piilolinssien ostaminen netistä

Näin tilaat piilolinssit netistä

Oletko ostamassa piilolinssejä netistä? Synsamilta voit tilata markkinoiden parhaat piilolinssit: kertakäyttölinssit ja kuukausilinssit sekä esimerkiksi hajataiton korjaamiseen tarkoitetut piilolinssit. Tässä muutamia seikkoja, jotka on hyvä pitää mielessä, kun aiot tilata piilolinssit netistä.

Miten tilaan piilolinssit netistä?

Piilolinssien tilaaminen Synsamin verkkokaupasta on yksinkertaista ja vaivatonta. Valikoimastamme löydät markkinoiden parhaat piilolinssit, jotka toimitamme perille nopeasti. Näin helposti tilaat piilolinssisi verkosta:

Reseptistä käyvät ilmi seuraavat tiedot, jotka sinun on ilmoitettava piilolinssitilauksesi yhteydessä:

  • Voimakkuus (POW/PWR/SPH). Tässä voi lukea esimerkiksi oikea silmä -4,5 ja vasen silmä -5,5. Luku ilmaisee taittovirheen voimakkuuden, ja piilolinsseissäsi voi olla joko miinus- tai plus-voimakkuus. Valitse voimakkuus pudotusvalikosta.
  • Kaarevuus (BC). Tässä ilmoitettava luku kertoo hajataiton voimakkuuden, esimerkiksi 8,5. Se varmistaa, että piilolinssi on oikean kokoinen ja istuu silmään hyvin. Muuten linssi voi tuntua liian löysältä tai liian tiukalta. (Luku ilmaisee linssin säteen millimetreinä.)
  • Halkaisija (DIA). Tämä luku ilmoittaa millimetreinä piilolinssin halkaisijan eli mitan reunasta reunaan. Esimerkiksi 14,5 tarkoittaa, että linssin halkaisija on 14,5 millimetriä.
  • Sylinteri (CYL). Tässä ilmoitettava luku kertoo taittovirheen määrän. Valitse luku pudotusvalikosta piilolinssitilauksesi yhteydessä.
  • Akseli (AX). Tässä ilmoitetaan hajataiton suunta asteina. Valitse luku pudotusvalikosta.

Kun olet ilmoittanut tarvittavat luvut ja valinnut, kuinka monta pakkausta haluat tilata (saatavilla on esimerkiksi 6 kpl:n pakkauksia ja 30 kpl:n pakkauksia), klikkaa ”lisää ostoskoriin”. Haluatko, että piilolinssisi toimitetaan sinulle automaattisesti suoraan kotiin joka kuukausi? Silloin kannattaa valita Synsam Lifestyle -piilolinssisopimuksemme.

Mitkä piilolinssit kannattaa valita?

Jos et ole aikaisemmin käyttänyt piilolinssejä, suosittelemme varaamaan ajan optikoltamme. Optikkomme voi tehdä näöntarkastuksen sekä auttaa valitsemaan juuri sinulle sopivimman piilolinssityypin. Voi olla, että tarvitset monitehopiilolinssit tai tooriset piilolinssit, joita käytetään korjaamaan hajataittoa. Tai ehkä sinulla on erittäin kuivat silmät ja tarvitset apua löytääksesi piilolinssit, jotka tarjoavat riittävästi kosteutusta silmille. Optikkomme myös opastaa sinua mielellään piilolinssien käytössä, esimerkiksi niiden asettamisessa silmiin ja pois ottamisessa. Lisäksi on tärkeää muistaa, että piilolinssien laadussa voi olla suuria eroja.

Piilolinssisopimus – tilaa piilolinssit automaattisella toimituksella

Kun olet löytänyt piilolinssit, jotka sopivat tarpeisiisi ja joita optikko on sovittanut sinulle, niiden ostaminen käy kätevimmin verkossa. Sujuvin ratkaisu on piilolinssisopimuksemme, jossa piilolinssit toimitetaan sinulle suoraan kotiin joka kuukausi tai halutessasi neljännesvuosittain. Synsam Lifestyle -piilolinssisopimukseemme sisältyy piilolinssikontrolli kerran vuodessa.

Piilolinsseissä on eroja

Synsamin valikoimasta löydät markkinoiden parhaat piilolinssit. Haluamme tarjota sinulle parasta mahdollista apua näkösi korjaamiseen sekä tehdä piilolinssien käyttämisestä huoletonta. Kun piilolinssit tulivat markkinoille 1970-luvulla, niissä käytetyt materiaalit eivät olleet yhtä joustavia eivätkä ne tuntuneet silmissä yhtä mukavilta kuin nykyajan piilolinssit. Nykyään piilolinssit valmistetaan uusista innovatiivisista, huippuohuista materiaaleista (tällaisia piilolinssejä kutsutaan silikonilinsseiksi tai silikonihydrogeelilinsseiksi). Ne päästävät silmiin runsaasti happea ja kosteutta, jolloin silmät eivät pääse kuivumaan.

Vieraile lähimmässä myymälässämme, niin optikkomme kertovat sinulle mielellään lisää. Voit myös varata täältä ajan näöntutkimukseen.