Ostoskori on tyhjä!

Oakley Jawbreaker Prizm Road OO9290-20

Jawbreaker on ainutlaatuinen ja optimaalinen urheilumalli, joka suunniteltu erityisesti aktiiviseen elämäntyyliin. Mallissa on erittäin laaja näkökenttä, joka tekee niistä pyöräilyyn ihanteelliset, jolloin eteenpäin nojatessasi katseesi on suoraan eteenpäin. Linssi on valmistettu High Definition Optics (HDO)-tekniikalla, joka takaa optimaalisen selkeyden.

155 €

Lähetetään 1-2 arkipäivässä

Nopea toimitus

Ilmainen palautus, kokeile rauhassa kotona

Ilmaiset säädöt ja kiristykset Synsamin liikkeissä

Aina 30 päivän peruuttamisoikeus

Jawbreaker-mallissa on useita ominaisuuksia, jotka sopivat aktiivisiin harrastuksiin. Se on varustettu Switch-tekniikalla, joka mukauttaa linssiä valon ja sääolosuhteiden mukaan. Kehyksessä on myös tehokas ilmanvaihtotekniikka, jonka avulla ilma pääsee virtaamaan aukkojen läpi linssin reunoihin asti, joka estää linssien huurtumista.

Lisäksi linsseissä on suojaava pinnoite (Hydrofobinen pinnoite), joka estää hien, lian ja veden tarttumista linsseihin, sekä ne ovat helppo puhdistaa.

Oakley tuottaa aurinkolaseja, jotka keskittyvät tekniikkaan, kestävyyteen ja trendikkääseen tyylin. Yhtiön tekniikkakehitys on alan huipussa, ja merkki on siksi monen ammattiurheilijan suosikki.