Synsam
Synsam

Ekologiset silmälasit


Me Synsamilla haluamme mahdollistaa asiakkaidemme kestävät valinnat esimerkiksi etsimällä koko ajan uusi innovatiivisia kehysmateriaaleja. Miksi et investoisi Circular Collection -malliston kierrätyslaseihin, joiden valmistuksessa on käytetty vähintään 25 prosenttia kierrätettyjä kehyksiä ja 75 prosenttia kehysten valmistusprosessista saatuja kierrätysmateriaaleja. Tai Fellepini x Sea2See -malliston vastuullisiin kehyksiin, joiden raaka-aineena on 100-prosenttisesti merestä ja rannoilta kerätty kierrätysmuovi? 


10 ekologiset kehykset:

Synsam

Circular Collection

Circular Collection on ensimmäinen kierrätettyjen kehysten mallistomme. Synsam Circular -aloitteen kautta voit tuoda vanhat silmälasisi mihin tahansa myymäläämme ja kierrätämme ne Circular Collection -malliston raaka-aineiksi. Kehykset koostuvat vähintään 25 % kierrätetyistä kehyksistä ja 75 % kehysten valmistuksessa syntyvästä kierrätysmateriaalista.

Synsam

Fellepini x Sea2See

Fellepini x Sea2See -mallisto koostuu ekologisista kehyksistä, jotka on valmistettu 100-prosenttisesti merestä ja rannoilta kerätystä kierrätysmuovista. Yhteistyökumppanimme on espanjalainen Sea2See-organisaatio, joka kerää ja lajittelee vesissä kelluvaa muovijätettä ja valmistaa siitä uusia tuotteita.

Synsam

Eco

Jos etsit ympäristöystävällisiä, kestäviä ja tyylikkäitä laseja, Eco-kehykset ovat oikea valinta! Mallistoista löydät ekologisia materiaaleja, kuten kierrätysmetalleja ja biopohjaisia komponentteja. Lisäksi pakkaukset on valmistettu kierrätysmateriaaleista. Eco-mallistosta löydät myös tyylikkäät aurinkolasit.

Synsam

EOE Eyewear

Ruotsin Lapissa sijaitsevassa pienessä Ammarnäsin tunturikylässä perustettu EOE Eyewear toi jo varhaisessa vaiheessa markkinoille ekologiset silmälasinsa, jotka edustavat skandinaavista tyylikkyyttä. Vastuulliset silmälasit on valmistettu kierrätetystä teräksestä ja biohajoavasta tekokuidusta, jota saadaan selluloosasta. Kehykset ovat täysin kierrätettävät.


Haluatko uudet ekologiset silmälasit?

Tule käymään myymälässä tai varaa aika näöntarkastukseen.

VARAA näöntarkastus

 

Synsam

PIAN VALMISTAMME KEHYKSESI pohjoismaissa

Lähitulevaisuudessa siirrämme tuotekehityksemme ja tuotantomme Aasiasta Ruotsin Frösöniin valmistuvaan silmälasitehtaaseemme ja innovaatiokeskukseemme.

Lue lisää

Synsam

Laita vanhat silmälasisi kiertoon

Jätä vanhat silmälasisi liikkeessämme olevaan kierrätysastiaan, niin valmistamme niistä uusia. Ehjät ja edelleen käyttökelpoiset silmälasit päätyvät Recycling Outlet -myymälöihimme.