Avoimet työpaikat


Haemme Turussa Hansakeskuksessa toimivaan optikkoliikkeeseemme (Synsam Rahkonen)

LIIKEVASTAAVAA / MYYMÄLÄVASTAAVAA

ottamaan kokonaisvastuun liikkeemme operatiivisesta toiminnasta.

Olet myyntihenkinen ja positiivinen. Haluat nälkäisesti kehittää liikettä Synsamin konseptin mukaisesti ja toimit samalla asiakaspalvelussa oma-aloitteisen ja ratkaisukeskeisen ammattilaisen tavoin. Sinulla on joko optisen alan koulutus/kokemusta tai olet toiminut vastuullisissa tehtävissä jollakin muulla vähittäis- tai erikoiskaupan alalla.

Haluamme antaa asiakkaillemme aina loistavaa palvelua. Työskentelet myyntihenkisesti ja motivoidut haasteellisista sekä monipuolisista optikkoliikkeen tehtävistä. Ohjaat ja tuet henkilöstöä heidän suorana esimiehenään ja edistät liikkeen myyntiä ja markkinointia kaikin käytettävissä olevin keinoin yhdessä ketjun myynti- ja markkinointijohdon kanssa. Pidät kunnia-asianasi sitä, että liikkeen asiakastyytyväisyys ja kaikki toiminta ovat huippuluokkaa. Ennen kaikkea tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää, että sinulla on palava halu ammattitaitoiseen, asiantuntevaan sekä laadukkaaseen liikevastaavan tehtävään. Työskentelet sujuvasti suomen kielellä, englannin kielitaito katsotaan eduksesi.

Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva (vakituinen) ja kokoaikainen, työ alkaa sopimukseen mukaan. Tarjoamme mahdollisuuden päästä vahvasti mukaan liikkeen kehittämisen yhdessä osaavan ja mukavan työporukan kanssa sekä valtakunnallisen ketjun mahdollisuudet ja tuen työhösi. Tarjoamme myös kilpailukykyisen palkkauksen, laadukkaan ketjun koulutus- ja uramahdollisuudet sekä erittäin osaavan ja mukavan työporukan. Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi sekä CV ja palkkatoivomus mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 10.6.2018 osoitteeseen rekry@synsam.fi

Lisätietoa tehtävästä antaa tarvittaessa toimitusjohtaja Vesa Mars, puh 050 447 7681.
Toimi nopeasti, sillä alamme käsitellä hakemuksia heti niiden saavuttua ja etenemme rekrytoinnissa mahdollisesti jo ennen määräajan päättymistä.
 

Synsamilta tyyliä, laatua ja palvelua

Synsam on johtava optisen vähittäiskaupan ketju Pohjoismaissa. Ketjuumme kuuluu yli 500 optikkoliikettä, joista noin 30 toimii Suomessa.

Haluamme erottua alallamme erityisesti asiakaslähtöisellä, yksilöllisellä palvelulla sekä valikoimamme korkealla laadulla. Tarjoammekin korkeatasoisten näöntarkastuspalveluiden lisäksi laajan, laadukkaan valikoiman silmälaseja, piilolinssejä, aurinkolaseja sekä tarvikkeita.

Haluamme olla silmälasimuodin edelläkävijä, Synsamilla jokainen asiakas tuntee itsensä ainutlaatuiseksi. Me näemme sinut.

Mikäli olet kiinnostunut työskentelemään Synsamilla muissa tehtävissä, voit lähettää avoimen hakemuksen henkilöstöjohtaja Heli Sivarolle rekry@synsam.fi

Katso alla myös muissa Pohjoismaissa avoinna olevat työpaikat.

Ruotsi

https://www.synsam.se/jobba-på-synsam/lediga-tjänster

Norja

https://www.synsam.no/ledige-stillinger

Tanska

https://www.profiloptik.dk/ledige-stillinger