Aurinkolasit naisille - Tutustu naisten aurinkolaseihin

Naisten aurinkolasit ovat paitsi muodikas asuste, myös tärkeä suoja auringon haitallisilta UV-säteiltä. Suositut aurinkolasimerkit, kuten Ray-BanValentinoGucciDolce & Gabbana ja Fendi, tarjoavat laajan valikoiman eri tyylejä ja muotoiluja, jotka sopivat jokaiseen makuun ja tilanteeseen. Olipa kyseessä sitten klassiset cat-eye-mallit, rohkeat aviatorit tai modernit pyöreät kehykset, löydät varmasti täydelliset aurinkolasit korostamaan omaa persoonallista tyyliäsi. Valitse polarisoidut linssit parhaan näkyvyyden ja suojauksen saavuttamiseksi. Alla voit tutustua malleihin merkeittäin tai löytää mieleisesi koko aurinkolasivalikoimastamme.

Suosittuja naisten aurinkolasimerkkejä

Naisten aurinkolasit jokaiseen makuun

Naisten aurinkolasit ovat vuosien ajan viestineet ylellisyydestä ja huolettomuudesta. 1960-luvun alun Hollywoodissa glamouria edustivat cat eye -aurinkolasit, joita käytti esimerkiksi Audrey Hepburn. 1960-luvun jälkipuoliskolla olivat muodissa suuret, värikkäät ja geometrisen muotoiset kehykset. 1990-luvulla markkinoille tulivat isot bug eye -mallit.

Nykyään inspiraation lähteinä toimivat sellaiset tyyli-ikonit kuin Jessica Alba, Angelina Jolie, Pink ja Victoria Beckham, jotka ovat niin sanottuja eläviä mainostauluja eri aurinkolasimerkeille. ValentinoGucciDolce & Gabbana ja Fendi ovat vain muutamia esimerkkejä niistä merkeistä, jotka ovat hyötyneet julkisuuden henkilöistä naisten aurinkolaseja mainostaessaan.

Tyylikkäiden aurinkolasien ei tarvitse kuitenkaan maksaa maltaita. Tärkeintä on, että ne tuovat tunteen glamourista ja että niitä on mukava käyttää.