kehitystä ja että sinulla on oltava samalla suuri valinnanvapaus. Voit vaihtaa joka vuosi yhdet sopimukseen kuuluvista silmälaseistasi uusiin. Vanhat silmälasisi kierrätetään, ja me pidämme huolta materiaalista – siitä valmistetaan uusia Circular Collection -silmälaseja.

Lue lisää
VALITSE KOLMET TAI USEAMMAT SILMÄLASIT
 1. D. Arnesen 5002 C2 55
  D. Arnesen
  5002 C2 55
  79 €
 2. Ray-Ban Aviator RB3025 112/17 58
  Ray-Ban Aviator
  RB3025 112/17 58
  131 € 175 €
  ALE M
 3. Oakley Jawbreaker Prizm Road OO9290-20
  Oakley Jawbreaker
  Prizm Road OO9290-20
  164 € 219 €
  ALE
 4. Tom Ford FT5435 075 57
  Tom Ford
  FT5435 075 57
  385 €