Hintatakuu silmälaseille


Hintatakuu silmälaseille

Yhtenä Pohjoismaiden suurimmista optikkoketjusta tarjoamme aina edulliset hinnat silmälaseille – nyt takuuvarmasti! Jos löydät samanlaiset silmälasit muualta edullisemmin, hyvitämme sinulle hinnan erotuksen. Kutsumme tätä turvalliseksi kaupaksi!
 

Samanlaiset silmälasit

Silmälaseilla tarkoitamme aina sekä silmälasikehyksiä että niissä olevia linssejä vahvuuksilla. Sekä kehysten (merkki, malli,  koko ja väri) että linssien (merkki, malli, taitekerroin ja pinnat) on oltava samanlaiset. Hintatakuu koskee myös aurinko- ja urheilulaseja vahvuuksilla. Hintatakuu ei kuitenkaan koske aurinko- ja urheilulaseja ilman vahvuuksia.


Näin hintatakuu toimii

Alennamme hinnan joko ennen silmälasien tilausta tai, jos silmälasit on jo maksettu, hyvitämme erotuksen jälkeenpäin. Synsam hintatakuu on voimassa 30 vuorokautta, alkaen  silmälasien tilauksesta. Alempi vertailuhinta on pystyttävä näyttämään henkilökunnallemme.  Vertailun voi tehdä optikkoliikkeiden tuotteisiin Suomessa. Hintatakuu koskee myös kilpailijoiden kampanjahintoja.

  1. 30 päivän vaihto-oikeus silmälaseille

30 päivän vaihto-oikeus


Tarjoamme Synsamilla 30 päivän vaihto-oikeuden, jos et ole tyytyväinen silmälaseihisi. 

Vaihto-oikeus on voimassa 30 päivää noutopäivästä alkaen. Voit vaihtaa kehykset ja linssit.

lue lisää
  1. Löydä myymälä

Löydä lähin Synsam-myymäläsiTäältä löydät lähimmän Synsam-liikkeesi, osoitetiedot, puhelinnumeron ja sähköpostiosoitteen. Tervetuloa myymäläämme!

Löydä myymälä