nainen laittaa piilolinssejä

Kertakäyttöpiilolinssien viisi etua

Miksi kannattaa valita kertakäyttölinssit? Ovatko kertakäyttöpiilolinssit paremmat kuin kuukausilinssit? Mitä etuja kertakäyttöpiilolinsseillä on? Lyhyesti sanottuna kertakäyttölinssit ovat laadultaan kaikkein parhaita, mutta niillä on muitakin etuja.

Kenelle kertakäyttöpiilolinssit sopivat?

Miten kertakäyttölinssit tai kuukausilinssit oikein toimivat? Kuukausipiilolinssejä käytetään kuukauden ajan, mutta linssit otetaan aina yöksi pois silmistä. Kertakäyttöpiilolinssejä käytetään nimensä mukaisesti vain kerran. Ne heitetään käytön jälkeen pois, ja seuraavana päivänä käyttöön otetaan uudet linssit.

Mitä eroa kertakäyttö- ja kuukausilinsseillä on? Kummat kannattaa valita? Se voi riippua elämäntyylistäsi ja siitä, kuinka valmis olet pitämään piilolinsseistä huolta, mutta valintaan voi vaikuttaa myös silmiesi vointi. Paras ratkaisu on keskustella tarpeistasi optikon kanssa. Optikkosi auttaa sinua valitsemaan parhaat piilolinssit silmillesi.

On monta syytä, miksi uusia nykyaikaisia kertakäyttöpiilolinssejä kannattaa kokeilla: ne ovat ohuita, joustavia ja helppokäyttöisiä. Laadultaan ne ovat huippuluokkaa, ja uusimman sukupolven superohuet silikonihydrogeelilinssit tuntuvat silmissä miellyttäviltä. Jos haluat parhaat piilolinssit silmillesi, kertakäyttölinssit ovat ylivoimainen valinta. Seuraavassa luettelemme lisää kertakäyttöpiilolinssien etuja:

 

Kertakäyttölinssit eivät vaadi hoitamista

 • Unohda turha vaivannäkö – kertakäyttölinssejä on helppo ja huoleton käyttää. Otat uuden linssiparin pakkauksesta joka päivä ja päivän päätteeksi heität linssit pois. Suurin ero kuukausilinsseihin verrattuna on se, ettei sinun tarvitse puhdistaa linssejä joka päivä eikä säilyttää niitä piilolinssinesteessä. Sinun ei tarvitse myöskään muistaa, milloin piilolinssit tulisi vaihtaa, sillä otat käyttöön uudet linssit joka päivä. Lisäksi yksi kertakäyttölinssien etu on, ettei sinun tarvitse ostaa piilolinssinestettä tai linssikoteloita.
 • Kun valitset kertakäyttölinssit, saat joka päivä uudet raikkaat piilolinssit, joita on helppo ja vaivaton käyttää. Kertakäyttölinssit ovat silmien terveyden kannalta hygieenisin vaihtoehto, sillä ei ole vaarana, että niitä käytettäisiin liian pitkään. Sinun ei tarvitse myöskään pelätä, että pudotat tai hukkaat piilolinssin, sillä voit helposti ottaa uuden käyttöön. Kertakäyttölinssit voivat olla hyvä valinta myös teini-ikäisille, jos heidän on vaikea pitää huolta kuukausilinssien puhdistamisesta.

 

Kertakäyttölinssit ovat huippuohuita ja pehmeitä

 • Kertakäyttölinssit tuntuvat mukavilta silmissä. Ne on valmistettu uusimman sukupolven materiaalista, superohuesta silikonihydrogeelistä, joka päästää silmiin erityisen paljon happea ja kosteutta. Siksi piilolinssejä on miellyttävä käyttää. (Toki saatavilla on myös muunlaisia kertakäyttölinssejä, joita ei ole valmistettu yhtä edistyksellisestä materiaalista.) Kertakäyttölinssit ovat oiva valinta, jos sinulla on kuivat silmät tai olet aiemmin saanut piilolinsseistä oireita. Jos olet käyttänyt samanlaisia piilolinssejä useita vuosia, voi olla syytä vaihtaa linssityyppiä – huomaat varmasti suuren eron paitsi käyttömukavuudessa myös näön parantumisessa. Vaihdathan tietokoneenkin ajoittain uudempaan malliin, joten mikset panostaisi myös näköösi? Optikkomme kertovat sinulle mielellään lisää.
   

Kertakäyttölinssit sopivat allergikoille ja herkkäsilmäisille

 • Kertakäyttölinssit sopivat hyvin siitepölyallergiasta kärsiville. Siitepölykauden aikaan piilolinssit auttavat suojaamaan silmiä allergeeneilta, mikä voi vähentää siitepölyn aiheuttamia allergisia reaktioita, kuten silmien punoitusta ja ärtymistä. Kertakäyttölinssit ovat hyvä vaihtoehto myös herkkäsilmäisille, sillä ne ovat erittäin ohuita ja ne vaihdetaan päivittäin. On tärkeää, ettet koskaan aseta piilolinssejä punoittaviin ja ärtyneisiin silmiin, joten oireiden ilmaantuessa ota aina yhteyttä optikkoosi. Synsam tarjoaa sinulle maksuttoman tarkastuskäynnin vuoden kuluessa ostoksestasi.
   

Kertakäyttölinssit ovat kätevät matkalla

 • Kertakäyttölinssien ansiosta sinun ei tarvitse murehtia piilolinssinesteistä ja linssikoteloista matkalla. Matkalle on hyvä pakata mukaan aina ylimääräinen piilolinssipari, jottei sinun tarvitse murehtia näöstäsi missään vaiheessa. Pidemmälle matkalle voi ostaa piilolinssejä niin pitkäksi aikaa kuin niitä tarvitset, eikä sinun tarvitse olla huolissasi siitä, onko käyttämiäsi linssejä myynnissä paikan päällä. Lisäksi voit olla varma siitä, että sinulla on uudet raikkaat piilolinssit joka päivälle.
   

Kertakäyttölinssit sopivat aktiiviseen elämäntyyliin

 • Kertakäyttölinssit ovat täydellinen valinta urheilijoille. Jos urheilet ja kuntoilet paljon tai vietät muuten aktiivista elämää, johon silmälasit eivät aina sovi, kertakäyttöpiilolinssit ovat oiva lisä. Voit kätevästi vaihdella silmälasien ja kertakäyttölinssien välillä ja käyttää piilolinssejä niinä päivinä, jolloin niitä tarvitset. Tauon pitäminen piilolinsseistä silloin tällöin on myös hyväksi silmiesi terveydelle.
   

Valitse piilolinssisopimus

Voit tilata piilolinssit Synsam Lifestyle -piilolinssisopimuksemme kautta. Tällöin saat piilolinssit kotiin toimitettuina joka kuukausi tai halutessasi neljännesvuosittain, eikä sinun tarvitse itse pitää huolta siitä, että uudet piilolinssit tulevat ostetuiksi ajallaan. Täältä voit lukea lisää lisää piilolinssisopimuksestamme.

Synsamilta löydät markkinoiden parhaat kertakäyttölinssit johtavilta merkeiltä, kuten EyeQ, Acuvue ja Dailies. Voit tilata piilolinssit kätevästi Synsamin verkkokaupasta maksuttomalla ja nopealla toimituksella.

Ota yhteyttä

Ota meihin yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää

näöntarkastus

Huolehdimme silmistäsi

silmälasit

Autamme sinua löytämään tarpeisiisi sopivat silmälasit