1. Vinkit kehysten valintaan

  Stylistin 

  vinkit

  kehysten

  valintaan

Silmälaseilla on suuri merkitys paitsi näkökykyyn, myös siihen millaisen ulkoisen vaikutelman annamme itsestämme. Silmälasien valinta on hauskaa ja kolmilla pareilla silmälaseja saa jo helposti vaihtelua juhlaan sekä arkeen. Hyvä nyrkkisääntö on hankkia yhdet lasit arkeen, yhdet juhlaan ja yhdet räväkämmät piristykseksi. Synsamilla sinun on mahdollista saada koulutettujen tyyliasiantuntijoiden apua kehysvalinnan tueksi. Heillä on erityisosaamista faciologiasta eli kasvojen muodoista, väreistä, tyyleistä ja trendeistä. Kaikki Synsamin tyyliasiantuntijat ovat myös koulutettuja optisen alan ammattilaisia.


Johtava stylisti-optikkomme ja tyylikouluttajamme Tuulia Alanen-Brandt antaa täsmävinkit kehysvalintaan:

1. Koko on tärkein kriteeri, jotta silmälasikehysten mittasuhteet pysyvät kasvoilla oikeina ja painopiste on kohdallaan. Kehysten tulee seurata kasvojen linjaa, ei mennä sen yli tai jäädä poskipäiden sisäpuolelle. Joskus muoti ja trendit tuovat mukanaan ns. rumankaunista, jolloin tätä periaatetta voidaan rikkoa. Juuri tällä hetkellä se tulee esiin trendikkäiden "oversized" kehysten kohdalla.

2. Varsinaisesti väärää valintaa ei ole, erilaisilla ratkaisuilla vain korostetaan piirteitä tai tasapainoitetaan niitä. Kulmikas kehys vahvistaa kulmikkaita kasvoja ja joskus tämä vaikutus on toivottu. Se lisää auktoriteettia. Vastakkaisella muodolla taas pehmennetään piirteitä.

3. Kehysten nousevalla linjalla saa edullisimman mahdollisen kasvojen kohotuksen. Painopiste ylös, niin hymykin on säteilevämpi.

4. Silmälasit on loistava tapa peittää tummia silmänalusia tai silmäpusseja ja niillä voidaan tuoda kulmalinjaa kauniisti esiin. Silmälasit ovat usein helppo vaihtoehto silmämeikille. Hyvät lasit ja kaunis huulipuna on oikein sopiva arkipäivien ehostus!

5. Miehillä asustevaihtoehtoja on vähemmän, joten silmälasit ovat ehdottomasti yksi tärkeimmistä! Ne voivat olla sporttiset, rennot, asialliset tai vekkulit, tilanteen mukaan.

6. Uskalla leikitellä ja poistua mukavuusalueeltasi, niin saat vaihtelua. Totut käyttämiisi kehyksiin ja lähipiirisikin tottuu siihen miltä näytät. Uusi ilme ja uudet trendikkäät kehysmuodot voivat tuntua aluksi vierailta. Kehykset on helpoin asuste päivittää ulkonäkö ajan tasalle näkemisen kirkastumista unohtamatta!

 

 1. Synsamin tyylipäivät

  Synsamin tyylipäivät


  Synsamin tyylipäivillä tapaat muodin ja tyylin koulutettuja ammattilaisia, jotka auttavat valitsemaan juuri sinulle sopivat kehykset.

  varaa aika ilmaiseen tyylineuvontaan