ALE

Tuoteseloste

Voimakkuus:
-10.00 - +6.00
Kaarevuus:
8.7
Halkaisija:
14.2
Käyttöaika:
Kertakäyttöpiilolinssit
Linssityyppi:
Monitehoiset
Tuotemerkki:
EyeQ
Valmistaja:
Cooper Vision
Materiaali:
Omafilcon A
Nestepitoisuus:
60%
Käsittelyvärjätty:
Kyllä

Kuvaus

EyeQ One-Day Premium Progressive Q3 on Synsamin omaan linssivalikoiman kuuluva monitehoinen kertakäyttöpiilolinssi (tuottaja Cooper Vision), joka korjaa ikänäköä. Se on erinomainen valinta sinulle, joka tarvitsee kahta voimakkuutta nähdäksesi hyvin sekä lähelle että kauas.

PC-Teknologian ansiosta linssit sitovat vettä pidempään eikä vesi haihdu linssin pinnalta yhtä nopeasti. Tämä vesi luo suojakerroksen, joka pitää linssin puhtaana ja varmistaa, että se toimii kunnolla. EyeQ One-Day Premium Progressive Q3-linssin pyöristetyt reunat minimoivat silmäluomen hankauksen, ja ne sitovat kosteutta ja pysyvät mukavina koko päivän. Ne sopivat siksi erittäin hyvin sinulle, joka kärsit kuivista silmistä.

Nämä piilolinssit on sertifioitu muovineutraaleiksi yhdessä Plastic Bankin kanssa. Valitsemalla Blastic Bank -sertifioidut piilolinssit autat vähentämään ympäristövaikutuksia ja kierrättämään meriltä ja rannikkoalueilta kerättyä muovia. Lue lisää Plastic Bankista ja muista kestävän kehityksen aloitteistamme täältä.

ALE

EyeQ One-Day Premium Progressive Q3

30/laatikko

Sopimushinta per rasia:

28 €
Kuukausihinta molemmille silmille: 56 €
Kappalehinta per rasia:

20 €

25,20 €
Oikea
Vasen
Tee kestotilaus
tai

Käytä tätä ominaisuutta laitteesi oletusselaimella.

1. Paina "●●●" kulmassa

2. Valitse käyttää oletusselainta

Anna selaimen käyttää kameraa jatkaaksesi.

Oho! Vaikuttaa siltä, että on tapahtunut virhe.