Ostoskori on tyhjä!
Synsam

Synsam tanssii tähtien kanssa

Synsam teki yhteistyötä supersuositun Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelman kanssa syksyllä 2022 ja oli mukana säkenöimässä koko kauden ajan.

 


 

Rakastetun Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelman viidestoista kausi nähtiin syksyllä 2022.

Mukana oli yksitoista uutta tähtioppilasta sekä uusi yhteistyökumppani: Synsam.

Tähtioppilaiden- ja opettajien sekä tanssitaidon ja pukuloiston ohella suomalaisten olohuoneissa päästiin näkemään säihkettä ja silmälasikehyksiä muotimaailman huipulta, kun tähtituomarit Jorma Uotinen ja Jukka Haapalainen sonnustautuivat joka sunnuntai uusiin ja näyttäviin kehyksiin. Mukana oli niin klassikoita kuin persoonallisia uutuuksia, jotka ovat saatavilla kaikista Synsamin liikkeistä ympäri Suomen. 

Synsamilta löydät aina sellaiset silmälasit, jotka tarvitset, haitpa sitten vakuuttavaa tyyliä tangoon, rennompaa lookia rumbaan tai edustavaa ilmettä herkkään valssiin. Voit ottaa inspiraatiota omiin kehysvalintoihisi Jukalta ja Jormalta! Lisätiedot ja kuvat kaikista heidän käyttämistään kehyksistä on lisätty tämä artikkelin loppuun.

Synsamilta löydät laajan valikoiman erilaisia silmälasikehyksiä miehille, naisille ja lapsille. Kannattaa tutustua myös meidän silmälasien tilaus- ja vuokrauspalveluumme Synsam Lifestyle -sopimukseen. Uusia tanssihetkiä odotellessa voit testata, millaiset silmälasit sopivat sinulle parhaiten

 

Synsam

Syksyn ensimmäisessä TTK:n livelähetyksessä Jorma Uotisen yllä nähtiin  Balenciagan valkoiset ja kookkaat BB215SA-03 56 -kehykset.

Katso lisää Balenciagan kehyksiä

Tanssii tähtien kanssa Jukka Haapalainen Jorma Uotinen