1. Puhdistamme meriä muovista

Puhdistamme meriä muovista

Maailman meriin päätyy vuosittain lähes 8 miljoonaa tonnia aikansa palvelleita kalastusverkkoja, muovipulloja ja varvassandaaleja. Arvioiden mukaan vuoteen 2050 mennessä muovin määrä merissä ylittää kalojen määrän.

Pyrimme olemaan vastuullinen yritys ha löytämään ratkaisuja innovaatioiden avulla. Otimme askeleen oikeaan suuntaan lanseeraamalla ainutlaatuisen silmälasimalliston, joka on valmistettu 100-prosenttisesti merestä kerätystä kierrätysmuovista.

Malliston nimi on Fellepini x Sea2See, ja siihen kuuluu useita eri malleja eri väreissä ja varuanteissa, ja ne on nimetty maailman merien mukaan.

Kehykset on kehitetty yhteistyössä espanjalaisen Sea2See-organisaation kanssa, joka kerää paikallisten kalastajien avulla vesissä kelluvaa muovijätettä ja valmistaa siitä uusia tuotteita.

Fellepinin uuden malliston avulla Synsam haluaa tehdä tietoisten valintojen tekemisestä helpompaa, ja edistää samalla kestävämpää kulutusta positiivisten muutosten kautta.

Fellepini x Sea2See

 

 

LUE LISÄÄ TYÖSTÄMME KESTÄVÄN KEHITYKSEN PARISSA 

 1. Synsam toimii aktiivisesti ympäristön hyväksi

  Kannamme vastuun ympäristöstä

  Me Synsamilla koemme, että meillä on sekä vastuu että mahdollisuus osallistua YK:n asettamien globaalien ilmastotavoitteiden saavuttamiseen. Lue lisää, kuinka Synsam toimii aktiivisesti ympäristön hyväksi.

  synsamin ympäristötyö

 1. Synsam kantaa vastuun yhteiskunnasta

  Kannamme vastuun yhteiskunnasta

  Synsam haluaa olla mukana luomassa parempaa elämää ihmisille ja koko yhteiskunnalle. Sen vuoksi työskentelemme myös sosiaalisen vastuun parissa.

  sosiaalinen vastuu

 1. Näkemyksemme

  Lue lisää Synsamin näkemyksistä ja strategiasta kestävän kehityksen parissa.

  NÄKEMYKSEMME